Slm arkadaşlar az önce İzmir Drap videolarını izlerken aklıma geldi Antalya'da ki talihsiz kaza yaşanan pistimizin cezası ne kadar oldu kaç sene geçti ?Ceza bitecekmi?Ne zaman bitecek bilgi olan varmı ....
Teşekkürler .....
Slm arkadaşlar az önce İzmir Drap videolarını izlerken aklıma geldi Antalya'da ki talihsiz kaza yaşanan pistimizin cezası ne kadar oldu kaç sene geçti ?Ceza bitecekmi?Ne zaman bitecek bilgi olan varmı ....
Teşekkürler .....
adam akıllı pist yapsınlar bence, bugun bıtse cezası bı kaza daha olur Antalya gibi bi ilde neden hala pist yapmamaya direnirlen anlamış değilm.
federasyon Antalya ve Drag kelimelerini yanyana aynı cümle içinde kullanmaya bile karşı neredeyse, "-Antalya.... drag..." diye bir cümle kurmaya kalktığınızda "o işe hiç bulaşmayın başınıza sıkıntı alırsınız" diyorlar. Çözüm üretmek sıfır.
Can (mecamir) bu konuda ayrıntılı bilgi verebilir konuyu görürse.
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Yettim Kadir abi
Arkadaşlar öncelikle cezamız yok ancak beton bariyerli pistimiz olmadan yarış yapmamıza TOSFED'de dahil olmak üzere kimse sıcak bakmıyor. Daha önce Kumluca'daki arkadaşlar portakal bahçelerinin arasında drag yarışı yaptılar, şans eseri kaza olmadı ancak izleyenler bilir, seyirci güvenliği adına hiçbir önlem yoktu.
Bu yıl ve önümüzdeki yıl devletimiz, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'na her yıl için yaklaşık 2.5 Milyon TL 'Tesisleşme Yardımı' yapacak. Sizden ricam, Federasyon'a pistle ilgili birer dilekçe yazmanız. Biz toplantılarda dile getirsek de, ne kadar çok kişi talep ederse o kadar etkili olacaktır. Bu yardımın Antalya'ya aktarılmasını sağlamalıyız.
Ayrıca, en kötü ihtimali düşünerek, drag için yapılmış bir pistimiz olmaması halinde nereleri trafiğe kapatıp drag yapabileceğimizi de eski drag şampiyonumuz Barış Türkkuşu ile araştırıyoruz. Birkaç nokta var, yolun işlekliği, asfalt kalitesi ve güvenlik önlemleri için uygunluğu konusunda bize uyan. Ancak oralar için bile yolun her iki tarafına da beton bariyer koyulması gerekmekte, bu işin de maliyeti oldukça fazla.
Kısacası izindi, cezaydı hikaye; iş paraya bakarHiçbir belediye veya özel kurum da ölü yatırım yapmak istemiyor açıkçası... Yine işimiz TOSFED'e kaldı yani
Tosfed'e info@tosfed.org.tr adresinden mail atabilir ya da 0216 465 11 57'ye fax çekebilirsiniz.
Edit: 6 Mart'ta yapacağımız Slalom yarışına TOSFED'in İnsan Kaynakları Yetkilisi Emre Işık gelecektir, seyircilerin ellerinde "Antalya'ya pist istiyoruz" gibi dövizler olursa onun da etkisi olacağını düşünüyorum. Biz de zaten kendisiyle pist konusunu görüşeceğiz.
Saygılar.
o döviz olayını topluca yapın pist girişince ne kadar coluk cocuk tanıdık eş dost var sa dagıtın yoksa kimse kendi kendine getirmez![]()
Can, senin yazdıklarına dayanarak o zaman diyorum ki;
o gelecek olan yetkiliyle yüz yüze görüşme fırsatı yakalayacak olan sizler bu işin ÖLÜ YATIRIM olmayacağını rakamlarla çok iyi, hatta şaşırtıcı şekilde anlatmanız gerekiyor. Dediğin gibi iş paraya bakıyor. E rakamsal verilerle anlatma konusunda senden iyisini bulamayız heralde bankacı kardeşimArkadaş rakamsal olarak durum parlak değilse de "bire bin katmak" diye bir tabir var, kullanacaz artık başka yolu yok.
Daha ne kadar drag diye diye 5-6 1000 km yol tepecez her ay? 6 Mart'ta oradayız ne gerekiyorsa yapalım![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
bende oraya gidip yan vericem 6 marttaİsteyen arabaya yapıstırabilir pist istiyoruz diye
drift pisti istiyorum bende. Bende drift akademinin antalyada yapılmasını istiyorum. bende 3. viteste yan verirken tırıs tırıs orta refüje bakmak istemiyorum.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Az önce bir telefon görüşmesi yaptım Federasyon ile, info adresine mail gelebileceğini söyledim, konuyu anlattım. 'Mantıklı olan herşeye açığız, değerlendiririz' dediler. Daha önce de yazdığım gibi, sesimiz ne kadar güçlü çıkarsa o kadar ilgi görürüz. Cumartesi günü fırsat bulabilirsek bu konuları konuşacağız yarıştan önce de.
antalyada olsam bende gelirdim yine tarih tutmadı can
aslında güzel bi pist yapılabilir körfez tarzında, drifte de uygun yerleri olur düzlükte dragta yapılır trübünde olur, ama işte ahh imkanlar ahhh![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)