User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bursada Cinayet Anı

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamın ömür boyu hapis yatmayacağına adım gibi eminim...
    ömür bayı yatacak yazılmamış zaten, ömür boyu hapis istemiyle yargılanacağı söylenmiş.

Ölen şahıstan çok babaya üzüldüm açıkçası, umarım en hafif ceza ile kurtulur..

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yagizs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ömür bayı yatacak yazılmamış zaten, ömür boyu hapis istemiyle yargılanacağı söylenmiş.

Ölen şahıstan çok babaya üzüldüm açıkçası, umarım en hafif ceza ile kurtulur..
    ne yazıldığını gördüm, yargıdan sonra yatmayacağına eminim dedim
    hatta soyle soyliym cok komik bi ceza alicak hiç birimiz de artık şaşırmicaz
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada kim suçlu yada suçsuz,kim haklı yada haksız bir yana bir babanım çocugu için yapamayacagı şey geliyor insanın gözüne
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O an neler olur bilinmez ölen adamın sadece inlemesine üzüldüm,babanın gözü dönmüş zaten oglu yapma baba dediysede artık o hırs kinle sonuc kötü olmus,Gercekten üzüldüm babaya..

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su testisi su yolunda ...
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar el nihayetinde insan dediğinizde bir hayvan.

belli kriz,panik,yoğun stres anlarında bence çağdaşlığımızdan,eğitimimizden çok hayvansal içgüdülerimiz devrede bunu kim inkar ederse etsin derim ben.

ömrümde gördüğüm en kaliteli adam bir öğretmendi yazlığımızda olan adam resmen ghandi gibiydi mübarek öyle bir olgunluk,iyi niyet ve bilgi birikim olamazdı neyse lafı uzatmim kızına birisi bizim yazlıkta tokat attı o adamı görecektiniz adam tokat atanı resmen komaya sokacaktı,evladını koruma içgüdüsü kadar yoğun ve güçlü bir dürtü olamaz.

siz hiç arabanın altında kalmış bir annenin,bacının,kızınızın neler yapabildiğini biliyormusunuz?

bakınız baba,erkek demiyorum hususi anne ,bacı kız diyorum çünkü allah koruma içgüdüsünü erkekten çok kadına vermiştir.

zamanında 80lerde bir kadın kamyon altında kalmış bebeğini tek el ile kamyonu kaldırarak altından çıkarmıştı keşke onun linkini bulabilseydim bulamadım.

yerine bunları buldum okuyunda ne ciddiyetde insanız ne kadar hayvan yada süper hayvanız görün derim

http://abcnews.go.com/US/superhero-w...ry?id=16907591

https://www.psychologytoday.com/blog...-trapped-child

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...schoolboy.html

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olayda,en son yaralıya ateş ederken oğlunun silahıyla veya kendi silahıyla ateş etmesiyle,oğlunu yaralayanın silahıyla ateş etmesi arasında fark oluyordu değil mi ceza indirimi olarak ,hukukçu arkadaşlar?

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olayın uzun versiyonu ,vuran dayı hakkında da farklı söylentiler var nette.Olay göründüğü gibi deil sanırım
    http://www.iha.com.tr/video-bursada-...amerada-62858/

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu da mobese kayıtları : https://www.youtube.com/watch?v=ykfQUEk8r5E

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı streetracer_nos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mobese kayıtları olayı biraz daha netleştiriyor. sanırım o meydanda karşılıklı hesaplaşmak için sözleştiler. taco meydanda adamların gelmesini bekliyor. katil babanın oğlu silahına davranınca taco da silahını çekiyor. taco oğlanı göğsünden, oğlan da tacoyu bacağından vuruyor. sonrası *****.

