User Tag List

Sayfa 6/21 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
391 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Bağdat Caddesi'nde Kaza

temmuz06
    Misafir
    Beyler sakın gergınlıge gerek yok. Herkesın uzuntusu aynı bı kısı öldü, herkesin tepki aynı araç sürücü hatalı. Ölen kişinin bi sucu yok sadece ihmalinin kurbanı oldu zavallı adam. Ama ortak bir ortamı paylasıyoruz isteyen istedini yazar ölçülerinde saygılı olalım.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scirocco'm vardı çok fazla apaçi trafikte anlamsız hareketler yapmaya başlayınca baktım ele ayağa düştü dedim salon erkeği çizgimi bozmayayım; gittim F30 aldım herkes ona da sallamış Genellemelere ben dahil değilim olm, demeyin öyle vallahi alınıyorum. Ben full stock adamım

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TURBO BARAN'ı hatırlayan var mı?
    Liseliler hatirlamaz, onun alkol raporunu biz verdik numunede. Daha sonra annesi ve bi dunya yakini gelip tehdit ettiler burda ilac verdiniz kanda alkol cikti bilmemne yimarim buayi basiniza falan diye.
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağdat caddesinde oturuyorum ve yazılımlı sciroccom var herkesin yapmış olduğu yoruma da sonuna kadar katılıyorum. Yemin ediyorum evden çıkıp bir yere gidene kadar 10 tane kaza tehlikesi atlatıyorum. Önüme kıranlar, kornaya abananlar, yanıma gelip sıkıştıranlar. Arabayı uzun zamandır sadece sabahları sağa sola gitmek için kullanıyorum. Dağa bayıra çıkmaya offroad jeep i aldım, valla günlük arabam oldu neredeyse ki ona bile salça olan gerizekalılar var. Altındaki arabayı uçak sanan gerzekler yüzünden bu olaylar gerçekleşiyor. Bir de bağdat caddesinde gazlayanların gerçekten ereksiyon sorunu olduğunu düşünüyorum. kime neyin havasını yapıyorlar cidden anlamak elde değil.
    ,

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harbiden sacmaliyorsun be kardeşim artık..

Ölmüş hemde acı bi şekilde ölmüş çaresizlikten fakirlikten orda uyumuş ve ölmüş bir insana nasıl bir mide varki bu yorumu yazıyosun..

Senin cocuguna gece yürüyüşe çıktınız orda oyun oynarken ayni sekilde gelip carpsa oyun oynamasi dogru değil aslında yazabilecekmisin..

Gay oldunuz ülke gay olsun sorun yok dediniz eyvallah dedik,
    Allahı yoksaydınız elit oldunuz eyvallah dedik,
    Forumdakilerin coguna cahil dediniz eyvallah dedik,

Ama bokunu çıkarmayın artık..

Yeter artık bu elit görüneyim, bilgili görüneyim tribiniz, o adam can çekişerek öldü!
    Olm sen 3. köprüde çalışıyorsun bir ton resmin var ama kafanda baret var dimi. Bak altını çiziyorum kafanda baret var. Sen baretsiz işe gidip kendini tehlikeye attığın gün gel oturalıp konuşalım bunları.

Hiç kimse tezgah altında uyumasın fakir olanlar tezgah altında uyuyup ölmek zorunda değil. Fakirlik onun suçu değilse bunu birileri bir şekilde önlemini alacak.

Nasıl ankarada otopark mafyası adam öldürdü diye belediye bir anda otoparkları ücretsiz yapiyorsa o fakir adam da orada uyumayacak devlet bunu sağlayacak.

Siz bu düzeni eleştirmemek için vah anam vah çok üzüldüm derseniz daha çok ölen olur.

Hepimiz yapmadık mı S virajında yanlayanların konuları altına muhteşemsin yorumunu.

Sen yapmadın mı özgünün gençlik zamanında çektiği makas videosunu efsane şeklinde paylaşmadın mı?

