Trt koparıcak yine, belki bi başlangıç olur![]()
Trt koparıcak yine, belki bi başlangıç olur![]()
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Harun Tofaşı kullanır o zaman yanlıyacaksa onunla yanlıyacak Civic'le olmayacağına göre![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
bide bakışlara bak tövbeler olsun![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
şahini kullanan eleman Cadde hikayeleri'nin kısa filminde ölen eleman değil mi ben mi yanlış anımsıyorum![]()
zengin kız fakir oglan ranzalar lise şahin drag drift kavga sopalar gözyası trt olmasaydı eroin koko alkol seks vs. de eklerdikde eyvahlar olsun simdiden![]()
1881 - 193∞
Tofaşı skyline benzetmişler kamera açıları mavi neon şerit falan. Ama türkiye de böyle bir yapım yapmak büyük başarı bence araç tercihleri düzelir ileride inşallah. Eğer güzel bir yapım senaryo olursa, araç da lazım olursa, araçları da biz kullanıcaksak katılmak isterim![]()
-_-_-_-
bir arkadaş neden tofaşları hor görüyorsunuz demiş bana göre yürüyen kaput kaç tane kazası denk geldi bildiğin resmen ikiye bölünüyor araç metal yorgunluğu bu olsa gerek...
modifiyenin hatta jant değiştimenin bile yasak olduğu bir ülkede devlet kanalında böyle bir dizi gerçekten çok ilginç olmus X bir trafik polisi aksam evde coluk cocuk bu diziyi oturup belkide hayranlıkla izlicek ama ertesi gün yolda gördüğünde durdurup ceza yazıcak bana enteresan geliyo valla
Son Çıkışakis
Yeni Yunan dizisi beyler ülkemizde böyle bir dizi yok lütfen rica ederim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yeniden neonlar moda oluyomus bidehauh çinden yarim konteyner siparis vermek lazim.
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)