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koca eve geliyor karısını yatakta yabancı bir adam ile basıyor ve cebindeki silahı çıkartıp 5 el karısına 5 el adama saydırıyor ikiside delik deşik ve ölü,
    burada kadınında yataktaki adamında zarar verebilme ihtimali yokken bile vuran adam 5 yıl alıyor.

açıkçası videodaki adamın asla ömür boyu yemeyeceğine ve ömür boyu ile yargılanmayacağına eminim, en azından öyle olacağını ümit ederim yazık adama diyen taraftayım ben ama herkesin görüşüne saygı duyarım kimse lütfen bana bozulmasın.
    failin karşısında dimdik duran adam ile hareket kabiliyetini yitirmiş yerde can çekişen adamı bir tutamayız.

Kimse bana da bozulmasın ancak olaya peşinen ceza indirimi tayin edilmesini "kaynımın da beli ağrıyordu sende apandisit var" teşhisine benzetiyorum.

Foruma bir şeyler yazarken, okuyan kişilerin yanlış bilgilendirilme ihtimalinin de bulunduğunu aklımızdan çıkarmayalım.

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yanlış anlama ben burada muhtemelen daha detaylı bilgiye sahip olmasamda tahminimce vurulan muhtemelen şerefsizden çok vurana acıyorum.

bugün kimsenin ticari ahlakı kalmadı, adamlar iş yaptıyor sonra idare et,geldim geliyorum, ettim ediyorum, banada vermediler abi deyip oyalayıp tokat attım kaçıyor.

bu haberdekide besbelli müheatin adamı zavallı mobiyacıyı önce vurmuş hemde göğüsünden yani direk öldürmeye teşebbüs eee babası napacaktı hocam?

parasından olmuş,oğlu yerde baba dediğin sence napar?

yazık cidden yazık şimdi uğraşır oğlu hastanede ölüm kalım,kendi ticari olarak bitmiş, muhtemelen hapis vs .

allah böyle şefersiz lafına sadık olmayan ticari ahlakı olmayan yılanlardan korusun üzücü bir durum
    Abi şimdi yanlış anlama da "zavallı" dediğin adam da silah taşıyor ve diğerine ateş ediyor. Bence ikisi de zavallı değil. Zavallı olan ölen insanlık.

Hareketi mantıklı olmasa da tek kabul edilebilir olansa oğlunu vuran adamı vurmak hatta vuran isteyen baba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi şimdi yanlış anlama da "zavallı" dediğin adam da silah taşıyor ve diğerine ateş ediyor. Bence ikisi de zavallı değil. Zavallı olan ölen insanlık.

Hareketi mantıklı olmasa da tek kabul edilebilir olansa oğlunu vuran adamı vurmak hatta vuran isteyen baba.

siz paranızı alamadığınızı bildiğiniz size muhtemelen posta koymuş yanında mafya getirecek olduğunu bildiğiniz adamla buluşmaya neyle giderdiniz?

açıkçası çok belalı bir tip olsa oğlu ile gitmezdi nede silah nasıl tutulur vs biliyor gibi geldi bana videoda, ben silah tutmasını kullanmasını biliyorum ruhsatımda var ve açıkçası yerde kendi silahından 50cm uzakta duran elini kolunu kullanabilen bir mafyamvari adama ben 2cm yaklaşana kadar yaklaşmazdım,siz?