Biziz olum o caddenin falan bu hale gelmesindeki asıl aktörler.

Bizim gençlik zamanımızda başladı çoğu şey.

şimdi vah anam vah adam ölmüş.

Ölür tabii.

Gelin şu forumda hepbirlikte rolling dahil her türlü videoyu yasaklayalım.

İnsanları sadece piste itelim aykırı davranışları hepbirlikte lanetleyelim.

Ben varım sen var mısın?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Olgar, çiçekci orda yatmıyor da satış yaparken aynı araba gelip vursaydı ve ölseydi o zaman yorumun ne olacaktı ?

Sokakta tezgahta çiçek satmasın, dükkan açsın mı diyecektin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben neden böyle anlaşıldım. Ben çiçekçi tamamen suçlu demedim. Çiçekçinin ölümü bu bmw piç yüzünden oldu. Adam sadece yanlış zamanda yanlış yerde uyuyordu keşke uyumasaydı.

Kendi yaptığı hatayı canıyla ödedi dedim.

Sen gidiyorsun örneğin bilmediğin bir denize giriyorsun ve kum ayaklarından kayıp gidiyor ve ölüyorsun bende diyorum ki sonra yazık oldu keşke araştırsaydı öyle gitseydi.

Ama siz aldınız bu durumu sanki ben çiçekçiyi suçluyormuşum gibi gösteriyorsunuz.

Yine diyorum öyle anlaşıldıysa özür dilerim.

Adamın hatası orada uyumak ve yanlış zamanda keşke uyumasaydı şuan yaşıyor olacaktı. Ben olsam uyuyamam yani.

Ceme gösterdiğim örnekte de aynı baret mevzusu.

Abi çalışyorsanız önce iş güvenliği değil midir? Adam iş güvenliğini almamış canı ile ödemiş. Sikim bmw sürücüsünü olaya dahil etme bile sadece adamın yattığı noktaya değimdim.

Diğer yönden bmw sürücüsü aynı şekilde ölse sikimde olmaz.

Uyumuyor olsaydı arabanın üstüne geldiğini görüp kaçabilirdi mesela diğer yandan.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar o çiçekci orada uyurken ölecekti ona o kader o şekilde yazılmış bu değişmez değiştirilemez
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben neden böyle anlaşıldım. Ben çiçekçi tamamen suçlu demedim. Çiçekçinin ölümü bu bmw piç yüzünden oldu. Adam sadece yanlış zamanda yanlış yerde uyuyordu keşke uyumasaydı.

Sen gidiyorsun örneğin bilmediğin bir denize giriyorsun ve kum ayaklarından kayıp gidiyor ve ölüyorsun bende diyorum ki sonra yazık oldu keşke araştırsaydı öyle gitseydi.

Ama siz aldınız bu durumu sanki ben çiçekçiyi suçluyormuşum gibi gösteriyorsunuz.

Adamın hatası orada uyumak ve yanlış zamanda keşke uyumasaydı şuan yaşıyor olacaktı. Ben olsam uyuyamam yani.

Abi çalışyorsanız önce iş güvenliği değil midir? Adam iş güvenliğini almamış canı ile ödemiş. Sikim bmw sürücüsünü olaya dahil etme bile sadece adamın yattığı noktaya değimdim.

Uyumuyor olsaydı arabanın üstüne geldiğini görüp kaçabilirdi mesela diğer yandan.
    Dünya göz hastanesi önünde olan olay içinde yorumunu alabilir miyiz?
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sokakta ki seyyar satıcı nasıl bir iş güvenliği alabilir? Baret mi takmalı?
    Kaldırım'da oturuyor olsaydı o çiçekci yine bmw sürücüsü çarpsaydı çiçekcinin airbag'i yok diye önlem almadı mı diyecektin?

