User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Antalya Drag Pist i Ne Oldu ?????

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Antalya Drag Pist i Ne Oldu ?????

Slm arkadaşlar az önce İzmir Drap videolarını izlerken aklıma geldi Antalya'da ki talihsiz kaza yaşanan pistimizin cezası ne kadar oldu kaç sene geçti ?Ceza bitecekmi?Ne zaman bitecek bilgi olan varmı ....

Teşekkürler .....

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam akıllı pist yapsınlar bence, bugun bıtse cezası bı kaza daha olur Antalya gibi bi ilde neden hala pist yapmamaya direnirlen anlamış değilm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam akıllı pist yapsınlar bence, bugun bıtse cezası bı kaza daha olur Antalya gibi bi ilde neden hala pist yapmamaya direnirlen anlamış değilm.

acaba bu konuda bizim yapacağımız bişey varmı ?

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    federasyon Antalya ve Drag kelimelerini yanyana aynı cümle içinde kullanmaya bile karşı neredeyse, "-Antalya.... drag..." diye bir cümle kurmaya kalktığınızda "o işe hiç bulaşmayın başınıza sıkıntı alırsınız" diyorlar. Çözüm üretmek sıfır.

Can (mecamir) bu konuda ayrıntılı bilgi verebilir konuyu görürse.
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en sonunda yakıcaz antalyayı...

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kemer'e yapılacak diye duymuştum.
    Slalomdan sıkıldık...
    #eksikpazar

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    federasyon Antalya ve Drag kelimelerini yanyana aynı cümle içinde kullanmaya bile karşı neredeyse, "-Antalya.... drag..." diye bir cümle kurmaya kalktığınızda "o işe hiç bulaşmayın başınıza sıkıntı alırsınız" diyorlar. Çözüm üretmek sıfır.

Can (mecamir) bu konuda ayrıntılı bilgi verebilir konuyu görürse.
    Yettim Kadir abi

Arkadaşlar öncelikle cezamız yok ancak beton bariyerli pistimiz olmadan yarış yapmamıza TOSFED'de dahil olmak üzere kimse sıcak bakmıyor. Daha önce Kumluca'daki arkadaşlar portakal bahçelerinin arasında drag yarışı yaptılar, şans eseri kaza olmadı ancak izleyenler bilir, seyirci güvenliği adına hiçbir önlem yoktu.

Bu yıl ve önümüzdeki yıl devletimiz, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'na her yıl için yaklaşık 2.5 Milyon TL 'Tesisleşme Yardımı' yapacak. Sizden ricam, Federasyon'a pistle ilgili birer dilekçe yazmanız. Biz toplantılarda dile getirsek de, ne kadar çok kişi talep ederse o kadar etkili olacaktır. Bu yardımın Antalya'ya aktarılmasını sağlamalıyız.

Ayrıca, en kötü ihtimali düşünerek, drag için yapılmış bir pistimiz olmaması halinde nereleri trafiğe kapatıp drag yapabileceğimizi de eski drag şampiyonumuz Barış Türkkuşu ile araştırıyoruz. Birkaç nokta var, yolun işlekliği, asfalt kalitesi ve güvenlik önlemleri için uygunluğu konusunda bize uyan. Ancak oralar için bile yolun her iki tarafına da beton bariyer koyulması gerekmekte, bu işin de maliyeti oldukça fazla.

Kısacası izindi, cezaydı hikaye; iş paraya bakar Hiçbir belediye veya özel kurum da ölü yatırım yapmak istemiyor açıkçası... Yine işimiz TOSFED'e kaldı yani

Tosfed'e info@tosfed.org.tr adresinden mail atabilir ya da 0216 465 11 57'ye fax çekebilirsiniz.

Edit: 6 Mart'ta yapacağımız Slalom yarışına TOSFED'in İnsan Kaynakları Yetkilisi Emre Işık gelecektir, seyircilerin ellerinde "Antalya'ya pist istiyoruz" gibi dövizler olursa onun da etkisi olacağını düşünüyorum. Biz de zaten kendisiyle pist konusunu görüşeceğiz.

Saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o döviz olayını topluca yapın pist girişince ne kadar coluk cocuk tanıdık eş dost var sa dagıtın yoksa kimse kendi kendine getirmez

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla daha canlar yanmasın bence artık cok uzadı bu konu ya hep yapıcaz edıcez dıolar tık yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mecamir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yettim Kadir abi

Arkadaşlar öncelikle cezamız yok ancak beton bariyerli pistimiz olmadan yarış yapmamıza TOSFED'de dahil olmak üzere kimse sıcak bakmıyor. Daha önce Kumluca'daki arkadaşlar portakal bahçelerinin arasında drag yarışı yaptılar, şans eseri kaza olmadı ancak izleyenler bilir, seyirci güvenliği adına hiçbir önlem yoktu.

