Giden gitmiş zaten masraf x2 olursa da yapacak bişey yok gelin elden alın derim
Bugün içinde çözüme ulaşamazsak yarın göndericem ups ile![]()
Giden gitmiş zaten masraf x2 olursa da yapacak bişey yok gelin elden alın derim
Bugün içinde çözüme ulaşamazsak yarın göndericem ups ile![]()
verirken kargoyu en pahalı şekilde gitsin diye ordakine söylersen biraz daha bişiler ekler üstüne![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
kuryeye yemek flnda ısmarla kargoya eklesin![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Sigorta yaptır, karşı ödemeli, teslimat kanıtı, ups kutusunu kullan ama onun ücretini senden alabilirler önce sor, tahsilatlı gönderi, ek uğrama ve sayımlı teslimat seçeneklerini seç sonra da buraya faturanın resmini at
Hocam aynı durum benim başıma gelmişti 15 tl den 2 adet ram almıştımkargo dahil adamlar bu ram dan 500 adet civarı sattılar kısa zamanda bana bi geldi 3 adet ram bi tane fazla
mesaj attım fazla göndermişsiniz diye içimden de hediyemiz olsun derler diye düşünüyorum.Hemen aradılar
abi cidden fazla mı geldi ben size iban vereyim hemen paramızı gönderin dedi hiç beklemiyordum bu cevabı geri göndersem zaten 10 tl min. kargo tutacaktı bende arkadaşları kırmak istemedim 3. nün parayı da gönderdim
esnaf çakal oluyor geri göndersem 15 tl kargo ödeyecekti ki ürün 15 tl zaten
ben hediye eder diye hayal ettim
adam beni kandırdı hesabına para gönderdim.
bu durum benimde başıma geldi.
n11.com dan bir adet mont aldım. Alırken de bedenle ilgili soru işaretlerim olduğu için hem ilandaki açıklamadan (koşulsuz iade ve kargo ücreti satıcıya ait) hemde satıcıya alımdan soru sorarak iade şartlarından emin olarak ürünü aldım.
Ürün küçük geldi. Gene ilan kurallarına uyarak tedarikçinin belirlediği kargo şirketine sipariş numaramla iade ettim. Param 4-5 gün içinde iade edildi.
Ardından kargo şirketi beni arayarak tedarikçinin ürünü kargo ücretinden dolayı kabul etmediğini ve gelip ürünü almamı ve iade esnasındaki kargo ücretini ödememi istedi.
Durumu izah ettim, gelin alın diye neredeyse kargo şirketi yalvardı.
Bu esnada satıcıya ulaştım, paramı iade ettiniz, ürünü kargo iade ücretinden dolayı almamışsınız bana ürünü iade etmek istiyorlar dedim.
İnceliyoruz geri döneceğiz dediler, dönüş yok, bir daha yazdım yine yok.
N11.com'u aradım tedarikçinin telefonunu aldım adamları aradım. 4-5 ayrı kişiye dert anlattım. Bu 2-3 günlük süreçte kargo şirketi yapıştı bana gel al iade ürününü diyor.
Telefonla konuştuklarımdan da ses çıkmadı, bir baktım bir gün şirkete kargo geldi. Al montunu dedi ve gitti
Satıcıya bir kez daha mesaj attım mont bende gelin burdan alın artık uğraşamayacağım dedim. Bir haber çıkar diye 1 ay kadar pakette beklettim.
Sonunda oğlunu istanbul dışında zor şartlarla üniversite okutan bir arkadaşıma oğlunun ihtiyacını görmesi için verdim.
Elimden geleni yaptım ama adam malını iade almamak için ne gerekiyorsa yaptı, aldığı duaya saysın artık.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Bizde göndericez artık olurda gelirse geri zaten heöen hemen 100lira vermiş olucam o parayı almadanda egzozları teslim etMem![]()
İzmir'de vardır herhalde dhl ben olsam giderdim üstüne ekstra ücret yazın derdim ne kadar iteleyebiliyorsanız iteleyin derdim![]()
açtım başlığı okuyorum dedim helal olsun sonra bi baktım karşı tarafın yaptığına ben olsam egzozun içine işeyip gönderirdim hatta başka şey bile yapardım da neyse![]()
ne kadar öküz insanlar var yazık cidden.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Gönderi tipini acil ekspress yapmayı unutma
Helikopter kargoyla gönder, 2000 lira ödesinler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)