Bmw sürücüsünün hatası bu olay başka bir açıklaması yok. Bu ülke'de sokakta yürürken kafasına 30 kilo cam düşen gencecik kız gördü, kızın suçları baret takmamak, sokakta yürümek, o sokağı araştırmamak, yanlış zamanda mı orada olmaktı? Yoksa inşaat'ı yapan firmanın uyarı koymaması mıydı?

Belediye çukuruna düşüp ölen insan var bu ülkede.

Talihsiz yorumlar yapmışsın Olgar abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu söyledikleriniz bu çiçekçinin durumu ile aynı değil arkadaşlar.

İlk sayfada farklı bir çiçekçi arkadaşda yazmış ne demiş biz bir çok çiçekçi arkadaşı uyardık tezgah altında uyumayın burası cadde kazalar oluyor dedik demiş.

Demek ki bu iş tehlikeli ve daha öncesinden de budurum gözükmüş.

Nasıl iş güvenliği alacak tezgah altında uyumayarak.

Sizce bundan sonra 1 tane kaldırımda tezgahı olan çiçekçi o tezgahın altında uyuyabilir mi?

Bir müsübet 1000 nasihata bedel olmadımı şuan.

Sikim bmwciyi. O herif zaten katil şuanda.

Ama sen önce kendi güvenliğini alacaksın ki bu tür katilleri kendinden bir nebze uzak tutacaksın.

Niye trafikte insanlarla tartışmayın diyoruz silahı vardır bişeyi vardır. Sen o tartışmaya girdikten sonra yaşam şansın düşüyor ya silahı varsa ve vurarsa diye.

Girmeyecek abi hiç bir çiçekçi tezgahın altına girmeyecek.

Bu tür kaza da kader falan değildir kimse kusura bakmasın engellenebilir. Çiçekçilerin fıtratında ölmek yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bağdat caddesiinde çiçekçi diye haber olunca sabahtan beri arayan arayana yaşta tutuyo Allah rahmet eylesin seyyar dı tanıyorum ama her zaman söylüyoruz onlara bu tezgahların altına yatak yapamyın diye şarhosu tinercesi de bunlara salça oluyor boyle kazalarda oluyor tezgah altında yatakta olmasa böyle olmazdı kaçabilirdi aracı tanıyorum plaka yabancı değil caddebostanda sürekli ama sahibi hakkında fikrim yok ama bu semtte oturan biri
    Bak bu adamda çiçekçi. Bu adam girmiyor tezgahın altına.

Yine diyorum orada yattı diye suçlu değil bu adam bu olayda.

Çiçekçi kendi yaşam korumasını almadığı için canından oldu. Kendini koruyamadı yani o o.ç den. Anladınız mı şuan?

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orada duran rahmetliyi yaklasik 7 8 senedir biliyorum.
    Geceleri dururdu. Gunduz o tezgahi kaldirmak olum cunku. Bi tane nene birde onun kizi gunduz durur. Kadin kanser

Evine ekmek goturen adam.. Vergili vergisiz devlet destekli mi bilmem ama bana gore caddenin esnafi olmus kisiler bunlar. Senelerdir ayni yerde duruyorlar. Bir kisiyi bile rahatsiz ettiklerini ne gordum, ne duydum. (Senelerdir annem alisveris yapardi, nerden biliosun diye soranlara.. )

Adam tezgahin altinda yatti, suclu! Devlette suclu, peki kim sucsuz ?

Once insanlar bilinclensin de, sonrasinda o adam niye orada yatiyor dusunulur. Bu forumda nelere sahit oldum, biri geldi bizim tira cakti yanlarken cakti(hemde alkollu) yanindaki arkadasi rahmetli oldu. Sonra neymis tir suclu. Gotumuze mi soksaydik tiri, parkta duruyor adam! Kurallara uygun... gecelim abicim bunlari.

