on ekran cam da kayma olustu gıttım zorluya on camda kayma var dedım ıcını acıp duzeltelım dedı cıhazın acılmasını ıstemedım![]()
on ekran cam da kayma olustu gıttım zorluya on camda kayma var dedım ıcını acıp duzeltelım dedı cıhazın acılmasını ıstemedım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
direk değiştiriyorlar randevu al git bi ara gittim zorlu centre a herkes 6 yı yamultmuş değiştirmeye gelmiş![]()
Ben degil teknik servis garanti disi sayar, bu sektordeyim fazlasiyla tum servislerle muhattap olmak zorunda kaliyorum
Garantiye girebilmesi icin cihazin arizalanmasi gerekir, fiziksel mudahale ile olusan bir durum bu suya dusmesinden bir farki yok o yuzden zor isterlerse degistiremezlermi herturlu degisir ordaki teknisyenin insiyatifinde
Zaten iphone6 ciktiginda hassasligi gundeme gelmisti normal bir durum yasadiginiz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
zorlu center degisim yapabiliyor arkadasim yaptirdi degisimi ama teleservis ve genpa asla kabul etmiyor
Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...
Yağmurda ıslanınca ekran giden 5'e pupa 700tl istedi, zorlu ücretsiz yaptı, zorlu akasya dışında hiç şansın yok, bu iki yerde sıra çalışan suratsızlığı ile adam dövme yada katil olma şansında yüksek. Geçmiş olsun.
Hasar kaydı çıkmaz umarım![]()
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
iphone 5 var bende de ekranın sağ tarafı bastığında içeri giriyor ve şarj %13-15 civarlarında telefon kapanıyor. zorluya götürdüm adam değiştirmeyip kitlemek için her türlü taklayı attı sorunsuz telefon diye nağmeler uydurdu
Hocam sizin cihaz baya yamulmus. Yere düşmeyle bu kadar yamulması zor kapıya falan mı sıkıştı acaba? ip6+ larda oluyor ama ip6 da kabul eidiceklerini sanmam(birazdaa ordaki ilgilenen kişiye göre değişiyor.). Arkadaşım kırık camını bile ücretsiz değiştirtmişti. Başka bir arkadaşımsa ip6 plusı cebimde yamuldu ve garantiye almıyoruz diye direttiler elimizle bir kısmını düzeltmiştk![]()
İlginiz için teşekkür ederim düzeltebildiğim kadar düzelttim.
ön ekranda bir yamukluk kalmadı sadece arkada hafif iz ve yamukluk var.
artık telefonun yazılımsal filan arıza yapması için dua edicem garantiye göndermek için![]()
34 TT 0011 ( 98 HB 1.4 iS )
34 DEJ 21 ( 08 CİVİC ELEGANCE )
06 RJE 57 ( 12 SCİROCCO 122 PS )
34 SGN 49 (97 CLİO RSİ )
34 ZP 8225 (2000 CDTİ VECTRA )
malesef garantiye girmiyor. 6 yla ilgili şikayetlerin geneli bu yönde çeşitli sitelerden gördüğüm kadarıyla iphone 5 i 6 yla değiştirmeyi bu yüzden rafa kaldırdım.
1 ay önce benimde yamuldu zorluya gittim kabul etmiyorlar kesinlikle ilk başlarda kabul ediyorlarmış sanırım ama bizimkiler bokunu çıkarıp yamultan değişime gitmiş ondan sonra kabul edilmemeye başlamış 900 tl falan verip yenisini alıyorsunuz telefonun
eğer değiştirmezler ve yüksek fiyat isterlerse denenebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=J9gxv6iELIM
Olmaması gereken bir probleme çok saçma bir çözümAlman araçları gibi iphonelar da...
İlk çıktıklarında yamuluyorlardı kendi kendilerine. Bir ara garanti muhabbeti döndü, bir kaç kişi yamulduğu için değiştirdi. Sonra üretilen modellere içeriye strut attılar heralde, yamulmuyodu kolay kolay. Onun için sorun olabilir.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
benim cihazımın da arasıra yani neredeyse günde enaz bir defa ekran kayması oluyor.görüntü aşağıya doğru iniyor, ekranın üstten %40 gibi kısmı siyah alttan da %40 ı kayboluyor doğal olarak.tuşa basarak düzeltiyorum da bi sıkıntı çıkar mı acaba?
İphone 6 lar çok çabuk yamuluyorlar...iphone 4 en ıyısı ıdı bu konuda
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)