Internetten de ihbar edebilirsiniz, aracın ilanı fotoğrafları vs ile.
Internetten de ihbar edebilirsiniz, aracın ilanı fotoğrafları vs ile.
Rica ederim, bulamadıysan linki burada;
http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
İyi yapmışsın mutlaka faydası olur.
aracın plakasınında ne oldugu belli degil, çalıntı gibi geziyor dümenci.
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, polatlıda bu hasarlı araçları satan 3 kardeş teşkilat dikkat edin!
Bide aracı ihbar etseniz bile bişi olmaz aracın satışı kimdeyse ve araç onda yakalanırsa hatalardan vs ötürü hiç bişi olmaz. gecen sene aracı bi mualeciye verdim git muane ettir dedim sahte muane yapmış cevirmede fark ettiler karakola gittim ruhsata el koydular gecici evrak verdiler ifade verdim çıktım arabayı bile bağlamadılar, ertesi gün sıhhıye adliyesinden ruhsatı geri aldım muane vs yaptırdım bitti.
Son olarakta araçlarda çalıntı buluntudanda hasar olabilir. benim aracımda iki hasar kaydı var biri çalıntı buluntu, diğeri kaza iyi araçtırmak lazım.
Sorgualama yapacaksanız plakadan değil motor ve şasi numarasından yapın hatta 2sinden de yapın garanti olsun, önceden asbis yoktu şasi yada motordaki sıfır ile harf O karışıklığı olabiliyordu şimdi sistem otamatik çekiyor araç bilgilerini Tc kimlik no girince isim soyisim ikamet adresi gelmesi gibi, biri yanlış olsa bile diğeri doğrudur :)
Koltuklardan belli ediyor sanki biraz
Böyle olayları gördükçe ikinci el araç almaktan korkuyorum.
Geçmiş olsun Allah korumuş.
plakası takılı olan cooperda onların
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20369685/detay
Şerefsizler. Hocam iyi kurtarmışsınız bunlardan daha kötüleri de beklenir. Aman dikkat. Tek başınıza gitmemekte fayda var. Ben hep bir kaç arkadaşımla gidiyorum bu tarz yerlere araba bakmaya. Allah'tan anında fark etmişsiniz.
fiyatı uygun zaten. piyasası 70000 TL. tuzak olduğu bariz belli..
O adam çok kişiye zimbalamistir.
Bir allahın kuluda savciya şikayet etmedimi adamlar hala aynı hikaye devam ediyorlar.
Kimse uğraşmak istememiş belli ki :(
Üyelik tarihlerine de bakarsanız ikisininde 2015 haziran olduğunu görürsünüz :)
Şimdi bende diyorum ki iki ilandan birini arayayıp sizin bu plaka başka araçtada var nasıl olur bu desem mi? Belki bu aramalarımız sonucu kaldırır ilanları, milletin başı yanmasın
Ben ilanı sahibinden coma şikayet ettim.Umarım işe yarar
Teşekkürler sagolun.
İyi bulmuşsunuz hocam şaşırdım sabah sabah
Son dk golü diyelim eğer aklıma gelmeseydi şuan araç sahibi bendim.
Bende ettim ama bir faydası olmuyor
adamlar resmen organıze olmus baksana sase numarasını bıle deneyıp vermısler
İlanı kaldırmışlar yayından. Umarım poliste gerekeni yapar
Dün ben de şikayet ettim ilanı..
Ama şikayet etmek çözüm değil... 2 dakikada yeni hesap, yarım saatte yeni ilan açılabilir internet ortamında..
İyi ki bu tür deneyimler paylaşılıyor.Bundan sonra araç alırken bir kez daha dijital yollar ile paylaşılan şase no.ya güvenilmemesi ortaya çıkmış oldu.
Tşk paylaşım için.
polatlıda ismi nedir adamın ? biz bi tongaya düştük bmw aldık polatlıdan aynı şekilde. 50 bin kayıt çıktı aracın üzerinde. Allahtan uygun almıştık zarara düşmeden hallettik. sattıgım kişiye durumu açıklayarak verdim aracı. genellikle elektrik tesisatı yanmış falan araçları alıp satıyor bu şerefsiz it soyu.
arabayı hasarlı olarak alıyorlar. kayıt işlenmiş vaziyette. bi punduna uydurup sigorta yapmadan ruhsat vs çıkarıyorlar. plakadan sorguladığınız zaman sbm kayıtlarında yoktur şeklinde bir mesaj geliyor. aman şase sorgulamadan gitmeyin polatlıya. hatta şase numarasını yazmasın fotograf göndersin direk olarak.
https://www.facebook.com/oktay.oter?fref=ts
işi yapan yavşak bu. bi tane biraderi var. şişman şive bozuk. o ilgileniyor. sonra satış esnasında bu yavşak giriyor devreye.
Şimdi araştırırken yine aynı yerde yine bir audi
Audi A4 2.0 TDI 2012 Model 92.000 TL
22 haziranda satılmış
demekki bunlar sürekli bu işi yapıyorlar polisin takibe alıp işlem yapması gerek fakat hapis cezası almazlarsa bir anlamı olmaz.
http://image5.sahibinden.com/photos/...79016043m7.jpg
iki ilanlarıda kalkmış varmı başka ilanlarına denk gelen?
Buldukları araçlar gercekten saka gibi gram hata boya olmuyor. Motor numarasından sorgulama yaptık agir hasar kaydı da çıkmadı. El değiştirip sigorta kesildiği anda ortaya çıktı durum. Sizinle ilgilenen adam hızlı araba kullanan Ankara Havası Müzikler dinleyen şişman ve şive bozuk bir adam miydi ?
2 sene önce polatlıdan arkadaşımın kız arkadaşına polo aldılar, pert çıktı araç.
resmi göstereceğim bu adam mıydı diye.
gerçekten güzel paylaşım teşekkürler.
Doğrudur ayni adam. Ne yapabiliriz bu adamla alakalı ? Ben sattım aracı ama buna Bi ders olacak bisey yapmak Lazım
bende bunu anlamıyorum arabası pert kayıtlı olanların hıc bırının haberı yok hepsı arac basında yemın bıllah edıyo haberım yok sora bıde utanmadan helallık ıstıo serefsızler. gecmıs olsun orcun.