User Tag List

Sayfa 3/18 İlkİlk 1234513 ... SonSon
328 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Yeni 418i bmw

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aynı motorlu mini var açıkcası ben arabanın gidişinden falan memnunum ama 1200 yada 1250kg benim araba.. 418i daha ağır bi araç olucağı için gidişi pek tat vermez diye tahmin ediyorum ama zaten otobanlarda bile gişeler arası süreyi ölçüp ceza kitleme sistemi kurdular hızlı giden arabayıda kim napsın artık

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    almanyada 335d kiraladım zamanında sanırım 286hp miydi neydi hayatımda bukadar yüzümün güldüğünü hatırlamıyorum çok ama çokk acaip bir makine.

o arabaya binince aynı arabayı bir motorun ne kadar değiştirebildiğini anlıyorsunuz gerçekten mucize bir güç torque resmen kapı direklerinde bile hissediyorsunuz öff ötesi öffftü açıkçası param olsa hiç düşünmeden alırdım .

aynı otobanda önümde Audi TT yeni kasa bayada ağır modifiyeli vardı adamın uzamasına sn,mt izin vermedim yolu bilmediğimden geçmedim sadece takip ettim ama egsozundaki çatlamalar patlamalardan dumandan uzamaya çalıştığı ama uzayamadığı çok belliydi.
    Zevk meselesi elbet ama TT nin içinde olmak bi kaç yüz kat daha zevklidir
    Ben dizel araçlardan 1 gram bile zevk alamıyorum almanında mümkün olmadığını düşünüyorum
    Çok kısa devir bandı, lineer olmayan şekilde tork patlaması ,olmayan sportif ses bla bla
    Ki bunu X6 m50d ye bindikten sonra çok daha iyi anladım olmuyor.
    335i varken 335 d benim için yok hükmündedir

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hard modifiyeli 2.0 tfsi TT 335d i ciddi öttürür adam basmamıştır ya da hard falan değildir o

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teknik verilerine ulaşamadım ama
    420d gran coupe 1615 kg 418i de çok yakın olur mesela 320d ile 316i ( artık 318i ) arasında 25 kg fark var
    170 hp olsa belki ama 136hp ve 170-180 K TL ler 4 serisi için çok fazla ki gran coupe yi harika buluyorum
    520i ler 520d lere performans olarak uzak değiller acayip fiyat farkı oluyor 520i mantıklı oluyorda
    20d ler artık 190 hp 400 Nm
    Ben bu şartlar altında asla almazdım ..
    Başka bir forumda sipariş listesini inceledim. Biliyorsunuz en altında aracın teknik özellikleri yazıyor. Bu araç için ortalama yakıt tüketimi 5,2 litre , 0-100 hızlanma 9,6 saniye ve son hız 210 km

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.bmw.com.tr/tr/en/newvehic...echnical_data/
    330i yeni çıkan 1.5 motordan sonra en az yakanı , yapmıslar ya almak lazım bi tane 330i Allah nasip ederse

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kg si ise 1585 kg 1,5i nin

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka bir forumda sipariş listesini inceledim. Biliyorsunuz en altında aracın teknik özellikleri yazıyor. Bu araç için ortalama yakıt tüketimi 5,2 litre , 0-100 hızlanma 9,6 saniye ve son hız 210 km
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kg si ise 1585 kg 1,5i nin
    Tam tahmin ettiğim gibi 420d ile 418i arasında 30 kg fark var
    Yani ufak bi donanımla 418i 1600 kg cık
    20d için sorun değil 190 hp ve 400 nm torka sahipte 418i 136 hp 220 nm tork la işi zor
    Özellikle coupe ye gelirse görünümünün altında motor ezilir gider ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hard modifiyeli 2.0 tfsi TT 335d i ciddi öttürür adam basmamıştır ya da hard falan değildir o
    Hard'dan kastınız nedir bilmem o konuda yorum yapamayacağım ama Adanada 300hplik Audi TT'ye çok bindim açıkçası 335d hiçte öyle Audi tt tarafından TT 500hp olmadığı sürece ciddi ötürür dedirtecek kadar fark yiyeceğini sanmıyorum.

sadece fikir vermesi açıksından şunu söylim top gear olsun,5th gear olsun birçok yayınevi 335dyi 335iye ve m3e karşı hep yarıştırdı ve aradaki fark komikti 2lt TT bence ciddi fark atıp ötürebilmesi için ciddi şekilde yüklü şöyle minimum 400 olması lazım derim ben.

