Arabanin tasarimina laf etmek cok cok zor sayfalardan beri onu hic tartismadik zaten
Bu aracin 20d versiyonu biraz daha satilsaydi yani 18i versiyonu daha sonradan ciksaydi 2.el 20d ile 0 km 18i fiyatlari nerdeyse ayni olurdu
O zaman hic tartismaya gerek kalmazdi
Bizi ugrastiriyorlar burda![]()
Fazla sürmez, 1 yıl sonra zaten makyajı var bu arabanın, o zaman makyajla 170 veya 177 lik motoru koyarlar.
Coupe'nin makyajina daha cok var. F30 daha yeni makyajlandi.
170'ligi 420i adinda getiricekler sanirim. 177'lik hangi motor vardi?
Alan memnunn satan ondan memnun.
GC ye o motoru koyarlarmi mechul ama 136hp cidden yetersiz gelicek.E92 320i cabrio kullanan oldu mu? Sanirim ondan dahada agir kanli olucak ve insanin yanindan 1.6tdi lerin gelip gecmesi sinir bozucu olucak.
Ama olsun,4 coupe'nin keyfine varmak bu sartlara kaldi ve bu neredeyse fasistce uygulnan OTV'nin sonucu...
https://www.youtube.com/watch?v=jJYjuDfuuZk
videoda gorulecegi uzere 3 silindirli motorun titresimini extra bir parca ile dengelemisler. bu parca zamanla asinacak bir parcada degil.
- 3.0 6 silindirli motorun yarisi olarak design edilmis.
- her piston icin 500cc hacim en iyi guc/patlama orani nasil tespit edildi bilmiyorum ama guzel sonuclar cikiyor.
- tum dunyada downsizing trendi olustu otomobil piyasasinda. euro normlarini yakalamak icin downsizing en mutlak cozum ki bu sayede daha da az yakit tuketen motorlar yapiliyor.
- 3 silindili motorlar uzun yillardan beri kullaniliyor. sarsintisiz calisan dunya uzerinde hicbirsey yoktur. insanoglu bile sarsintili calisir
- ulkemizdeki vergilendirme sisteminden dolayi otomobil saticilari vergi maduru olmayip arac satmak icin ozel secenekler ile arac getiriyorlar. bunun sonucunda ortaya bu tur manzaralr cikiyor.
- bu arac gelsin e180-520i-316i vs gibi cok satilan araclar arasina girecektir. realitede bu arac cok saticaktir.
https://www.youtube.com/watch?v=PbjjSV4De68
titresimsiz motor ilginc deney...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
3serisi ile 4 serisi arasında 100kg fark var ortalama, 316dan yola çıkarsak 418 in 136 hp güçle çok ağır kalıcağını düşünmüyorum, sonuçta 316da gayet yeterli gidiyor.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bu grancoupe bence çok çirkin, 1.5 motor da pek hoşuma gitmedi.
1.6 170 sedan iyidir bence.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
418 binilir mi yaaaaa.. Parası olmayan gitsin hondaya binsin pis fakirler![]()
![]()
Ya arkadaşlar yakın bir dostuma e92 alacaktık ama vazgeçtik, 150 bin TL bandında her ne kadar efsane diye geçse de kasa, eskidi sonuçta, son derece yakışıklı 4 serisi, herkesin arabaya binme amacı da farklı şimdi, yargılamadan önce bunları göz önünde bulundurun, kimi dış görünüşe önem verir motoru hiçe sayar, kimi hafif siklet honda alır 300 ps yapar, sanayiden çıkmaz, herkesin uğraşı da hobisi de farklı.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Böyle ele ayağa düşerse bmw'ye 3 silindirde yakışır zatenHyundai era misali her yer bmw oldu.
http://www.carmagazine.co.uk/spy-sho...ixes-are-back/
1.6 reno dizel, 122 hp E serisi. Hell yeah. Gerçi hacimli olmuş bu 1.5 dci olaydı iyiydi.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Bu motora yazılım çıktı mı? Benim bildiğim bir tek burgertuning 170 hp yaptığını söylediği bir box satıyor.
Haricinde birkaç yabancı forumda racechip takıp performans almadığı için iade edenler olduğunu okudum.
Eğer yazılımla 200 hp üzeri birşeyler olacak ise ona göre değerlendirelim.
Peki 218i coupe yada cabrio test eden deneyimleyen var mı? Ben makyajlı 118i almak istiyorum şu an hazırda 1.6 4 silindir araçlar var yıl sonuna da 1.5 3 silindir 118i'ler gelicekmiş beklemeye değermi yoksa alınıp binilmeli mi fikir verebilcek olan var mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)