User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
91 sonuçtan 77 ile 91 arası

Konu: Bursada Cinayet Anı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polat öldü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öldüren baba oğulun pkk lı olduğundan bahsediyorlar facebook sayfalarını kapatmışlar

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ölen it ülkücüydü de , vatana en ufak ne yararı oldu bugüne kadar ? haa öldüren vatandaşlar kürt diye direk hdp li yaftası yapıştırıyorsanız orasını bilemem ama her kürt pkk lı değildir.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ölen it ülkücüydü de , vatana en ufak ne yararı oldu bugüne kadar ? haa öldüren vatandaşlar kürt diye direk hdp li yaftası yapıştırıyorsanız orasını bilemem ama her kürt pkk lı değildir.
    bunlar pkk sempatizanı ama facede bıle ypg sayfaları begenen tiplerden

İlker G.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar orjinal pkk cı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok ne söylüyorum baba silah kullanmayı bilmiyor. Yani günlük silah taşıyan birisi değil anladığım mkadarıyla.
    Bireysel silahlanmayı savunan biri olarak "iki tarafında belinde silah vardı ama ikiside öldürülmeyi hakketmiş " algısından nefret ediyorum. Silahlar insanları öldürmez insanlar insanları öldürür. Bıçakla işlenen cinayetler silahla işlenenlerin 11 katı kadarken kimse ortaya çıkıpta ekmek bıçakları yasaklansın demiyorsa, silah yasaklansın,belli kişiler taşısın demesin.

Babanın en büyük hatası silahı namluyla beraber tutuyor ki bu geri mekanizmasının çalışıp tekrar yeni mermiyi namlu ağzına vermesine engel oluyor. Adrenalinin etkisinde olmasa parmağını keser bulunduğu yere göre geri tepmesi ile kopartabilirdi. Bu kadar basit bir hatayı yapan adamın silah taşıdığına yada silahlarla haşır neşir olduğuna beni inandıracak tek bir kişi bile olamaz.

Baba olanlar benden daha iyi bileceklerdir,
    babana karşı evlat olarak hissetiklerinin en az 20 katını evladına karşı hisseder babalar demişti babam
    Oğlunu öldürmek isteyen ve yaralayan adama karşı en masum baba bile sakin kalamaz sanırım.

-Bu ne namus davasına benzer ne de başka birşeye. Hukukçu değilim ancak babanın vicdanen"ağır tahrik" ile yargılanacağını sanıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölenin it olduğu kanısına nerden vardın lan gereksiz

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bu gerginlik noluyor ya ?
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamayın ama bence bu değerlendirmeyi ,kritiği yapmadan önce biraz saygı göstermeniz lazım sizi tanıyan tanımayan insanlara kafadan siz MANYAKMISINIZ diye başlayarak muhtemelende birkaç seneyi aşmayan ticari birikiminiz ile kimseyi değerlendirip kalıplara sokamazsınız.

burada bu tutuma girecek olursanız insanlar size aldırış etmez saygıda göremezsiniz derim ben.

