User Tag List

Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
254 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Sahilde Mangal Yakmayın İmza Kampanyası

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cezalar caydırıcı değil.

Adam istediği gibi at koşturuyor bunun içerisinde.

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cezalar caydırıcı değil.

Adam istediği gibi at koşturuyor bunun içerisinde.
    ohooo yaylalar yaylalar
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında çokta karşı olduğum bir şey değil- di sahilde mangal yakma fikri ta ki bu cumartesi motorsiklet ile sahilden bebek-ataköy arası gidene kadar, motorun üzerinde, ki sahile biraz uzak kalmasına rağmen cadde nefesim kesildi kokudan bu nasıl bir hava kirliliğidir bizzat tıkanmasam kokudan inanmazdım (kaldı ki günde 1 paket sigara zıkkımlanan adamım) ona rağmen beni boğduysa çoluk çocuğa ne biçim zarar veriyordur. Bir imza da benden olsun.

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rezalet oldu iyice. Özellikle Bostancı Suadiye arasındaki yerde denize giren ve mangal yakan çingeneler rezalet durumda. Ayrıca adaya ve sahile gitmek için sokağımıza abuk subuk araba bırakan tipler var. Otoparka para vermemek için bırakıyorlar. Dün balkonda baykuş gibi bekledim tüm arabayı bırakıp ada tarafına giden yabancıların lastiklerini indirdim. Akşam geri döndüklerinde hepsi uğraştılar çünkü sibop contaları yoktu bir daha gelmezler tahminimce.

Bu arada bu durumdan ne kadar sıkıldığımızı umarım bir pazar gününü balkonda geçirecek kadar delirmemden anlarsınız.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rezalet oldu iyice. Özellikle Bostancı Suadiye arasındaki yerde denize giren ve mangal yakan çingeneler rezalet durumda. Ayrıca adaya ve sahile gitmek için sokağımıza abuk subuk araba bırakan tipler var. Otoparka para vermemek için bırakıyorlar. Dün balkonda baykuş gibi bekledim tüm arabayı bırakıp ada tarafına giden yabancıların lastiklerini indirdim. Akşam geri döndüklerinde hepsi uğraştılar çünkü sibop contaları yoktu bir daha gelmezler tahminimce.

Bu arada bu durumdan ne kadar sıkıldığımızı umarım bir pazar gününü balkonda geçirecek kadar delirmemden anlarsınız.

mangalcılardan farksız bi yaklaşım olmuş

sonra haberlerde izliyorz millet birbirini öldürüyor darp ediyor v.s v.s.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arenel bence onu yapacagına inip kırsaydın kafasını çıkarsaydın gözünü adamın burada piknik yapma deseydin.
    Yapabilirmiydin bunu?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inanın oturduğum yerde oturursanız bu yaptığımın 300 katını yaparsınız. Belediyeye ettiğimiz şikayetin hatti hesabı yok. Trafik sıkışınca Mavi minibüsler sokağımızdan son gaz geçiyor. Sokak hayvanlarımız kaç kez bu hayvanlar yüzünden öldü ve 1 yıldır kasis yapın diye en az 10 dilekçe yazdım. Otopark durumu ayrı sıkıntı. Sahilde akşam bisiklete binemez duruma geldim ayrıca bu mangalcılar yüzünden. İnsanlarda kültür yok. Sahilde bisiklet yolu yapmışlar adam orada yürüyor. Zil çalınca laf ediyor. Kaç kez durmayıp (bilerek) insanlara çarptım. Bizim insanımız laftan sözden anlamıyor çünkü illa eğitmen lazım. Bir kere o yolda bisiklet kazası geçiren bir daha orada yürümez yada oturmaya kalkmaz. Çünkü orada yürümemesi gerektiğini ancak o zaman anlar. Eğer sahilde bir mangal yasağı gelir ve belediye ceza keserse ancak o zaman orada mangal yapılmaması gerektiğini anlarlar. Bizim ülkemizde malesef lafla yada sözle birilerine bir şeyler öğretilemiyor.
    SimRacersTR.Net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inanın oturduğum yerde oturursanız bu yaptığımın 300 katını yaparsınız. Belediyeye ettiğimiz şikayetin hatti hesabı yok. Trafik sıkışınca Mavi minibüsler sokağımızdan son gaz geçiyor. Sokak hayvanlarımız kaç kez bu hayvanlar yüzünden öldü ve 1 yıldır kasis yapın diye en az 10 dilekçe yazdım. Otopark durumu ayrı sıkıntı. Sahilde akşam bisiklete binemez duruma geldim ayrıca bu mangalcılar yüzünden. İnsanlarda kültür yok. Sahilde bisiklet yolu yapmışlar adam orada yürüyor. Zil çalınca laf ediyor. Kaç kez durmayıp (bilerek) insanlara çarptım. Bizim insanımız laftan sözden anlamıyor çünkü illa eğitmen lazım. Bir kere o yolda bisiklet kazası geçiren bir daha orada yürümez yada oturmaya kalkmaz. Çünkü orada yürümemesi gerektiğini ancak o zaman anlar. Eğer sahilde bir mangal yasağı gelir ve belediye ceza keserse ancak o zaman orada mangal yapılmaması gerektiğini anlarlar. Bizim ülkemizde malesef lafla yada sözle birilerine bir şeyler öğretilemiyor.
    evde bekleyenin varsa bence bu dediklerini yapmayı bırak

