Altunizade de ki 2 total bayisi de yikamalari kapatmış durumdalar. Nerede self yıkama yapabilirim anadolu yakası için kadıköy yada Üsküdar da ?
Basaksehirde varmi self servis kendimiz araba yikayabilecegimiz bi yer yeni tasindim ogrenemedim buralari
Araba yıkamayı sevmeme rağmen faydalı olacaklara bir güncel çekeyim;
Madenler BP/ Arkasında oto yıkamacı var, dış su tutma 2TL Köpüklü Yıkama 5TL.
Ben uğraşmak istemediğim için arkadaşa 5TL verdim yıkadı önce arabayı yıkayıp çamurundan ayıklıyor, sonra köpük sıkıyor, sonra fırçayla üzerinden geçiyor dün ben yıkatırken, yanımda duran aracın sahibi aracı kendisi yıkıyordu.
Self servis mi orası yoksa arkadaş sürekli müşterisi diye mi kendi yıkadı bilemiyorum tabi ki.
Tazyik çok güzeldi zaten kamyon, hafriyat kamyonları orada yıkanıyor, o tozu çamuru çıkartabiliyor,köpüğü zararlı mı değil mi bilemem ama araba parlıyor gerçekten.
Yıkadığım yerin hemen dibinde 1TL'ye 5dk süpürge vardı, biz arabanın içini süpürdük onunla, çok başarılıydı gayet güzel çekiyordu.
Kurutmak için veya uğraşmak için yeterli alan var orada tavsiye edebilirim.
Taşdelen Shell.
Arka tarafında yıkamacı vardı 10TL'ye iç dış yıkıyordu çok güzel, artık çalışmıyor ama makine var istasyonun içerisinde makineye arabayı sokunca oraya çekip kuruluyorum ben, üstü kapalı adam gibi bir yer arayan varsa tavsiye edebilirim.
Madenler Shell:
Tazziklu su ile araç yıkayan bir görevli var 3TL Karşılığı yıkanıyor ancak müşterisi yoksa görevli yıkamanız için size veriyor, bizim arkadaşımız orada yıkadı arabasını, kurutmak için yeteri kadar alan ve ışık mevcut.
Altunizade Total'de yıkama yapılmıyor artık sanırım 2 hafta önce gittiğimde başında hiç araç yoktu, sürekli dolu olduğu için bu yorumu yaptım.
Kadıkoy Rıhtımdan veya Tepe Natilius AVM'nin yanından Zeynep Kamil-Bağlarbaşı tarafına giderken sağ tarafta shell var orada görevliler yıkıyordu, ancak kurutmak için yeteri kadar alan var, hoş şu an çalışmadan dolayı toz toprak içerisindedir ama gördüğümü söyleyeyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)