User Tag List

Sayfa 34/38 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon
707 sonuçtan 628 ile 646 arası

Konu: Bayramda Yol ve Trafik Durumu

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine emniyet şeridini kullanan 34 plakalara küfür ederek bir yolculuğumu daha tamamlamış bulunuyorum
    adamlara küfür etme yahu, ne bilsinler oranın emniyet şeridi olduğunu? İstanbul da emniyet şeridi bırakmadı ki belediye.

Örneğin E5 de araç arızalandı mı sı.tın. Trafik direk kilit oluyor çünkü emniyet şeridi yok. Zamanla unutuyor adamlar o şeridin varlığını

Tabela koymak lazım, istanbullular dikkat bunun adı emniyet şeridi, girme.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34 plakalarda gördüğünüz olumsuzlukların çoğu kiralık aracın artık 34 plaka olarak piyasaya çıkmasıyla da ilgili bir durum.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün Aydın dan Ankara ya dönüş yaptım, pazartesini bekledim bir nebze sakin olsun diye ama yine kalabalık geldik hep,
    Asıl konuya geleyim, bilenler bilir Aydın Denizli arası sık sık trafik ışığı olan bir bölge, şansımıza t.şaklı büyüklerden birinin konvoyundaki koruma ve makam arabalarını taşıyan 5 6 tırlık bir konvoya denk geldik. Tüm ışıkları açtılar ki nereden baksaniz 20 - 25 ışık ,130 km hiç ışıkta durmadan devam ettik, demem o ki koruma arabasına bile yol kapatılıyor halk beklesin kimsenin umrunda değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bayram tatil gibi zamanlarda kara taşıtlarıyla gitmeyi noktalıyorum..
    Maddi manevi kepazelik.. (Karavanla zevk-i sefa etmiyorsan)
    Bitti buraya kadarmış.. Yer varsa uçakla, onun harici artık zor ihtimal..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'dan Bodrum'a giderken *** korkusundan çok değişik yollardan gitmişim Daha önce de gittiğim gibi Afyon'a girmeden Emirdağ, Bolvadin, Çay üstünden gittim. Geneli tek gidiş tek geliş ama çok tenha bir yol, dönüşte de orayı tercih ettim.

Denizli'de kalabalığı görünce çevre yolundan Nazilli tarafına doğru kırdım direksiyonu Nazilliye girmeden şöyle bir yerden götürdü beni. 1buçuk şeritli bol mıcırlı yoldan Yatağan'a indik güç bela. Bir ara korkudan eşim gözlerini kapattı falan, gerçekten değişik bir yoldu, keyifliydi ama bir daha gitmem sanırım
    gittiğiniz yol Bodrum'a giden tenha bir yol. Çok dağlık olduğu için fazla rağbet görmez. Şahsen ben o yol yerine aydın üzerinden dolanarak geldim. Ama yoldaki sürüş zevki ve manzara yüzünden aklıma gelmedi diyemem. Denizli girişinden neredeyse Denizli çıkışına kadar alt geçitler ile yol baya rahatladı. Ama çevre yolu daha rahattır.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gittiğiniz yol Bodrum'a giden tenha bir yol. Çok dağlık olduğu için fazla rağbet görmez. Şahsen ben o yol yerine aydın üzerinden dolanarak geldim. Ama yoldaki sürüş zevki ve manzara yüzünden aklıma gelmedi diyemem. Denizli girişinden neredeyse Denizli çıkışına kadar alt geçitler ile yol baya rahatladı. Ama çevre yolu daha rahattır.
    Yol çok keyifliydi, 4x4 araçla daha da keyifli olur bence. İlerde belki tekrar tercih edebilirim o yolu.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pazar gecesi 11de yola ciktim bende bodrum istanbul gayet bostu 6 6.15gibi Mehmetçik vakfi opete atistirmalik mola verdim ordan sonra ***** bir citir pazartesi trafigi basladi. Busefer 5.3ortalamayla geldimde yss otobaninda baya asildim
    1881 - 193

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 gunde 1400km yol yaptim hicbiryere yetisme vs derdimiz olmadan ( canakkale biga dan basladik ) . Bandirma - manyas - akhisar - manisa - izmir - didim - bodrum. Donuste ise izmir uzerinden ayvalik ve biga.

Oncelikle soyliyim memleketimiz cennet, dogasi, tabiati. Yollar cok cok guzel olmus. Amma,

Ehliyetimi Tr de aldim ben 6-7 sene Tr de araba kullandim, son 12 senedir fln Amerika da araba Kullaniyorum yani tum hayatim Amerika degil benim.

Bizde zamaninda gazladik ettik ama bu kadar mal hicbir zaman olmadik.