kendince haklı olabilirsin ama kendine zarar verdirirsin ya ölür ya öldrürürsün birisini.

ve sokak size ait deil isteyen bırakır araba bıraktı diye lastik indirmek iyi bişey değil.

bi tavsiyemde tümseği belediye yapmıyorsa ikitane kalın halat alın sokağa tümsek etkisi yapar bi çoğuna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evde bekleyenin varsa bence bu dediklerini yapmayı bırak

kendince haklı olabilirsin ama kendine zarar verdirirsin ya ölür ya öldrürürsün birisini.

ve sokak size ait deil isteyen bırakır araba bıraktı diye lastik indirmek iyi bişey değil.

bi tavsiyemde tümseği belediye yapmıyorsa ikitane kalın halat alın sokağa tümsek etkisi yapar bi çoğuna
    Sokağımızda her apartmanın altında apartman otoparkı var. Sorun buralara bırakıp gitmeleri. Sokağa parkeden adama bir şey diyemem bunu bende yapıyorum giderim bir sokağa araba park yapabilirim. Yabancı Araç Park Yapamaz yazan bir binanın altında elinde şişme simiti ile park yapıp sahile gitmeyi ve her hafta bunu yapmayı alışkanlık edenler var. Durum 1 günlük bir şey değil yani Uyarılara rağmen hala inatla gelen insanlar. Camlara bırakılan yazılar vs. Hikaye kısmı uzun.

Çingeneler çalıyorlar halatları maalesef denendi. Adam apartmanın bahçesinin demir kapısını çalmış. Yerdeki halat çocuk işi
    SimRacersTR.Net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sokağımızda her apartmanın altında apartman otoparkı var. Sorun buralara bırakıp gitmeleri. Sokağa parkeden adama bir şey diyemem bunu bende yapıyorum giderim bir sokağa araba park yapabilirim. Yabancı Araç Park Yapamaz yazan bir binanın altında elinde şişme simiti ile park yapıp sahile gitmeyi ve her hafta bunu yapmayı alışkanlık edenler var. Durum 1 günlük bir şey değil yani Uyarılara rağmen hala inatla gelen insanlar. Camlara bırakılan yazılar vs. Hikaye kısmı uzun.

Çingeneler çalıyorlar halatları maalesef denendi. Adam apartmanın bahçesinin demir kapısını çalmış. Yerdeki halat çocuk işi
    apartmanın altına gelip bırakmas iyimiş güneşde falanda kalmıyordur arabaları

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla sokak senin yada ailenin olmadıgından ötürü agzını acmaya hakkın yok tipe göremi seciyosun park edebilecekleri ilginc valla. yada camdan okadar izliyorsn madem ac agzınıda söyle park etmeyin diye

bende caddeye yada baska taraflara gittigimde isparka paramı vercem bide, ara sokakların birine dalıp koyuyorm böyle birseyle karsılasmıs olsaydım emin ol yapanın kulaklarını güzelce cınlatırım. artık okadar lafın üstüne camdanmı izlenir, camı kapatır içerimi gecer, hosuna gidip izlermi, asagamı gelir o sahıs tabi onu bilemiyorum
    1881 - 193

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu nasıl mantıktır Allah aşkına ya , sokak babanızın malı mı, isteyen istediği yere arabasını bırakır gider. O zaman herkes sokağına caddesine tel örgü çeksin başına da bekçi diksin sadece sokak sakinleri girip çıksın o bölgeye. O zaman Nişantaşında, Cadde de oturanlar katil olsun , biz her caddeye indiğimizde suadiye de caddebostanda arabayı çekip yürüyorduk. Çok rahatsız olan kıyar paraya otoparklı sitesinde oturur ya da gider kendine müstakil ev yapar izole bir hayat yaşar. Şimdi burada eleştirdiğin şehir düşmanı mangalcıdan ne farkın kaldı senin ?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sokağa parkeden araç değil galiba konu;
    Adaya - sahile gidenlerin sokaktaki apartmanların otoparkına parketmesi..