Ben malmiyim 27 senedir cadde de oturupta bir kere bile bu sekilde gozukmedim. Modifiyeli jcwye biniyorum. Cadde apaci kriterlerine uyuyorum sanirim bir kere bile gece millet uyansin yatagindan, zenginler ölsün kafalari sikilsin diye o yolda basmadim. Bazen isin kotusu manifoldlu sahinler geliyor.. bir ses aman yarabbi.. sanirsin roket atiyorlar. Bide biyere gitmiyor dakkalarca siktirsin gitsinde uyuyiim diye bekliyorsun.

Patates tarlasina benzeyen yolda, kiralik dizeliyle travesti avina cikan adam bilinclenecek. Sonra pistmis, rollingmis kim suclu kim sucsuz tartisiriz.

2 gecedir cahiller yuzunden olan gunahsiz sucsuz adamlara oluyor. Hemde bana gore Istanbulun en yasanilabilir guvenli yerinde oluyor bunlar. Kamera koysunlar, limiti gecene saplasinlar 500 1000 tl bak bakayim bidaha gaza basiyorlar mi ?

Bize, gece komsular ya da mahalleli arabanin coldstart sesine uyanmasin diye, sokagin sonuna kadar araba itecek adamlar lazim. Yani bu tarz bilincli kisiler.. Herkes insan olduktan sonra, empati yaptiktan sonra elbet dogru yol bulunur. Yoksa kazadir. Olabilir.

Ben kaza yapmadim mi? Yaptim. Olumden dondum ama gidipte sehir icinde kimsenin canina kastedecek sekilde hayatimda basmadim. Baskalarinin caninin oldugu yerde, kendin ve baskalarinin hayatiyla kumar oynamayacaksin!

Bilincliyim soyleyim boyleyim demiyorum, ama empati kurabiliyorum.. Kisiler ve bireyler en azindan empati kurmayi deneseler, TR yasanilmasi daha guzel biryer olacak eminim.!
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son bir örnek daha.

Dağın başında arazi alıp ev yapiyorsun. Ama bekçi yada köpek koymuyorsun. Ne olabilir kafaya seni takmış bir hırsız eve girip seni öldürebilir.

Gayette böyle oluyor ölüyorsun. Ama ölümünde sen suçlu değilsin çünkü insanlara güvendin bekçi köpek almadın. Alsaydın ölmeyecektin belkide.

Bu çiçekçi de insanlara güvenmiş yok canım orada hız yapmazlar demiş belki. Yada kaza olursa koca bağdat caddesinde benim tezgaımı bulacak demiş.

Ama bulmuş. Anlatabiliyor muyum yada kendimi ifade edemiyor muyum. Canıyla ödemiş yani bu deneyimin sonunu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son bir örnek daha.

Dağın başında arazi alıp ev yapiyorsun. Ama bekçi yada köpek koymuyorsun. Ne olabilir kafaya seni takmış bir hırsız eve girip seni öldürebilir.

Gayette böyle oluyor ölüyorsun. Ama ölümünde sen suçlu değilsin çünkü insanlara güvendin bekçi köpek almadın. Alsaydın ölmeyecektin belkide.

Bu çiçekçi de insanlara güvenmiş yok canım orada hız yapmazlar demiş belki. Yada kaza olursa koca bağdat caddesinde benim tezgaımı bulacak demiş.

Ama bulmuş. Anlatabiliyor muyum yada kendimi ifade edemiyor muyum. Canıyla ödemiş yani bu deneyimin sonunu.
    Dünya göz hastanesi önünde olan olay içinde yorumunu alabilir miyiz? Ne tür önlemler alabilirdi rahmetliler?
    Okumadan imzalamam.....

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hocam, "ben orada uyumazdım" demek için o adamın yaşadığı koşullarda yaşamak gerekir. Uzaktan varsayım yapmak kolay gelir hepimize. Yukarıda yazdığınız gibi ben de bu rahmetli olan adam ve onun durumundakilere devletin bir şekilde el uzatması gerektiğini düşünüyorum. Ancak, bu düşünceyi savunuyorsam orada uyuyan adamın "hatası" demek yerine, devletin hatası demeyi tercih ederim.

