Sag arka camurlukda boyasi olan ici bej ekranli 330d ise hasar dogru
Sorunu çözebildiniz mi?
Tramerde hatalı olarak görünen rakamı düzeltme imkanı var mı?
Veya geçmişte yapılan bir hasarın faturasını sigorta firmasından görebiliyormuyuz?
bedelsiz hasar kaydı olan aracları cok cok ıyı expere alın.
bedelsiz kayıtların bir cogu dosyası kapanmamıs kayıtlar olup, yarın sızın karsınıza suprız yumurta mısalı cıkacak olan bedelli hasarlar olabilir.
Ben de aracı alırken 1300 tl civarında hasar vardı her yere sorgulattım her yerden baktım tum kontrollerı yaptım
Plaka degısmedım ılk sahıbınden aldım. Daha sonra sorgulattım 5k gibi bişey var su anda
Tekrar gorustum eskı sahıbıyle konustuklarımız dısında bırsey yokdedı. Bılgım dahılınde olan ıslemler ıslenmemıs, satılırken dosya kapanınca ne varsa ısledıler yanı anlıcagınız tramerın de guvenılırlıgı yok.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
aynı sorun bende de var. 2013 yılından kalma sadece camurluk boyası, radyatör, plastik ön panel üstü ve far değişimi için 10355tl hasar kaydı çıkmaya başladı. sanıyorum 2. 5e fazladan bastılar. 1035olsa anlıcam.
eskiden böyle bir kayıt yoktu, ilk sahibinden aldım ve ilk plakası.
ayrıca bu hasar, saseden ve motor numarasından sorgulatınca ne sigorta sisteminde ne tramer sisteminde kayıtlı değil. sadece 5664den yeni çıkmaya başladı.
şuan sbm ile sorunu çözme kavgasındayız.
Benzer problem yaşayan herkes avukatlara başvursun. Kesinlikle değer düşüklüğü tespiti yaptırıp paranızı alabilirsiniz.
Everyday I ** Çapulling!!!
ben evn type r ı expertize soktum tek tek butun parcaları alıcı ile baktık boya yok aracda ama 5000 nerden geldiyse tramer çıkıyor yani tramerede guvenmeyin
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)