FB profiline baktığımızda ne çeşit biri olduğu anlaşılıyor adamın zaten,olan baba-oğula olmuş..Umarım göğsünden yaralanan kişi kurtulur..
Printable View
FB profiline baktığımızda ne çeşit biri olduğu anlaşılıyor adamın zaten,olan baba-oğula olmuş..Umarım göğsünden yaralanan kişi kurtulur..
Mobilyacı-Müteahhit hikayesi bana pek inandırıcı gelmedi. Nerde inşaat? Nerde mobilya atölyesi? Tophane(Olay yeri) ne alaka?
kanım dondu şerefsizim.
Show no mercy diye bi site vardı gençken bakardım ceset fotolarına ama bu çok başka.
haberi çeken arkadaşa da dönüp sıkabilirmiş
Bu ülke ve göreceğimiz iyi günler ha? Komik
ulan insanların ne kadar çabuk gözü dönüyor ya.. bu ne hırs nası bi kafadır, Allah ıslah etsin ne diyim..
Bu devirde kimseye atar gider yapmıcaksın arkadaş millet gözü kapalı vuruyor acımıyor. Hergün böyle cinayet haberleri okuyorum Allah korusun hepimizi böyle kişilerden
tefeciler çogaldı bankalar artık kredi ver ver nereye kadar sonumuz kötü icraya veriyorsun 2 yıl sıra veriyorlar napcaz şaştık
bacak kadar çocukların rol aldığı ve yine o yaştaki çocukların ilgisini çeken dizilerde bile cinayet, hırsızlık, şiddet gibi konular işleniyor. memlekette insanca yaşamayı bırak insan yetiştirmek zor.
olenın nasıl bır kısılıge sahıp oldugu az cok ortaya cıkmıs durumda..olan baba ogula olmus bırı hastanede can derdınde dıgerı cezaevıne yazık olmus
allah babanın yardımcısı olsun kim olsa tasvip etmeyen yapardı oğlunu öyle yerde can çekişirken izlemek gözünü döndürmüştür diyeri halen silahının derdindeydi silahımı ver diyodu sanırım verseler babayıda indirirdi face yi gördükten sonra zaten su testisi lafı gerçek oldu.
Hakkını bulmuş şu kafayı kazıtıp esmer kelle delikanlıları yokmu götüne kadar dövme allah kitap ağzından düşmez ner illegal var ama mümin alayının dibine kibrit suyu.
Sanmıyorum ama Allah c.c. kabir huzuru versin.
Ölen için müteahhit yazmışlar ama bildigin tetikçiyle gelmiş adamlar.. Ağacın arkasında konusurlarken bu herif sıradan vatandaş gibi gelip ateş ediyo.. Kifotolardanda hiç müteahhit tipi gözükmuyo
Valla facebook taki yorumları okyunca daha çok bir irkildim ne çok sevmeyeni varmış adamın.
ölen mi suçlu öldüren mi ? diye bir söz var çok doğru bir söz
su testisi su yolunda kırılmış.