User Tag List

Sayfa 11/21 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
391 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Bağdat Caddesi'nde Kaza

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sonra..

Türkiye muz Cumhuriyeti değil.. Türkiye'de adalet var..

Yersen..

Şaşmamak lazım.. Tepedeki, katil oğlunu ak-lattıktan sonra alttakiler katil evlatlarını aklatmadan 2 - 3 yıl ceza yatırmış, daha ne olsun.. Sorsan; alayı müslüman adamlar ama.. Allah korkuları vardır, kul hakkından kaçarlar vs..

Yersen..

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaza nasıl oldu bilmiyorum,bazı yerler yarış yapıyo falan demiş bazılarıda mobesede gözüküyo araç sıkıştırmış diyo,bazı yerlerde çiçekçi kuran okuyo yazıyo bazı yerlerde uyuyo diyolar,işin aslı ne bi türlü çözemedim.Yarış haberlerine inanmıyorum çünkü Murathan öyle bi tip değil kendisi samimi arkadaşımdır,çok temiz iyi bi insandır sonradan görme v.s değil kimse yanlış anlamasın murathanı savunmuyorum ama olayın aslı ne,nası oldu heryer başka bişe yazıyo..Ölen çiçekçi abime ciddi anlamda çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin,geride kalanlarada sabır versin inşallah.
    Rahmetli kaza aninda Kuran okuyo olsun veya o esnada uyuyo olsun ne demek istiyosun sen simdi ?
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İster kuran okusun ister uyusun, şehit sayılıyor sanırım dini olarak işini yaparken hayatını kaybettiği için..
    Allah rahmet eylesin tekrardan. Katil arkadaşınıza tavsiyem, vicdani muhasebe yapsın ve neye inanıyorsa onun aşkına teslim olsun
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rahmetli kaza aninda Kuran okuyo olsun veya o esnada uyuyo olsun ne demek istiyosun sen simdi ?
    Rahmetli abim uyuyo veya başka bir işle ilgileniyo orasını bilemem,ben iyi veya kötü farketmez herhangi bişe demeye çalışmıyorum.

Benim belirtmek istediğim şey olayın nasıl gerçekleştiği,biri diyor ki yarış yapıyordu,biri diyor başka araç sıkıştırdı.He her ne olursa olsun bunun bir cana mal olduğu gerçeğini değiştirmez orası ayrı.Merakımdan ötürü yazdığım bir mesajda herkesin bu kadar art niyetle yaklaşması yanlış ben yanlış bişey söylemedim.

Benimde temennim bu tip şeylerle birdaha karşılaşmamamız ve olay nasıl gerçekleştiyse,ona göre adaletin yerini bulmasıdır kimse yanlış anlamasın

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hukuk fakültesi öğrencisiyim, şu an bir avukatın yanında çalışıyorum.Kendisi ile konuşmuştum bu mevzuyu.Zaten haberlere falanda çıkınca epeyi popüler oldu..Avukatlar bizzat teslim olmasın diyor..BMWci çocuğunda avukatı büyük ihtimal vardır ve çocuğu teslim etmeyecektir.Çünkü şu an teslim olsa dediğiniz gibi dava sonuçlanana kadar belki hücrede bile kalabilir.Polisler zaten zanlıyı bulmak için hiç bir çaba sarf etmiyor.Anca çevirmede asayiş kontrolünde falan denk gelecekki öyle bulacaklar.Ailede yazıldığı gibi güçlüyse çocuğu vermez verdirmez.Tabi bu sürede diğer aileye mal mülk para teklif ederler.Kabul edilirse daha kolay çözülür.Kabul edilmezse hakime kalır.Dava sonuçlanacağı zaman çocuk ortaya çıkar bir kaç yıl yatar çıkar.KAZA adı altında geçtiği için ağır ceza verilmiyor.Hatta olay yerinden kaçması bile negatif bir durum yaratmıyor..

Maalesef böyle işliyor düzen.İnşallah bu olayda bir an önce çözülür acı daha fazla büyümez..
    hukuk fakültesi için bir tarafımı yırtıyorum okumak için okucam da kısmetse ama bu nasıl iştir ya ben adalet için eşitlik için avukat olucam da nerde eşitlik nerde adalet biri ünüversite mezunu iş bulamayıp ailesini geçindirmek için çiçek satıyo diyer ünüversite öğrencisi arabayla gezerken canını alıyo biri rahmetli oluyo ailesi nasıl geçinicek diyer vuran hiç bir şey olmamış gibi geziniyo birde kaçtığı için suçlu sayılmıyo insanını vicdanı acır be avukata olsanda acır be kardeşim
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğitim şart diyoruz ama eğitenlerde eğitilenleri kendi çıkarları doğrultusunda eğitti ve bu ülke bu hale geldi.ülkemiz çıkar üzerine işliyor ,Vefat edene Allah rahmet eylesin diyorum.malesef ölen son kişi olmadı ,ceza mekanızması işleme girsede bazılarına işlicek bazılarına işlemicek bu böyle sürüp gidecek...
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski zenginlerdense aslinda biraz daha zor isi, soyle 10 senelik zenginlerin sozu daha cok geciyor

