Burasi Saskinbakkal Marks & spencer a gelmeden sagda kosede duran cicekci mi ? Feride gecitinin kosesi sanirim..?
Printable View
Burasi Saskinbakkal Marks & spencer a gelmeden sagda kosede duran cicekci mi ? Feride gecitinin kosesi sanirim..?
Allah rahmet eylesin.inş bi an önce bulunur ve hak ettiği cezayı alır
manzara çok kötüydü . araba da caddede etiketmiş zaten ismi cismi kimin oğlu hepsi bulundu. yakalandı mı bilmiyorum ama yakalansa da ceza yatar mı belli değil. bulurlar bi garıbanı bakarlar içerde.
İsmi lazım değil..
Hızlı zamanlarımızda, aynı ortamda bulunduğumuz bir arkadaş..
Gündüz vakti aşırı alkollü bir şekilde bostancı AZK virajında kaldırıma çıkıyor.. 8 aylık pusetinde bir bebek, 8 yaşında bir çocuk ve 20'li yaşlarında bir kadının ölümüne sebep oluyor. Hali vakti epey yerinde 3 can alan kişinin. 3 canın dahil olduğu aile ise apartman görevlisi..
Babaya hatrı sayılır para, mal mülk veriliyor.
Devletin açtığı kamu davasından 2-3 yıl yatıyor ve çıkıyor 3 can alan kişi..
Bu olaydan sonra kanuna, hukuğa, adalete saygım da inancım da güvenim de kalmadı..
Bır kanun adamı olarak acıkca soyluyor, kanunda adalette ınsanın vıjdanı yuregıdır.
Bır arkadasımızda gece cıcekcının tezgah altında uyudundan bahsetmıs buda cok yanlıs. Sımdı bunu ogrenen savcıda sofore orda bırını gordunmu dıyecek adam yok dıyecek aracı vurdum panıkledım kactım dıyecek yuksek ıhtımal ceza almayacak allahın belası!
Bu çocuğun ayni sekilde idam edilmesi gerekir ibreti alem için.
Bunun gibi bir sürü vatandaş bu ilde araç kullanıyor.
Allah uzak tutsun bu o.çlarindan.
kimliği tespit edilemeyen denmiş haberde.şimdiden yolunu yapıyolar heralde.çocuğun ve babasının adı soyadı telefon numaraları ,instagram hesabını bile buldular orda .önce ortamı hazırlıyolar,başka bisey degil.haberciler de ordaydı .
burak erdoğan da zamanında ceza almadan yırtmıştı. bu çocuk da aynı şekilde ceza almaz. ölene Allah rahmet eylesin. gariban bir insan ekmek parası uğruna rahmetli oldu.
70'li yılların Türkiyesi'nde yaşamıyoruz ne öyle yerine birini sokmalar falan :) Manşet olmuş olaylarda emniyet birimi hızlı davranır,çoktan babasının yanından alınmış alkol testine sokulmuştur..Aynı olay Batman'da yaşansa,kimse duymasa senaryo üretilebilirdi..Kaçması kendi salaklığı, saat başına 0.15 promil yazılır olduğundan da alkollü çıkartılır yani boku yedi,Savcıda hiç acımaz..
Allah rahmet eylesin çiçekçi abimize.
Alıntı:
Araç forumdan mı bilmiyorum fakat dün gece 3 civarı şaşkınbakkal Sarayın hemen yanında ki çiçekciye gözümüzün önünde siyah 3 kasa yanlarken hakimiyetini kaybedip daldı, ne yazık ki Çiçekçi de oradaydı ve feci şekilde can verdi. Herifler vurduğu gibi arabadan inip kaçtılar alt geçit istikametine doğru. Çok deli saçması şekilde yanlıyordu 2 kişilerdi araçta ve olay yerinde aracı terk edip o anda kaçtılar biri sanırım ağır yaralıydı çünkü arkadan gidebildi muhtemelen yolcu koltuğunda oturan. Araç ortada, elbet yakalanarak en ağır cezayı alacaklar fakat dizinin bağları çözülüyor insanın böyle bir olaya şahit olunca. Bizde arabayla oradaydık biraz önümüzde gerçekleşti. Allah masum Çiçekçinin kendisine rahmet, ailesine sabır eylesin inşallah daha 34 yaşındaymış. Anlatamam Size o sahneyi, haberde yok fakat tam kaputun önünde duvarla araç arasında sıkıştı nerdeyse kafası kopmuş haldeydi diyebilirim. Bizde yapıyoruz evet, belli sınırlar içinde 80 ile giderken yanlamaya çalışmak nedir? Lütfen dikkat edelim sonuçları çok ağır oluyor her iki taraf içinde.