Bu yıl ve önümüzdeki yıl devletimiz, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'na her yıl için yaklaşık 2.5 Milyon TL 'Tesisleşme Yardımı' yapacak. Sizden ricam, Federasyon'a pistle ilgili birer dilekçe yazmanız. Biz toplantılarda dile getirsek de, ne kadar çok kişi talep ederse o kadar etkili olacaktır. Bu yardımın Antalya'ya aktarılmasını sağlamalıyız.

Ayrıca, en kötü ihtimali düşünerek, drag için yapılmış bir pistimiz olmaması halinde nereleri trafiğe kapatıp drag yapabileceğimizi de eski drag şampiyonumuz Barış Türkkuşu ile araştırıyoruz. Birkaç nokta var, yolun işlekliği, asfalt kalitesi ve güvenlik önlemleri için uygunluğu konusunda bize uyan. Ancak oralar için bile yolun her iki tarafına da beton bariyer koyulması gerekmekte, bu işin de maliyeti oldukça fazla.

Kısacası izindi, cezaydı hikaye; iş paraya bakar Hiçbir belediye veya özel kurum da ölü yatırım yapmak istemiyor açıkçası... Yine işimiz TOSFED'e kaldı yani

Tosfed'e info@tosfed.org.tr adresinden mail atabilir ya da 0216 465 11 57'ye fax çekebilirsiniz.

Edit: 6 Mart'ta yapacağımız Slalom yarışına TOSFED'in İnsan Kaynakları Yetkilisi Emre Işık gelecektir, seyircilerin ellerinde "Antalya'ya pist istiyoruz" gibi dövizler olursa onun da etkisi olacağını düşünüyorum. Biz de zaten kendisiyle pist konusunu görüşeceğiz.

Saygılar.
    kardeşim çok teşekkürler ilgine ....
    bu arada ben sercan can

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı src106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim çok teşekkürler ilgine ....
    bu arada ben sercan can
    Anladım zaten nick ve üyelik tarihinden Sercan

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can, senin yazdıklarına dayanarak o zaman diyorum ki;

o gelecek olan yetkiliyle yüz yüze görüşme fırsatı yakalayacak olan sizler bu işin ÖLÜ YATIRIM olmayacağını rakamlarla çok iyi, hatta şaşırtıcı şekilde anlatmanız gerekiyor. Dediğin gibi iş paraya bakıyor. E rakamsal verilerle anlatma konusunda senden iyisini bulamayız heralde bankacı kardeşim Arkadaş rakamsal olarak durum parlak değilse de "bire bin katmak" diye bir tabir var, kullanacaz artık başka yolu yok.

Daha ne kadar drag diye diye 5-6 1000 km yol tepecez her ay? 6 Mart'ta oradayız ne gerekiyorsa yapalım
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben mail attım az önce...
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende oraya gidip yan vericem 6 martta İsteyen arabaya yapıstırabilir pist istiyoruz diye drift pisti istiyorum bende. Bende drift akademinin antalyada yapılmasını istiyorum. bende 3. viteste yan verirken tırıs tırıs orta refüje bakmak istemiyorum.
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Can, senin yazdıklarına dayanarak o zaman diyorum ki;

o gelecek olan yetkiliyle yüz yüze görüşme fırsatı yakalayacak olan sizler bu işin ÖLÜ YATIRIM olmayacağını rakamlarla çok iyi, hatta şaşırtıcı şekilde anlatmanız gerekiyor. Dediğin gibi iş paraya bakıyor.

Abi TOSFED olayı ölü yatırım olarak görmez çünkü Devlet Desteği ile pist yapılacak. Ama yap-işlet-devret modeli olacağı için yatırımcı da şart Pisti etkin bir şekilde kullanmak, işletmek lazım.

USTAaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende az önce mail attım
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce bir telefon görüşmesi yaptım Federasyon ile, info adresine mail gelebileceğini söyledim, konuyu anlattım. 'Mantıklı olan herşeye açığız, değerlendiririz' dediler. Daha önce de yazdığım gibi, sesimiz ne kadar güçlü çıkarsa o kadar ilgi görürüz. Cumartesi günü fırsat bulabilirsek bu konuları konuşacağız yarıştan önce de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar talep olan trustik ve genç nüfus fazlaa görsünler bunları

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    antalyada olsam bende gelirdim yine tarih tutmadı can

aslında güzel bi pist yapılabilir körfez tarzında, drifte de uygun yerleri olur düzlükte dragta yapılır trübünde olur, ama işte ahh imkanlar ahhh

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)