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı olay dayımın başından geçti,

Yağmurlu havada e-5te partner ile giderken önündeki arac makas atacam diye sağa kırıyor dayımda kaçmak için direksiyonu kırınca araba spin atmaya başlıyor, kaldırıma vuruyor ve ters dönerek tablada kebap yapan bir adamın üzerine düşüyor, kebapcı olay yerinde vefat ediyor dayımın kalbi duruyor fakat ambulansta tekrar hayata dönderiyorlar, mahkeme 70 bin veya 80 binde tam hatırlamıyorum para cezası kesti, olayın hemen ardına 6 ay hapis yattı çıktı, kamu davası sonuclanınca 3 yıl da yarı açık istanbulda yattı.

Çocuğun alacağı ceza buna benzer olabilir

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazanın etkısı sanırım. cok sıkı kontrol vardı bugun ...

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Caddede Egzozdan banada yazdılar bi hafta önce adam öldürenin egzoz olduğunu sanıyorlar.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Caddede Egzozdan banada yazdılar bi hafta önce adam öldürenin egzoz olduğunu sanıyorlar.
    10 gündür boş iş yapıyolar kukaları dizip trafik tıkıyolar başka hiç bişey değil

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaka gibi..
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basında çıkan haberler biraz şişirme de olabilir , babası oğlunu özel bir hastanede tedavi ettiriyormuş ve tedavisi bitince teslim edicekmiş ? ayrıca bu tehtit olayları da biraz şişirme gibi texas mı kardeşim burası basın güzel şişiriyor halk da bunu biraz bence istiyor , suçluyu sakladığını herkes polis dahil bilicek ve hiç bir şey yapmiycaklar komik bence

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çocuk y.dışına çıkartılmış deniliyordu en son...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hastanelere kimlik bilgisi vermeden girmek yasak değil mi?
    Eğer yasaksa, polisin katili bulması bir kaç dakika sürer..

Tabi sahte kimlik ya da para kullanarak kimliksiz giriş yaptırılmadıysa.. O zaman baba da suça ortak olur ki şu durumda bile suçluyu saklamadan cezalandırılması gerekir.

Aren kardeşim, baba kanun kural tanımadan pişkin pişkin "oğlumun psikolojisi bozuldu, tedavi ettiriyorum, tedavi bitince teslim ederim" diyebiliyorsa, bu kadar utanmaz ve cesaretli ise; tehdit de hayal ürünü gelmiyor bana

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hastanelere kimlik bilgisi vermeden girmek yasak değil mi?
    Eğer yasaksa, polisin katili bulması bir kaç dakika sürer..

Tabi sahte kimlik ya da para kullanarak kimliksiz giriş yaptırılmadıysa.. O zaman baba da suça ortak olur ki şu durumda bile suçluyu saklamadan cezalandırılması gerekir.

Aren kardeşim, baba kanun kural tanımadan pişkin pişkin "oğlumun psikolojisi bozuldu, tedavi ettiriyorum, tedavi bitince teslim ederim" diyebiliyorsa, bu kadar utanmaz ve cesaretli ise; tehdit de hayal ürünü gelmiyor bana
    abim akıl var mantık var bu gün böyle bile olsa çıkıp kim der oğlumu özel hastanede saklıyorum tedavi ettiriyorum yani o kadar yazılıp çiziliyor ki resmen insanların yumuşak karınlarına basıyorlar , malesef halk böyle haberi de çok seviyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim akıl var mantık var bu gün böyle bile olsa çıkıp kim der oğlumu özel hastanede saklıyorum tedavi ettiriyorum yani o kadar yazılıp çiziliyor ki resmen insanların yumuşak karınlarına basıyorlar , malesef halk böyle haberi de çok seviyor
    Ha böyle bir şey denmedi ise, gazeteler uyduruyorsa o zaman da baba dava açmalı gazeteler hakkında o da işin ayrı bir yüzü

Bu arada ben Türkiye'de akıl ve mantığa inanmayı bıraktım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)