başka bi forumdan alıntı, ayrıca araç o forumdanmış
Ben bu arabayı defalarca gördüm ama sahibi kimdir nedir hiç bir bilgim yok, çiçekçinin mekanı cennet olsun çok üzücü.
Alkol teorisinden yürüyo hep muhabbet, işin aslını bilmiyoruz, belki saçma sapan hareketler yaptı kontrolu kaybetti suçluluk duygusundan kaçtı, belki de asfalt kaygandı, bi yere yetişiodu vs...
Neticede hepimiz araç kullanıyoruz, araçtada fazla bisi yokmus gibi insan olan bir şekilde orda adamı kaldırır hastaneye yetiştirirdi...
6 sene once babamla kendi şeridimizde giderken yola atlayan bisikletli bi yayaya çarptık,
Yayalara kırmızı yanarken tam bizim geçtiğimiz esnada yola atladı, alkol yok hız yok kameradan da kayıtlarda yaya 8de 8 suçlu çıktı ama o anki yaşadığım vicdan azabını anlatamam,
ambulans çağıdık çocugun basında bekledim, polis geldi kardeş sen mi carptın dedi evet dedim,
araban nerde dedi, biraktım orda anahtar da ustunde araba onemli degil dedim, çocuga bisi olmasın,
kardesim sen vatani gorevimizi yapmıssın arabanla ilgileniriz dedi bi ifade alalım muayene yaptıralım sana dedi, tabi dedim,
o gun karakolda kaldım ama aklım hastanedeydi, misafir gibi davrandılar resmen, etraftakilerin ifadesiyle bizim ifade tuttu, nobetci savcı dava bile istemedi,
Babam da gitti çocuğun basında bekledi 1 hafta nobet tuttuk, beyin kanaması ihtimaline karşı, çok şükür hiç bişi olmadı, arkadaşın ailesiyle beraber bekledik taburcu ettik hastaneden...
Araba kullanan herkesin başına gelebilecek bi durum, yaşanan durum çok acı düşünmesi bile trajik adam uyuduğu yerde can vermiş
Ama Kaçmak hiç olmadı belki hemen alıp goturulseydi kurtulabilirdi,
kurtulamasa bile elinden geleni yapman lazım,
İnsanın içinde birazcık Allah korkusu olacak, biraz vicdan..
Benzer olayı Burak isimli bir şahıs yaptı, Sevim Tanürek'i öldürdü.. Yanlışım yoksa, Ankara'daydı..
Olaydan hemen sonra lastik izlerinin silinmesi mi dersin, mahkemeye çıkmama mı.. Gün sonunda adalet ölen kişiyi suçlu buldu.
Soyadı çok önemli.. Burak'ın soyadı Erdoğan'dı..
Bu olayda da soyadı ile doğru orantılı olarak gerekeni yapar Allahsızlar..
Bağdat Caddesi, Şaşkınbakkal..
17-18 senedir araba kullandığım yer.. Oturduğum yer..
Gece saat 03.30
Boşverelim bir yere yetişiyordu, asfalt kaygandı gibi şeyleri. O asfalt üzerinde büyüdüm ben..
Düz yolda kaldırıma çıkıp bir kişiyi öldürüyorsan; gazlıyorsundur, yarışıyorsundur, yanlıyorsundur. Alkollü olsan da olmasan da değişen bir şey olmaz..
Allah rahmet eylesin. İnşallah hakettiği cezayı alırda aklı başına gelir. Yeri geliyo saçma sapan makas falan benimde gittiğim oluyor ama cadde hiç gazlancak yanlancak biyer değiş birsürü yaya var allah korusun bi hatada hem can almak hemde kendi hayatımızı yakmak var çok dikkatli olmak lazım.