Sol seritten hiz limitinin zaten uzerinde giidyorum arkadan gotume kadar gelip giren biri sellektor yapiyor saga geciyorum arka stoplari yanmayan toros, sahin yada mobileti zor farkediyorum.

Yine soldayim onumdeki aracla gayet yeterli mesafedeyim. Onumdeki arac yuvarlaktan donmek icin sinyal veriyor donecek benim frene bile basmama gerek yok cunku mesafem yeterli , hizimi dusuruyorum ama arkada tamponuma yapismis biri geliyor. Frene bassam icime girecek bende ondekine.

Sari taksicilere diyecek birseyim yok, cogu suzme o...... bodrumda beni sikistran, taciz eden o ****** cocugu dua et yanimda annem dahil olmak uzere 60+ yas 3 tane bayan vardi. Yoksa o arabayi senin ananin biyerine sokardim.

Benmi yanlis biliyorum bilmiyorum ! Dunyanin heryerinde oncelik yuvarlak kavsakta olanindir. Kavsaktayim sagdan soldan araclar onume atliyor.

Olmadik yerde arac saglayip ben solda giderken onume atlayip frene asilanlar tabi bende ani fren...

Herkese yol veririm , gecmesine musade ederim ama daha bir kisi bile ne bi sellektor, ne bi mimik tesekkur yok.

Sinyal veriyorum 4 lu yakiyorum geri geri arac parkedecem pat diye gotumde biri bitiyor lan kormusun !

Bir kere polis cevirdi gbt mis alkol fln degil. Ehliyetimi verdim ( amerika ) . Bakti etti ne bu dedi dedim ehliyet istiyorsaniz TC kimlik numarami verebilirim. Afra tafralar atar gider fln, havan kime 23-24 yasindaki polis efendi.

Kemer takmis birini gorene madalya veriyorlar.

Benim sinirlerim alinmistir ne trafikte nede gundelik hayatimda hicbirsey kolay kolay sinirlendiremez beni guler gecerim cogu seye ama bu kadar cahillik, vurdumduymazlik fazla. Lan olmeyi bayilmakmi saniyorsunuz. Gideceginiz yere 5-10 dk gec gidin ama guvenli gidinde bayramda 80 kisi oldu 100 kisi oldu haberleri artik Okumayalim.

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkenin trafik kuralları özellikle kavşaklarda erken korkan yol hakkını kaybeder şeklinde ilerliyor.
    İnsanlar kuralın ne olduğunu bilmiyor. Bir şişe rakıya ehliyet alan adam tanıyorum daha direksiyona oturmamış. Bu sene araba alam da gezem az diyo.
    Ben araba kullanırken önümden çok arkama bakıyorum. Olasılık hesabı yapmaktan başım ağrıyor yılda giderken heleki bu arabada çocuk varken 5 katına çıkıyor.
    Birde ne zaman sakin gitsem başıma bişey geliyor ya üstüme birisi çıkmaya çalışıyor yada dengesizin biriyle kavga ediyorum.
    Her zaman hafif orta tempolu gitmekte fayda görüyorum.
    Bence bu cahillik düzeyi ile az bile kaza oluyor ülkede.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine emniyet şeridini kullanan 34 plakalara küfür ederek bir yolculuğumu daha tamamlamış bulunuyorum
    Emniyete giren arabalara takılmadım ama emniyeti motor şeridi sanan bir motorcuya fena takıldım bursada dursaydı ona emniyettin ne işe yaradığını öğretecektim... Bursada trafik vardı fırın gördük cevizli ekmek alalım dedik emniyete geçtik emniyet duruyor bizde bariyerin ordan geçemedik trafik olduğu için az ilerleseler fırının önüne giricez geldi arkaya daaaatt diye kornaya basılı tutuyor tam geçtik durmuş el kol hareketleri yapıyor ahlaksızca bayan falan var arabada inip o kolunuda onuda çok fena şekle sokuyordum ama ilerledi onun yüzünden tüm tatil keyfim her şeyim zehir oldu sinir harbi ile geldim resmen onca yol
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgörü mü? Mimik mi? Yapmayın abi kalmadı böyle şeyler trafikte. Millet kural falan tanımıyor ne kuralı? Dün akşam 2 şerit yolda 3008 le üstüme çıkıyordu adam, zor kaçtım arkadaki ml de bana vuracaktı zor durdu. Salak herif bir dörtlü yak camdan pardon de yada dur özür dile. Herif bastı, tabi yakaladım bende hala elinde telefona bakıyor bağırdım çağırdım cam bile açmadı cibiliyetsiz... Valla sırada ki arabamı pick up düşünmeye başladım, sıkıyorsa gelsin kırarım üstüne