aynı adamı aynı sonuça götürecek bir atışı silah bilen adam 3mtdende ateş ederdi risk almadan, diyorum ya ben açıkçası adamı hiçte öyle görmedim ama bu sizin fikriniz bende saygı duyarım abicim haklıda olabilirsiniz maalesef biz aramızda ne yorum yapsakta boş artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon da manyak misiniz? Sizin ne farkınız var yok adam hakliymis babaymis iyi yapmış. Birde vurana zavallı muamelesi yapmışsınız... İkisi de beter olsun fakat mübarek razaman ayindayiz güya herkes Musluman... Allahin verdigi cani Allah alır siz kimsiniz ki yok battim ettim dolandırırdım diye baskasinin kafasina sıkıyorsunuz... Büyük konusturmasin llah ama yakininizin basina bise gelse bile bu hakki vermez kimse size... Kim borç içinde degil? Şu an kredililerin yuzde 90 asgarî ücretli çalışan. Babamla yaptığımız ortak işte bizim de açığımız var bizde de ayni durum var alamadim edemedim veremedim mevzusu gidip vuralim mi simdi adami alnının çatısından? O kacan arkadaşın şansı gibi bir kere trafikte kavga ettim biriyle, dayak yiyince silaha sarilacakti belli ki Allahtan polis aninda geldi ayırdı. Bu tür paraymis alacakmis trafikte sen geçtin ben kaldim kavgasi icin on saniyelik tanidiginiz adamlar icin ailenizi sevdiklerinizi bir kenara birakip ölmeye öldürmeye deger mi? Mantikli konuşun gözünüzü seveyim...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lee-on! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon da manyak misiniz? Sizin ne farkınız var yok adam hakliymis babaymis iyi yapmış. Birde vurana zavallı muamelesi yapmışsınız... İkisi de beter olsun fakat mübarek razaman ayindayiz güya herkes Musluman... Allahin verdigi cani Allah alır siz kimsiniz ki yok battim ettim dolandırırdım diye baskasinin kafasina sıkıyorsunuz... Büyük konusturmasin llah ama yakininizin basina bise gelse bile bu hakki vermez kimse size... Kim borç içinde degil? Şu an kredililerin yuzde 90 asgarî ücretli çalışan. Babamla yaptığımız ortak işte bizim de açığımız var bizde de ayni durum var alamadim edemedim veremedim mevzusu gidip vuralim mi simdi adami alnının çatısından? O kacan arkadaşın şansı gibi bir kere trafikte kavga ettim biriyle, dayak yiyince silaha sarilacakti belli ki Allahtan polis aninda geldi ayırdı. Bu tür paraymis alacakmis trafikte sen geçtin ben kaldim kavgasi icin on saniyelik tanidiginiz adamlar icin ailenizi sevdiklerinizi bir kenara birakip ölmeye öldürmeye deger mi? Mantikli konuşun gözünüzü seveyim...

yanlış anlamayın ama bence bu değerlendirmeyi ,kritiği yapmadan önce biraz saygı göstermeniz lazım sizi tanıyan tanımayan insanlara kafadan siz MANYAKMISINIZ diye başlayarak muhtemelende birkaç seneyi aşmayan ticari birikiminiz ile kimseyi değerlendirip kalıplara sokamazsınız.

burada bu tutuma girecek olursanız insanlar size aldırış etmez saygıda göremezsiniz derim ben.

şahsen herkes burdaki cümlelerinde BENCE,FİKRİMCE,KENDİMCE gibi dikkatli cümleler kullandı, sizin doğrunuz size başkasınınki başkasına bunu sizin yargılamanız bence biraz yersiz oldu öyle insanlara manyak fln demek hoş değil ramazanı yukarıdaki konuyu değerlendirmek için kullanıyorsun ama ramazan ayında muhtemelen oy verebilir yaşta sen ortada bile yokken var olan insanlara biraz ayıp ettin diye düşünüyorum.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyke uc kagitci mutahitler,Taco gibi itler olduğu sürece böyle haberleri daha çok duyarız ben Mobilyacı baba ya ve oğluna acirim hem parani kaptir hem de canından ol bi de baban bi it için hapis yatsın. Şahsen ben de o an babanin yerinde olsa 1 an gozumu kirpmam sikarim
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettim olayı biraz araştırdım da;

Öldürülen: Taco Reis (Mafya özentisi)

Vurulan cocuk: https://www.facebook.com/erkan.serbe...f=br_rs&__nodl

Babası: https://www.facebook.com/profile.php...97&pnref=story

Vurulan cocukta PKK sempatizanı facebookta belli oluyor.

İki tarafada gram üzülmüyorum bildiğin Counter Strike kapışması olmuş ama;

Terrorists win! olmuş.

Teco_Reis killed by Kurdish POWAAAA

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haha bu konuda gulecegimi hic dusunmemistim
    74 model sehpa...

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)