Tam anlayamadım ben de mevzuyu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sokağa parkeden araç değil galiba konu;
    Adaya - sahile gidenlerin sokaktaki apartmanların otoparkına parketmesi..

Tam anlayamadım ben de mevzuyu
    sokakla başladı apartman altlarındaki otoparklara park ettikleriyle devam etti

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sokakla başladı apartman altlarındaki otoparklara park ettikleriyle devam etti
    Sokağa parkedene karışmak haddi değil,
    Apartman otoparkı mevzusu ise ayrı

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş yukarıda sokağımıza diye yazmış en başta ben ona nazaran yazdım. Sonra otopark diye değiştirmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evimin yaninda halim pasa yalisi var bilirsiniz haftasonlari dugun , kokteyl vs organizasyonlara ev sahipligi yapiyor ve tamamen izinli bisey diyemiyorsunuz cunku sikayet etseniz muhattap olabileceginiz kimse yok . Sol bahce kapimda ise ara yol var buradan denize giren mi dersin mangal yakan mi dersin halay ceken mi dersin yine her telden insan var yine sikayet edebilecek kimse yok cunku cikip konusunca adam bide laf koyuyor dibinde parasiyla dugun yapiyorlar susuyorsun da biz surada ailecek oturunca mi rahatsiz oluyorsun? Simdi bunlarin hangisi hakli ya da hangisi haksiz ? Eger bu ise bi cozum getirelecekse hepsine getirilsin bende bolge sakiniyim bende rahatsiz oluyorum . Ama bunlara ragmen ben cozumun resmi yollarla getirilmesi taraftariyim yanlis anlamayin da oraya gelip o hareketi yapan adama cahil gormemis vs diyoruz peki sizin yaptiginiz onun cahilliginden geri kaliyor mu ? Serkan abininde dedigi gibi cahil dedigimiz vatandasa daha cahil sekilde karsilik verirsek darp vs kavga olum Allah korusun kacinilmaz olur cozumler iki tarafinda kabul edilecegi sekilde bulunmali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadikoyden bostanciya kadarki sahilde yasak degil mi zaten?, maltepe tarafi fena mangal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apartmanın altına gelip bırakmas iyimiş güneşde falanda kalmıyordur arabaları
    Aynen öyle. Adam bir gibi gidiyor Suadiye sahilde don paça denize giriyor yada adaya gidiyor. Sonra akşam ohhh gölgede kalmış arabasını alıp gidiyor ki çok efsane bir olay yaşadık. Bizim apartmanın otoparkı daha da vahim çünkü.

Şimdi bizim apartmanın otopark apartmanın çevresine paralel olduğundan araçları tren gibi düzüyoruz ve çıkacağımız zaman apartmanca birbirimizi yılladır tanıdığımız için anahtar alıp arabayı çekiyoruz falan. 2 tarafı var otoparkın ve bir pazar öğlen evden çıkacağım apartmanın 2 tarafına da yabancı araba park etmiş. 1 tanesi hala her hafta sokaktaki başka apartmanların otoparklarına araba park ediyordu. Dünkülerden 1 tanesi yani. Neyse o pazar çıkaramadık apartmanca arabaları. Kişiler geldiğinde tatlı dille uyardık bak arkadaşım burası apartman otoparkı buraya park edilmez. Hiç bir şey söylemeden özür bile dilemeden arabaya doluşup gittiler. 1 hafta sonra aynı manzara bu sefer daha sert uyardık kişiyi. Bu sefer otoparka değil ama girişine bırakmış arabalar zar zor çıkıyordu. Sonuç 3. hafta sanırım işte bu hafta. Gelecekler diye beklediğim 3 araç zaten bunlar normalde ama dün 2 si geldi. Başka yabancı araçlarda geldi ama insanlar bakıp apartman otoparklarını görüp sokakta yer varsa oraya bırakıyor. Bu 2 hayvanat maalesef insan diyemiyorum. Gelip yine park ettiler araçları.

Buda bizim otoparkın çizimli anlatımı. Neden dellendiğimi daha iyi anlarsınız Sokak dedim bu arada çevre apartmanlara da yapıldığı için yanlış anlaşılma oldu.

SimRacersTR.Net

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)