Sonuçlar hala açıklanmadı bu sene biraz gecikeceğe benziyor.
Printable View
Sonuçlar hala açıklanmadı bu sene biraz gecikeceğe benziyor.
Sonuçlar açıklandı arkadaşlar.
Sayısal 266 puanda kaldım.
Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Herşey eklenmiş tercih yapılacak puan.
Yıllardır yüzüne bakmadığım şeylerden spor olsun diye girdim 240 almışım :D
Demek ki seneye çalışarak ben bu işi koparırım :)
geçen senenin sıralamalarını görebilcez mi hangi üniversite kaç binle almış
Puan yükselmesi benim kafada bir şey ifade etmiyor. Nihayetinde x okula başvuranlar içinden ilk z kadar öğrenciyi puan sıralamasına göre alıyorlar. Herkes 210lardagezerken sen 220 yaparsan kralsın düşüncesindeyim.
Adam gibi çalışanların 300+ yapacağını düşünmemiştim. Hafızamda kalan 290 yapana astronot gözüyle bakıldığıydı :D
sayısal 297 puan sıralama 1913
herkes için hayırlı olsun.
tercihler ne zaman başlıyor bilgisi olan varmı
2 yıllık grafik tasarım bitirip dgs den hangi bölümlere yerleşilir ?
302 puan sıralama 1488 mak. müh istanbulda kalıyorum gibi inş :)
Fotoğraf
Fotoğraf ve Video
Görsel İletişim
Görsel İletişim Tasarımı
Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı
Grafik
Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarımı
Grafik Sanatları
Grafik Tasarım
Grafik Tasarımı
İletişim Tasarımı
İletişim ve Tasarım
Lisans Bölümlerine geçiş yapabilirsiniz.
Tercih klavuzu yayınlandı arkadaşlar
Tercih işlemi 31 ağustos - 04 eylül arasında gerçekleşecek
Bu listelerde yazan bakınızlar nedir bir sürü sayı falan var o alanda birde eşit ağılık için kaç matematik kaç sözel çözmem lazım onun bir önemi varmı bana yok demişlerdi ama atıyorum 50 türkçeden net yaptım puanım tutu girebilirmiyim eşit ağılık diyen bölüme şimdiden teşekkürler :)
Bknz ile belirtilen kodlar okulla ilgili örnek veriyorum 46 kodu'nun açıklaması: isteyen öğrencilere kontenjan dahilinde bir yıl süreli İngilizce Hazırlık Programı uygulanır. Hazırlık programı süresi, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değildir.
bu kodların hepsine ;http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuma...ar26082015.pdf buradan ulaşabilirsiniz.
eğer geçiş hakkınız bulunan bir bölüm ise , Eşit ağırlıkta sayısal veya sözel kaç soru yaptığınız şartı aranmaz.
Örnek veriyorum EA da sözel 50 soru yaptınız sayısalı boş bıraktınız 0 soru.Bunun bir önemi yok yeterki sıralamanız yetsin.
çok çok teşekkür ederim vallah ne sıkıntı yapmıştım onu :)