altın 460 larda açmış asyada. dolar 8.4 civarları.Muhtemelen asya piyasalrının ani tepkisi , ama 7.9 gelir min.
altın 460 larda açmış asyada. dolar 8.4 civarları.Muhtemelen asya piyasalrının ani tepkisi , ama 7.9 gelir min.
Yaşım 33. Kendimden geçtim de çoluk çocuğumuzun geleceğini hiç etmeseler bari... Tek temennim artık bu...
Yazık...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şimdi hem dolar çıktı hem faiz..
Çeyrek altın +100 Tl çıktı..
Önceden inanılmaz geliyordu da şimdi bu duruma alıştığımızı görmek inanılmaz geliyor..
Yazar kasa fırlatan ESNAFlar neredesiniz çok merak ediyorum. Haberleri her açtığımda ESNAF ağlıyor, sonra ağam paşam sen biliyorsun bu işi Reis, büyük oyun vs ye dönüyor. Ben anlamıyorum bu işi![]()
Altın dolar ve euroya karşı çok düşük kalmadı mı sizcede ?
Hocam altın fiyatını etkileyen etkenlerden biri olan ONS Altının fiyatı düşüşte ve artmadı. ONS fiyatı da artsa yükselirdi ama altın fiyatındaki bu artış doların artmasından kaynaklı.
1 ons = 31,10 Gram altın. ONS Altın fiyatı / 31.10 gr yapıp çıkan sonucu güncel kurla çarparak bulunuyor gram altın fiyatı ondan dolayı şu an etkilenme sebebi sadece kur artışı kaynaklı.
Haziran'a kadar dokunmayacağım elimde bir miktar para olacak, para kazanmak değil maksat değer kaybetmesin diye TL'de tutmak istemiyorum parayı. Çarşamba (Yarın) günü yapılacak açıklamadan önce almak mantıklı olur mu? Alınırsa ne alınır sizce?
Parası olan için krizi fırsata çevirme zamanı.
hisseler özellikle pazartesi rezaletti.
Son 1 senede topladığım portföyüm %30-40 kârdaydı, pazartesi %5'e kadar düştü. TL'm olsaydı alırdım son kuruşuma kadar.
Dün bugün biraz toplandı, %5 olan senelik kârım %12-13'lere çıktı. hala cumaya nazaran epey düşük hisseler.
altının da biraz artmasıyla hisseden gelen zararın bir kısmını da oradan kapadık.
PS: min 5 senelik yatırımcıyım. al - sat yapmam.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)