626'ların fiyatları daha uygun 323'lere göre. Parçası mı daha zor bulunuyor yoksa bizim halk mı sevmiyor?
Birde Peugeot 405 var 10bine kadar, nasıl bilirsiniz?
626'ların fiyatları daha uygun 323'lere göre. Parçası mı daha zor bulunuyor yoksa bizim halk mı sevmiyor?
Birde Peugeot 405 var 10bine kadar, nasıl bilirsiniz?
'98 Peugeot 106 XS
626 da teknoloji daha fazla parçası daha zor bulunuyor 3 kasaya oranla.. ama güzel bir 6 kasada ilaç gibidir.
96-97 kasalarında klima,airbag,sunroof,elektrikli aynalar falan temel ihtiyaç görücek bütün donanımlar bulunur.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
90-91 kasaya bakıyorum abi ben, 8 bine temizimsi olanları var. Ama Peugeot 405'de 94 model ve 306 ile birçok ortak parçası vardır diye düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1650013/detay/
'98 Peugeot 106 XS
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bende Peugeot' a girmezdim. Ben Corsa B GSİ bakıyorum, Bursa' da buldum bi tane yüksek ihtimalle onu alacağım. Birazda Mazda bakayım.
Ben ex sunny bakardim. Ga16 Turkiyede parcasi zebil bir motor. Yuruyen ve karoserde ucuz. Klima ve otomatik camlar, hatta sunroof bile bulunabilir.
TR - B13
13 bin civarindaki polo çok üzer mi ? 1.4 16v olanlar 96 98 kasalar
usta yakın bir arkadaşıma aldık şu an başımızda saç bırakmadı kronik stop etme sorunu var çözümü vakit ve nakit gerektiriyor bu şekilde araç değilse tavsiye ederim ama fb üzerinden polo 6n grubuna üye olduk aynı sorundan muzdarip olan bir kişi yazıyor her gün gruba.Bunun yerine corsa b bakmanız daha mantıklı olur bence.
Çeyrek Mühendis
Araçla uzaktan yakından ilgim yoktur tesadüf üzeri gezdiğim ilanlarda gözüme alınabilecek araba nazarında görünen corsa b
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46243242/detay
Çeyrek Mühendis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)