bist çok şokomelli. damat nutellaya ortak olacakmış diyorlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Damat şelale etti piyasayı.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
2016 yılı yanılmıyorsam Kasım ayıydı. Tam pozisyon hissedeydim. Düştükçe düşüyordu meret borsa. Sonrasında bir haber gelmişti, hatırlayanlar vardır belki;
''Borsa İstanbul A.Ş. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yaptığı çağrıya destek mahiyetinde, 2 Aralık 2016’dan itibaren tüm nakdi varlıklarının Türk Lirasına çevrilmesine ve Türk Lirası hesaplarında tutulmasına karar vermiştir.''
Sonrasında borsa hemen tepki verdi ve 2 sene içerisinde 120.000'e geldi ve dövizde 2017 yılı boyunca düşüşte kaldı.
Şimdi düşünüyorum buna benzer beklenmedik bir önlem alınabilir mi sizce? Elde beklenmedik bir enstrüman kaldı mı sizce benim aklıma gelmeyen? Borsa'dan bahsedince aklıma o yıllar geldi hemen![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
Eldeki kursunlar tek tek sıkılıyor.
Kurşun ata ata biter.Kursun ureten fabrikan alacak paranda yoksa yukaridan gelen bir emir vardır
Dolar niye 10 TL olur neden hükümet pis huylarindan vazgecmez
Türkiye yarın hükümet giderse yeni gelecek hükümet tum çamaşırları dokmez mi?
Apo nasıl getirildiyse birileride yurtdisindan getirilmez mi?
Ya bir suru yaz ciz söylersin.
Sorun şu Türkiye için çalışmayan bir hükümet var.
Ne zaman çalışır o zaman ekonomi düzelir.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Hala 24 de olması ne uzucu. Ben gecen sene ıtfadan alıp,hatırı sayılır kar ıle satmıstım. sanırım 28 olabılır. Yazık...
Buarada bugun pist de oldugum ıcın pıyasaya cok bakamadım. sabah acele alıslarım cok ıyı olmus
Tayyıp yıne sacmalamıs,bınali komedı fılmı gıbı. Yazık guzel ulkeme....
dün dolar sattıklarını sanmıyorum 6.04lere geldiği sırada s 400 ertelenecek haberleri çıktı reutersda
yalanlanınca da tekrar eski seviyesine çıktı
bir ihtimal dolar satmaktan vazgeçmiş olabilirler işe yaramayıp rezervleri eritince
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ben banka makaslarını bu kadar açık uzun süredir görmedim. 5 kuruş,7 kuruş makas nedir. Bir şeyler olacak sanki.
Benim bankam en normali aralarında;
alış:6,09540
satış: 6,11861
YKB:
alış:6,07
satış:6,14
Akbank:
alış:6,08
satış:6,13
Son olarak tabiki YTD.
s400 konusunda rüzgar terse esmeye başladı gibi. Boşuna dedikodu çıkacağını sanmıyorum. Vazgeçerseler yada askıya alırsalar dolar a etkisi nasıl olacak acaba?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)