aşağıdaki videoda S3 350hp stage 2 ,tamam bmwde stage 2 ama sadece fikir vermesi için 2 video:

https://www.youtube.com/watch?v=zX0Ko-Hyy9M

https://www.youtube.com/watch?v=8hFBCXH-3hw

hani tt geçer fln denilse anlarım ama 5.5snde 0-100 olan arabaya ciddi fark attı ötürdü diyebilmek için rakip arabanın benim kelima haznemde en az 0-100 3.5-4 sn olması lazım, öyle olan tt yokmu var tabi o ayrı oyüzden diyorum ya harddan kastınız önemli

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de hiç değilse makyajsızlardaki n13b16 yı koysalardı, hiç değilse 210 - 220 hp toparlardı, bu 3 silindire yazılım cıkar mı, cıksada ne verir bilemiyoruz, ama gercekten yakısıklı arac...
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hard'dan kastınız nedir bilmem o konuda yorum yapamayacağım ama Adanada 300hplik Audi TT'ye çok bindim açıkçası 335d hiçte öyle Audi tt tarafından TT 500hp olmadığı sürece ciddi ötürür dedirtecek kadar fark yiyeceğini sanmıyorum.

sadece fikir vermesi açıksından şunu söylim top gear olsun,5th gear olsun birçok yayınevi 335dyi 335iye ve m3e karşı hep yarıştırdı ve aradaki fark komikti 2lt TT bence ciddi fark atıp ötürebilmesi için ciddi şekilde yüklü şöyle minimum 400 olması lazım derim ben.

aşağıdaki videoda S3 350hp stage 2 ,tamam bmwde stage 2 ama sadece fikir vermesi için 2 video:

https://www.youtube.com/watch?v=zX0Ko-Hyy9M

https://www.youtube.com/watch?v=8hFBCXH-3hw

hani tt geçer fln denilse anlarım ama 5.5snde 0-100 olan arabaya ciddi fark attı ötürdü diyebilmek için rakip arabanın benim kelima haznemde en az 0-100 3.5-4 sn olması lazım, öyle olan tt yokmu var tabi o ayrı oyüzden diyorum ya harddan kastınız önemli
    2 yıl TT sahibi oldum , sadece yazılım catback , dv vardı aracımda , hard dan kastım öyle çok da abartı değil , k04lü yazılımlı egzozlu bir TT aşağı yukarı 300hp olur ve 335i çok rahat yer, arada bir kere arada rahat 250-300 kilo fark var ve ciddi bir aero farkı var. 335d nasıl gidiyor bilmiyorum ama 335i kadar gittiğini varsayarsam TT karşısında çok şansı yok. en fazla arkasına kuyruk olur 335 d yol yarışında yapılı TT nin.. Neyse konuyu fazla dağıtmayalım videodaki TT mk1 bu arada muhtemelen 1.8T dir. kaldıki video da 280 hp mk1 e kafa çıkartamıyor gibi gördüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 silindirli 1.5 motor ayni zamanda i8 de kullanildi fakat farkli veriyon yada yazilim farki olan motor. uzun zamandir bekliyordum bu motoru. 218bg ureten versiyonu f20 kasada testlerini hep izlemisimdir. sesi cok guzel. 6 silindirli ile sirada patlama oldugundan sesi 6 silindire cok benziyor. ayni blok dizel icinde kullaniliyor. bence alinir ileriye yonelik bmw iyi yatirim yapti bu motora. o kadar guveniyorki 4 serisine koyabiliyor.
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan bi 5 sene sonra bmwden başka araba satılmayacak TR de ...

ahada yazdım 15.07.2015

2020 de görüşürüz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gcapraz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 silindirli 1.5 motor ayni zamanda i8 de kullanildi fakat farkli veriyon yada yazilim farki olan motor. uzun zamandir bekliyordum bu motoru. 218bg ureten versiyonu f20 kasada testlerini hep izlemisimdir. sesi cok guzel. 6 silindirli ile sirada patlama oldugundan sesi 6 silindire cok benziyor. ayni blok dizel icinde kullaniliyor. bence alinir ileriye yonelik bmw iyi yatirim yapti bu motora. o kadar guveniyorki 4 serisine koyabiliyor.
    i8 deki motor farklı. Bununla alakası yok. farklı bloklar ve seri numaraları var. Zaten aynı olması beklenemezdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/watch?v=aTYGej9PgBA

https://www.youtube.com/watch?v=1P9VCYvJI3g

https://www.youtube.com/watch?v=_eitDn1nFjA

uzun zamandir takip ediyordum bu motoru.

