elektrik motoru ve vites kutusu 5 yıl veya100000 km garantili
akü ücret ödemesi yapıldığı için sınırsız garanti
ayrıca reanult bu araçlara garanti konusunda her zaman yardımcı oluyor
bakımı yok denilebilir 2 adet filitresi var
1-bildiğimiz polen filitresi diğerleri ile aynı
2-akü soğutma ünitesi filitresi
Diğer aşına parçalar balata,lastik vs. size kalmış yağ değişim durumu yok sadece v.k yağ var.
Çko arıza çıkaran bir araç değil bir kaç motor,ünite ve akü değişimi yaptım ama bunlar olağan arızalar parça tedarik aşamasında da sorun yok
Ben araçla 150km rahat yaparken bizim burda diğer arkadaşlar 80 yapamıyor kullanımı özen isteyen ve basit tekniklerle çok rahat menzil uzayan bir araç ben bodrumdan muğlaya çok rahat gidiyorum muğla rampasını bilen bilir gelirken zaten güle oynaya geliyor.
ayrıca şarj bitse dahi çekici hakkınız var. Araç sarj ünitelerinde yaklaşık 7.5 saat gibi zamanda doluyor ama bir kiti var alırsanız 220 den de bağlayabilirsiniz basit işlemler.
istasyon ve quick drop dediğimiz olay faliyete geçtiği zaman diyelimki bodrumdan izmire gideceğiz bunu navigasyona giriyoruz oda bize sen buraya giderken 200 üncü kmde şarj bitecek.işte oraya yakın şurda bir istasyon var orda sarj edelimmi evet dediğinde otomatik gitme süreni hesaplayıp senin adına elektronik randevu alıyor ve sen oraya gittiğinde robot sistemi 5 dk gibi sürede sana dolu akü tatıyor sen sigara izmaritini attınmı araç hazır yola devam düşünce planlar bu şekilde ilerdede olacak zaten. oyüzden aküye kira veriliyor akü renault güvencesi altında kalsın diye müşteri için aşırı külfetli olur ilerki dönemlerde mevzu bu kısaca