2,10 dan sonra adam resmen ceplerini karıştırıyor rahmetlinin
Printable View
2,10 dan sonra adam resmen ceplerini karıştırıyor rahmetlinin
E bundan sonra ne olacak ? Mobesr görüntüleride yayınlanmış ilk kurşunu ölen sıkmış adamlarda ağaç arkasına saklanmış.
Saklanan adama kurşun sıkıp vurmuş.
Baba için ağır tahrik var resmen. Fil bile yavrularını aslana kaptırmamak için ölümü göze alıyor ya.
Öldürmek doğru değil ama o babada gram suç bulamıyorum ya
Şimdi mütahit ölmüş mü kaçmış mı? Baş kahraman sıyrılmış gibi okudum ben
Müteahhit, mobilya fabrikası yapsın diye adamdan parayı alıyor, sonrada yapmıyor anladığım.
Mobilyacı adam arıyor, neden yapmıyosun diye bu arada bi 300 milyar verilmiş meselesi var galiba.
Müteahhit de sayıp sövüyor, mobilyacı kalkıp Bursa'ya gidiyo oğluyla, buluşuyolar, müteahhit de bu Taco reisi alıyo yanına.
Sonra silah vs.
Ama tahminim, önce mobilyacının oğlu bu reisi vurdu heralde bacağından, çünkü göğsüne kurşun yiyen adam kimseyi vuramaz.
Velhasıl mobilyacının oğlu tacoyu, taco mobilyacının oğlunu, mobilyacıda gelip tacoyu vuruyor..
Müteahhit parayı yediğiyle kalıyor bu durumda eğer öyleyse işin aslı. En fazla azmettirici filan olur..
Ben eskiden ne alakası var derdim ama gerçekten kurtlar vadisi filan etken heralde bu işlerde..
Millet elinde silah kafaya sıkıyor. Hani bacak gövde filan da değil..
Geçenlerde baro tarafından bir dosya atandı tarafıma, vatandaşın birisi trafikte ani fren yapmış, arkadan lüks bir araç duramayıp bunun arabasına çarpmış. Sen nasıl araba kullanıyorsun yavaş gelsene falan derken, çarpan vatandaş çıkarıyor silahı 2 el ateş ediyor, kurşunlardan biri vatandaşın gırtlağına diğeri ise kasığına denk geliyor. Hayati tehlikesi var, ancak vadesi gelmemiş yoğun bakımdan sonra iyileşiyor. Vatandaşın gırtlağındaki kurşunu çıkartamıyorlar maalesef o kurşunla hayatına devam ediyor. Mahkemenin kanaati adam silahla ateş ettiğine göre küfür v.s var diyip tahrikten cezayı indiriyor, iyi hal v.s derken toplamda 5 yıl ceza alıyor. Her duruşmayı 10 tane takım elbiseli adam izliyor, ve ters ters bana bakıyorlar belli itin arkası sağlam. Böyle bir adalet sisteminde bu olanlara şaşırmıyorum. Ruhsatsız silah taşımaya ciddi cezalar verilmeden, boktan bir sebepten adam vuranlara müebbet hapis cezaları verilmeden biz daha böyle haberleri çok okuruz.
Videoyu ilk izlediğimde üzülmüştüm ama sonra ölen adamın profiline bakınca masum olmadığını sezdim. Silahlı fotolar, kamil kamil sözler, sedat peker çakması. Böyle adamlar lazım değil bu ülkeye neyse Allah rahmet eylesin.
Adalet parası olan için işliyor.
Gariban vatandaş ne yapsın ?
Silahtan başka bi boka güvenmeyen kendini bi *** sanan. Eşeğin bi tarafına su kaçırıncaya kadar dayak yemesine gerek kalmadan abim ablam diye ağlayan pisliğin biri temizlenmiş. Babaya acıdım. Kanun ölen pisliğe elmas pisliği temizeleyene de b.k damgası vuruyor ne yazık ki.
bu nedir ya lan adam yerde çaresiz yatıyor bu nasıl bir canilik bu nasıl bir düşünce yapısı anlamadım ya
Her iki tarafta ak kaşık değil, hak yerini bulmuş.
Memleket teksas'a döndü bu itler yüzünden...
Ya bu itler birbirlerine sıkarken, sizde oradan eşiniz ve çucuğunuzla geziyor olsanız... Tesadüfen yaşıyoruz.
Şu mübarek ay da olucak işmidir yani , Allah sataştırmasın ..
burada yargı yasanın ne derece zayıf olduğunu görüyoruz yeniden.
check yasası olsa böyle olurmuydu?
ya tabanca tüfek için ciddi şekilde psikolojik eğitim,sınama, ruhsat şart olsaydı?
ülkemizde eğitim biraz daha iyi olsaydı?
yani klişe olacak ama sorun devlet,yasa be arkadaşlar.
herşey serbest, cezalar caydırıcı hiç değil, ya ben adanada 38 defa hırsızlıktan yakalanmış adam biliyorum adam yanımda kuaföre traşa geldi o derce lüks ve rahat abi en fazla 3 gün yatıyorum yemişim diyor , bu nasıl bir rahatlıktır o an içindeki kurt al şunu evire çevire döv diyor ,deli oluyorum böylelerine insanların hakını yiyerek hayatlarını yaşayanlara..
Olayda cezasizlik söz konusu degildir. Olen sahis karsi tarafin cocugunu delik desik etmis olabilir ancak ortada devam etmeyen etkisi son bulmus bir saldiri var. Baba ogul bir sekilde saldiriyi engellemis ve yerdeki adamin silahini alip tekrar saldiriya gecme ihtimali cok zayif.
Kaldi ki öyle bir ihtimal olsa dahi baba yerdeki silahi almak suretiyle silahli saldiri ihtimalini ortadan kaldirabilirdi.
Halihazirda devam eden bir saldiri olmadigi ve muhtemel saldiri ihtimali de yukarida belirttigim gibi daha baska sekilde yok edilme ihtimali oldugugerekcesiyle olayda cezasal sorumluluk vardir. Baba ömur boyu hapis istemiyle yargilanacaktir.
koca eve geliyor karısını yatakta yabancı bir adam ile basıyor ve cebindeki silahı çıkartıp 5 el karısına 5 el adama saydırıyor ikiside delik deşik ve ölü,
burada kadınında yataktaki adamında zarar verebilme ihtimali yokken bile vuran adam 5 yıl alıyor.
açıkçası videodaki adamın asla ömür boyu yemeyeceğine ve ömür boyu ile yargılanmayacağına eminim, en azından öyle olacağını ümit ederim yazık adama diyen taraftayım ben ama herkesin görüşüne saygı duyarım kimse lütfen bana bozulmasın.
ölen Taco Reisin fbook profiline bir göz atın. su testisi su yolunda kırılır'ın canlı örneği olmuş kendisi. hayat KVadisi dizisi gibi değil.