en iyi veriyonunu i8 de kullandilar ve odullu bir motor.
    Gökhan ÇAPRAZ

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıl TT sahibi oldum , sadece yazılım catback , dv vardı aracımda , hard dan kastım öyle çok da abartı değil , k04lü yazılımlı egzozlu bir TT aşağı yukarı 300hp olur ve 335i çok rahat yer, arada bir kere arada rahat 250-300 kilo fark var ve ciddi bir aero farkı var. 335d nasıl gidiyor bilmiyorum ama 335i kadar gittiğini varsayarsam TT karşısında çok şansı yok. en fazla arkasına kuyruk olur 335 d yol yarışında yapılı TT nin.. Neyse konuyu fazla dağıtmayalım videodaki TT mk1 bu arada muhtemelen 1.8T dir. kaldıki video da 280 hp mk1 e kafa çıkartamıyor gibi gördüm.
    tt deyince aklıma geldi eskilerden bi anımı paylaşiym =)
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i8 deki motor farklı. Bununla alakası yok. farklı bloklar ve seri numaraları var. Zaten aynı olması beklenemezdi.
    https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_B38

B38A15M0 ve B38K15T0 Blok kodlari. birebir ayni degil tabiiki. ama cok buyuk fark olacagini sanmiyorum. detayli bilgi yakinda cikar.
    Gökhan ÇAPRAZ

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i8 ile blok aynı bu motorda ama krank kol piston aynı değildir herhalde kapakta farklıdır tahminimce turboda farklıdır ama sesi gerçekten 6 silindir boxer motor gibi çıkıyo ben minide sevdim bu motoru 1200-1250kg arabayı gayet güzel götürüyo fazlası içinde aslında yeterli gelir benim gibi şirket arabası niyetine kullanana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hocam bende s2000,m3,camaro , Mercedes cla sahibi oldum vs oto tutku konusunda kendime düşen tecrübeye sahip oldum pay aldım derim

sana açık konuşim standart bir audi tt ile sadece yazılım,downpipemış,egsozmuş dumpvalvemış dediğim gibi 335d ye boy boy fark at eşşeğim derim kendime ben

bende her iki aracı kullanmış (oldukçada çok) ki adanada dediğim arkadaşım TTside birebir dediklerine sahip zaten hocam açıkçası derimki 335d ye boy boy fark bence çok büyük bir hayal

hocam 310 HP lik fabrika ayarlı kaliteli TTS bile 0-100 4.6sn, senin aracınında 5.0sn olsa arada yarım saniye var, eğer boy boy fark dediğin buysa , ötüre ötüre geçer dediğin buysa ok.

ama benim kitabımda bu ötüre ötüre geçmek değil yırtına yırtına burun çıkarmak olur be hocam

bak burda 5snlik o uçarım geçrim dediğin 335 motorlu 135m (0-100 5sn) yanındada audi tt 2.0tfsi 300hpye çıkarılmış:

https://www.youtube.com/watch?v=lsWF3FG2PBc

burdaki videoyu iyice bakarsan adamın audi ttye yapmadığı şey kalmamış,yazılım,egsoz ,ateşleme,hava filtresi adam motor kulağını bile değiştirmiş vs vs vs

100-200e çıkışı 14sn (videodaki 1:03 ile 1:17 arası)

aynı değerler 333D için 9-10sn

https://www.youtube.com/watch?v=myw-fAHVn3c

https://www.youtube.com/watch?v=4PWzPulw3Hg

https://www.youtube.com/watch?v=BJITlCv2pss

şahsen amacım sana muhalefet olmak değil yazdığıma gelip yorum yapan sizsiniz ve açıkçası belliki her iki araca binmemişsiniz, ben size derimki bir binip deneyin 335d inanın sizi şaşırtabilir yorumunuz farklılaşabilir. her iki araca binmiş net ve emin dile derimki ben audi ttnin geçebileceğinden bile şüpheliyim tt dediğim gibi +400 lik bir canavar olmadıkça.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam bende s2000,m3,camaro , Mercedes cla sahibi oldum vs oto tutku konusunda kendime düşen tecrübeye sahip oldum pay aldım derim