Kişisel isteğinden dolayı orada uyuyor olsa dahi yine keyfi değil, malını hırsızlardan korumak amacıyla orada uyuyordur ki bu da ne kadar vahim durumda olduğumuzu gösterir.
    Mekanı cennet olsun rahmetli olan vatandaşımızın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dünya göz hastanesi önünde olan olay içinde yorumunu alabilir miyiz? Ne tür önlemler alabilirdi rahmetliler?
    Bilmediğim olay hakkında ne yorum yapayım ısrarla yazıyorsunda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam, "ben orada uyumazdım" demek için o adamın yaşadığı koşullarda yaşamak gerekir. Uzaktan varsayım yapmak kolay gelir hepimize. Yukarıda yazdığınız gibi ben de bu rahmetli olan adam ve onun durumundakilere devletin bir şekilde el uzatması gerektiğini düşünüyorum. Ancak, bu düşünceyi savunuyorsam orada uyuyan adamın "hatası" demek yerine, devletin hatası demeyi tercih ederim.

Kişisel isteğinden dolayı orada uyuyor olsa dahi yine keyfi değil, malını hırsızlardan korumak amacıyla orada uyuyordur ki bu da ne kadar vahim durumda olduğumuzu gösterir.
    Mekanı cennet olsun rahmetli olan vatandaşımızın.
    İşte değerli kardeşim mal candan değerli değildir bu bir.

2. Eğitim eksikliği.

3. Belediye yada kim bakıyorsa bu işlere zapıta mı bir sınırlama getirmesi lazım. Orada yatarsan cezası var demesi lazım.

Bunun gibi şeyler. Yada böyle bir olay yaşanacak ki ne yazık ki yaşandı bir daha o bölgede hiç bir çiçekçi tezgah altına yatmayacak.

Şimdi ben yanıma bir arkadaş oturtunca arabada emniyet kemerini tak diyorum.

Yok takmam derse hayır tak diyorum. Olurda benim yüzümden ben hatalıyken bir kaza yaşarsak airbag + emniyet kemeri adamı korurda ben katil rolüne geçmem diye.

Geçen sene ankarada bir drfit olayı oldu. Cocuk piste indi driftçinin biri çocuğa çarptı hatırlıyoruz.

Herkes dedi ki o cocugun orada ne işi var. Evet yanındaki büyük gerizekalı idi o cocugun oraya inmesine izin verdi.

Arkadaşlar ben trafiğe özellikle türkiyede pistlerden daha tehlikeli buluyorum.

Kendi cocugumu kaldırımda yürürken yol tarafında değil duvar tarafında tutuyorum.

Alabileceğim her önlemi alıyorum olurda ondan sonra kaza olurda allah korusun başına birşey gelirse yapabileceğim herşeyi yaptım demek için.

Diğer türlü başına bişey gelirse ben nasıl bunu düşünemedim keşke dememek için.

Herkes yaşam standartının devam etmesi için belirli başlı önlemler almak zorunda.

Demişsin ki malı çalınmasın diye oraya yattı. Yaşamaktan daha mı önemliydi şimdi malı kim ne yapsın?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zamanında bu tarz mal hareketleri yapan birisi olarak yazıyorum.

Gençliğin vermiş olduğu cehalet ve tecrübesizlik oluyor.

Büyüdük askerlik yaptık is kurduk evlendik.

Şimdi dönüp bakınca aklımı s.km diyorum.

5 para etmez adamlarla gençliği heba ettik bir tomar insan küfür etti geçti gitti elimize ne geçti.

Koca bir hiç. Andrelin heyecan filan büyüyünce yada başına bir olay gelince anlar insan...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)