yani abi işte ne olursa olsun mazereti yok olayın
Printable View
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin..
Abi bahsettiğin şahıs malesef gücü herşeye yeten birinin çocuğu..Bugün aynı olay tekrarlansa gene evinden alınacağını,tutuklanacağını sanmıyorum..Ancak bu olaydaki şahıs bir değil,gayet ensesinden yakalanacak birisi..Kaçmasının sebebi alkol ve kaçmasını gayet güzel yedirecektir savcı.
Hala geçerli para ve yukarıdan tanıdık varsa kamera kayıtları yok.denir.
Birisi suçu kabul eder.olur biter
Siz buranın türkiye olduğunu unuttunuz galiba.
Burası öyle bir memleket ki hırsıza namuslu, tecavuzcuye kız isteyerek verdi beni tahrik etti diyen o.ç. lerle dolu
Para cokomel eğrisi inşallah bu sefer suçlu cezasını çeker.
Çok feci bir ölüm. Allah rahmet eylesin....
Yazacak söyleyecek çok şey var, sürücü Allahından bulsun...
Dun gece 3 araba biz de caddedeydik zaten her yer cevirmeydi 3 gibi caddede 1 tur attik ve dagaldik daha sonra haberi geldi malesef geceleri caddede o kadar sacma sapan gazlayan tipler var ki tarfi yok bilen de bilmeyen de herkes yollarda ama F30 ve rocco tayfasi caddede en tehlikeli grup ve F20 ler yani isin en anlamsiz tarafi baba sen f30 la ne yaptin da ciktin kontrolden ya bir f30 ne yaoabilir sedan aile araci bu open diffli otomatik bir arabayla bunlari yapanlar ya cok cesaretli ya cok cahil olen oldu giden gitti genc bir can daha ayrildi bu arakadas da zaten belli biraz billurlu olacak olanlar su simdi avukatlarla gorusulmus gerekli ifade duzenlenmistir yok arabanin lastigi patladi yok zemin kaygandi kontrolden cikti kesin bakin diyorum yine din bir aletbedilir SAHURA YETISIYORDUM zaten en can alici nokta bu , avukatlar yuklenir yok orda uyunur mu aileye yuklu kan parasi en kisa surede tahliye
Allah böyle kötü olaylardan ölümlerden hepimizi korusun, şimdi düşünüyorum o çiçekcinin ecelimiydi vadesi mi dolmuştu, yada gerçekten bu şekilde ölmesi mi gerekiyordu soru işaretleri :(
Aracı geçen hafta sonu yeditepe üni. yolunda görmüştüm. Plakadan hatırlıyorum, çok dikkatimi çekmişti iş yerimin adı yüzünden. O zaman da çok akıllı gitmiyordu. Sahibi hakkında bir bilgim yok ama yakında bulunur.
Taşak varsa sorun yok dun gece e5 yerine caddeye inip sahilden gideyim dedin bp nin ordaki isiklarda durduk bpden siyah bir bmw yanlayarak cikti eksoz falan.50 mt.ilerde polis cevirdi..aha dedim yandilar.adam 15 saniye sonra sika sika yine devam etti makaslarla.artik icinde kim vardi polis nasil serbest birakti anlamiyorum.bir onceki posttada belirttigim gibi asil tehlike anadolu yakasi sahilyolu caddebostan pendik arasi.cok haber olur
Valla kardeşim işim gereği haftanın 3 günü cezaevine girip çıkışıyorum geçmiş zamandada gecici olarak bi cezaevinde çalıştım. Öyle mahkumlar varki bir dinle üc gün kendine gelemezsin adamın düştüğü durumdan bak yıl 2015 istersen birgün götüreyim durumlarına bak. Garibanları 6 ay yatarsın diye sokuyorlar senelerce tehtit ile yatırıyor insanlar ölümden beter hale geliyor orada. Ceza evlerinin nufusunun nerden baksan %30 gariban hakkı yenen zorla sokulan vs adamlarla kadınlarla çocuklarla dolu.
Arkam dönük yürümeye korkarım hep şu caddede geceleri :S Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin cidden çok yazık olmuş. Çok üzüldüm. Bütün yazılanları okudum cidden ajan gibi tech.
Umarım suçlu 3ün 1ini alır. Cezasını misli misli çeksin. Şerefsiz g*t korkusundan kaçmak yerine yardım etseydi belki şu an böyle olmayacaktı.
O senelerde sadece makamından ibaret olduğunu mu sanıyorsunuz ? Yüksek icraatları ve üstün başarıları sayesinde mi şuan en yüksek makamda ? Arkasında ne denli şeyler döndüğünü bilmeniz gerekir bence..
Bahsettiğiniz yeşilçama bile konu olmuş bilindik şeyler,çokça yaşanıyor da lütfen biraz mantık abi, tarla davası mı bu ? Tarlada adamı ben indiririm başkası üstlenir,bu yaşanır..Şimdi bir mi bahse konu olayla bu :) Ülkenin en bilindik yerlerinden birinde onlarca kamera,mobese,görgü tanığının olduğu yerde bide kaçıp iyce boka battığı noktada kim kurtarır o elemanı..Kimse kılını kıpırdatmaz..
bu olay hala cok tazeyken bu gece göztepe kızıltoprak arasında yine bol yaralanmalı ölümlü bir kaza daha gerçekleşti. Bu bağdat caddesinin artık her an olaylı haline bir dur demeleri lazım