sana açık konuşim standart bir audi tt ile sadece yazılım,downpipemış,egsozmuş dumpvalvemış dediğim gibi 335d ye boy boy fark at eşşeğim derim kendime ben

bende her iki aracı kullanmış (oldukçada çok) ki adanada dediğim arkadaşım TTside birebir dediklerine sahip zaten hocam açıkçası derimki 335d ye boy boy fark bence çok büyük bir hayal

hocam 310 HP lik fabrika ayarlı kaliteli TTS bile 0-100 4.6sn, senin aracınında 5.0sn olsa arada yarım saniye var, eğer boy boy fark dediğin buysa , ötüre ötüre geçer dediğin buysa ok.

ama benim kitabımda bu ötüre ötüre geçmek değil yırtına yırtına burun çıkarmak olur be hocam

bak burda 5snlik o uçarım geçrim dediğin 335 motorlu 135m (0-100 5sn) yanındada audi tt 2.0tfsi 300hpye çıkarılmış:

https://www.youtube.com/watch?v=lsWF3FG2PBc

burdaki videoyu iyice bakarsan adamın audi ttye yapmadığı şey kalmamış,yazılım,egsoz ,ateşleme,hava filtresi adam motor kulağını bile değiştirmiş vs vs vs

100-200e çıkışı 14sn (videodaki 1:03 ile 1:17 arası)

aynı değerler 333D için 9-10sn

https://www.youtube.com/watch?v=myw-fAHVn3c

https://www.youtube.com/watch?v=4PWzPulw3Hg

https://www.youtube.com/watch?v=BJITlCv2pss

şahsen amacım sana muhalefet olmak değil yazdığıma gelip yorum yapan sizsiniz ve açıkçası belliki her iki araca binmemişsiniz, ben size derimki bir binip deneyin 335d inanın sizi şaşırtabilir yorumunuz farklılaşabilir. her iki araca binmiş net ve emin dile derimki ben audi ttnin geçebileceğinden bile şüpheliyim tt dediğim gibi +400 lik bir canavar olmadıkça.
    Abi sen niye her yorumda bi kompleks duygusuyla yaklaşıyorsun anlamadım , ben de bindiğim arabaları mı sayim sana şimdi ? TT konuşuyoruz diye TTm vardı dedim orda. Ben senin araba bilgine veya bindiğin arabalara karşı herhangi bir yorumda bulunmadım ki zaten büyüğümsün tecrüben benden fazla olabilir gayet normal, her ne kadar yaşla paralel olmasa da bu işler. Sen yukarıda yorumda ağır yazılımlı tt peşimden gelemedi yol vermedim falan yazmışsın , sonra ağır yazılımlı tt birden DP li yazılımlı TT oldu neyse Ben ona istinaden yazdım o yorumu. Mualiflik olarak algılamaya gerek yok burada sohbet havasında geçiyor konuşmalar. İddalaşma değil

Bu 335 d in datası stock :

http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=161711

Buda 2.0 TFSİ standart TT nin :

http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=161711

0-100 değerleri ikisininde aynı , aradaki ağırlık farkı ortada, araba 335i kadar da gitmiyormuş ben boşuna örnek vermişim ondan. şimdi ağır modifiyeli ( o da arkasından çıkan dumandan anlaşılmış nasıl oluyorsa) TT sence bu aracı elek etmesi çok mu zor ? Zaten stock hallerinin performansları birbirinden çok uzak değil bu araçların. Örnek verirsen stage2 335d koyuyorsun , 135m koyuyorsun mk1 tt koyuyorsun alakasız araçlar hep ikisinede binmemişsin diyorsun abi Ben sahip oldum diyorum 2 sene daha nasıl binicem ? 335i ye de defalarca bindim , 335 d kullanmadım hiç dedim sadece ki veriler ortada illa kullanmak gerekmiyor böyle bir yorum getirmek için.

Yani tamam ortaya bi laf attın , ağır modifiyeli TT ye yol vermedim geçit vermedim falan öyle bir dünya yok , olabilir o an gazla yazmışsındır illa körü körüne savunmanın anlamı yok. Dediğim tarzda modiyife edilmiş bir tt 335in yanından çok rahat bir şekilde uzar gider tartışmanın manası yok , konuyu da bulandırmayalım boşuna.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)