şahsen herkes burdaki cümlelerinde BENCE,FİKRİMCE,KENDİMCE gibi dikkatli cümleler kullandı, sizin doğrunuz size başkasınınki başkasına bunu sizin yargılamanız bence biraz yersiz oldu öyle insanlara manyak fln demek hoş değil ramazanı yukarıdaki konuyu değerlendirmek için kullanıyorsun ama ramazan ayında muhtemelen oy verebilir yaşta sen ortada bile yokken var olan insanlara biraz ayıp ettin diye düşünüyorum.
    Siz de yanlis anlamayin (!) hocam da, iyilik timsali görünüp beni burda yasimdan ötürü altta görmeye calismanizi ve uste cikma cabanizi da ben yersiz gördüm! Gereken insanlardan gerekli saygiyi gördüğümü düşünüyorum. "Ramazan ayinda ben yokken buralarda olan insanlara" benden daha yasli olmalari bu tarz dusunmelerini doğru mu kılıyor sizce? Yasinizi kullanarak bu tur bir aciklama yapmanızı da ben manidar görüyorum o zaman hocam kusura bakmayın. Benim bu yazdigimi bu forumun seckin (!) yasli uyelerinden biri yazsaydi verilecek tepkiyi de biliyorum yani simdi. Ben kimseye hakaret etmedim. Ha, cinayeti ne olursa olsun hakli görecek bir kişi varsa o kisiden saygi gormesem de olur merak etmeyin. Saygı görüp gormemem adına tasarlanıp zahmet etmenize de teşekkür ederim. Kimseyle tartismaya girmek gibi bir amacim yok. Birileri kendi üstüne aliniyorsa birakin o yazsın burasi bir forum, konusulur anlasilir hocam... İyi ticari kazançlar, iyi forumlar hocam...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse sıkıcı bişekilde mafyacılık başlar şimdi klavye başında mühimmat sınırsız tuşlar önünde sabaha kadar sıkarlar şimdi

Beyefendi meslegi oldu bu devirde mafyacılık sahsım adına acıyorum fazlasıyla bu tiplere
    Dr.Ecu

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mobesede belli herşey iyi izleyince ölen adam mermiyi alınca ağacın arkasındakine sıkıyor rastgele baba da başında oğlunun vurulduğunu görüp cinnet geçiren adam 5 dakika beklemez oğlunun adamı öldürdüğünü zannedip kendi yaralı oğluna bakıyor adamın ölmediğini farkedince işi tamamlıyor (etkisiz olduğunu görünce ) adam çocuğumu vurdu hırsıyla değil olayı sonlandırmak için yapıyor bunu zaten inkarından ve ifadesinden belli olayın evveli kişilerin ahlaki durumu kişiliklerini bilmem bir adam durduk yere silah çekmez ağacın arkadsında hararetli durumu görünce koşuyor zaten kendi vurulunca ateş ediyor ve isabet buluyor mağdur baba mağdur esnaf ayaklarına yatıyorlar sonra madem masum madem haklı niye oğlu silahla buluşmaya gidiyor... yaralı adam tekrar ateş ettiği ortada tahrik felan yok 5 dak bekliyor cezası ağırlaştırlarak verilecektir aynı kişiyi iki kez bir öldürmeye teşebbüş bir cinayet oğluda baya yatar zaten ... devletin polisi avukatı mahkemesi yok tamı bu mağdurlar alacaklarını yada vereceklerini böyle çözmeye çalışıyorlar..
    low is low

ahmet_xy
    Misafir
    babanın ateş etmeye çalışıp vuramadığı kişi, türbe ziyareti için orada olan bir vatandaşmış. adamın verilmiş sadakası varmış.

http://www.haberturk.com/gundem/habe...-olumden-dondu

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ölenin it olduğu kanısına nerden vardın lan gereksiz
    lan lunlu konuşup adamın canını sıkma , it olmasa belinde silahla mafyacılık oynar mı ? Öldüren itler de pkk lı ise bi it diğer iti vurmuş deriz o zaman. Hepsinin azalarak tükenmesi ümidiyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler başkaların bizi ilgilendirmeyen hayatları ve yaşadıkşarı trajediyi buraya aktaralım derken burda artık yorum yapmayı bıraktık birbirimizi kırıyoruz, gereksiz polemiğe girmeyin arkadaşlar hepimiz forumdaşız,kardeşiz.

herkesin kendi şahsi fikri olabilir arkadaşlar birisi gri sever diğeri siyah biri bir hareketi öyle yorumlar diğeri böyle saygı duyun birbirinizi kırmayın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan lunlu konuşup adamın canını sıkma , it olmasa belinde silahla mafyacılık oynar mı ? Öldüren itler de pkk lı ise bi it diğer iti vurmuş deriz o zaman. Hepsinin azalarak tükenmesi ümidiyle
    Amin inşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)