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende pazar gecesi saat 22:00 gibi Çanakkale merkeze doğru yola çıktım, giderken yollar boştu, 3-4 saat durup geri Ankaraya döndüm, dönüşte yollar kalabalıktı, özellikle bandırma ve bursa otoban arası çok kalabalıktı, hadi trafiği bir yana da, heryer EDS heryer radar, saçma saçma hız limitleri.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende pazar gecesi saat 22:00 gibi Çanakkale merkeze doğru yola çıktım, giderken yollar boştu, 3-4 saat durup geri Ankaraya döndüm, dönüşte yollar kalabalıktı, özellikle bandırma ve bursa otoban arası çok kalabalıktı, hadi trafiği bir yana da, heryer EDS heryer radar, saçma saçma hız limitleri.
    Bunu soracaktim unutmusum.

Ucsuz bucaksiz ovanin ortasinda gidiyorsun hiz limiti 90 10mt sonra 70 sonraki 10mt de pat diye 50ye dusuyor. Yahu frene bassan bile dusuremezsin o hizi o kadar sonrasinda mujde gul gibik radar ceZan oldu.

Birde her kopru ustunde olan onlarca kameralar nedir? Sadece trafik icinmi, hepsi radar olamaz heralde?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarin bodrum istanbul arasi nasil olur?
    Resmi tatil oldugu icin rahat olur mu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarin bodrum istanbul arasi nasil olur?
    Resmi tatil oldugu icin rahat olur mu...
    Ben ctesi Bodruma giderken aksi istikamette Manisa tarafi haric hicbiryerde trafik yoktu. Ptesi bodrum - canakkale yaptim yine trafik yoktu hic. Olan tek sey trafik magandalari.

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu soracaktim unutmusum.

Ucsuz bucaksiz ovanin ortasinda gidiyorsun hiz limiti 90 10mt sonra 70 sonraki 10mt de pat diye 50ye dusuyor. Yahu frene bassan bile dusuremezsin o hizi o kadar sonrasinda mujde gul gibik radar ceZan oldu.

Birde her kopru ustunde olan onlarca kameralar nedir? Sadece trafik icinmi, hepsi radar olamaz heralde?
    Üstten direkli olanlar genelde plaka tanıma sistemi de, EDS ler orta şeritte veya sağ üstte direk gibi oluyor, herşey bi yana tabelada sınır 50 yazıyor, EDS tabelasında 70 neye uyacağımı şaşırdım cidden, yaptığım en boktan yolculuktu heralde, hele sabaha karşı atılan sabit polis radarlarından söz etmiyorum, Allahtan farkettik hepsini.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuralları bilen olmayınca, köyünde eşşek sahibi olmadan daha doğrusu eşşeğe bile binemeyen adamlar şehirde araba sürerse böyle olur. Bence çok normal.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekonomik kriz filan hak getire, Yollar fuldu mekanlar fuldu, ben sakin geçer diye düşünmüştüm Bayram tatili mevcut gündemden dolayı ama Millet rahat korkmuyor yani..
    Araç kullanımına gelince Net şekilde saygı hoşgörü vs insan olmaya dair hiç bir emare yok,
    ilk defa yolda kavga ettim pişman da oldum. civiv Rs bir tane götüme girdi korna korna dedim hastası felan var sanırım,, yanda passatı geçiyorum hızım da az değil 135 civarı taaa geriden geliyor aynadan takipteyim , gördükten sonra sağa sinyali verdim zaten hani passatın önündeyim sağ şeride geçerken korna ile selektörle geçti.
    havza çıkışında kaza vardı, orda yakaladım ( film camlı içi görünmüyor) önüne kırdım indim ya dayak yiyecem ya atacam film koptu ( bu arada benden sonrada makaslar vs devam etti) yanına gittim napıyosun aq diyecekken arabada bebeler varmış eşi varmış ( kapıyı açınca onlarda bi dumur oldu bende) çoçuklar eşi felan bi boy panik geçirince bende pişman oldum dedim Çoluk çoçuk var kullanma şekline bak hareketlere bak.. Kendi kendime üzüldüm moralim bozuldu yol zehir oldu.. Adamın yaptığı ne kadar yanlışsa ben de aynı yanlışa düşmüş oldum ..

Bana ders oldu.. sonra düşündüm içinden inse 3-5 kişi bi temiz dayak yesem )) Laz-lık var işte bir anda geliyor sinir ..
    Mecburiyet olmasa sadece uçakla gideceğim tatile vs .. ama iş durumundan dolayı mecburen araç...
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yaşarsanız yaşayın aracınızdan inmeyin.
    Düşünün yolda kendi hayatını hiçe sayan adam yanına gittiğinizde sizinkinide pek umursamayacaktır.
    Kendi başını yesin deyip koyverin küçük enişteyi...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)