User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: THY işe alım

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle şirketin büyümesine ve şiretin son zamanlarda kazanmış olduğu birincilikler avrupadaki başarıları dünya çapında destinasyonlarını ne kadar genişlettiğini ayrıca hedeflerinin neler olduğunu güzelce bir gözden geçirsin . Mülakatlarda bunlardan bahsederek giderse şirketi tanımış olduğunu ve ilk işi olsada isteyerek yapacağı ve uzun vadeli çalışacağını düşünürler bu pozitif görünüm olur . Ben girerken özellikle bayrağı temsil eden bir firma olduğunu vurgulamıştım ve gurur verici oleuğu özellikle bu yüzden ve dünyayı dolaşma görme arzusu içinde olduğumu belirterek şirince diksiyonel ve kendinden emin bir şekilde bunlardan bahsederek girmiştim . Onaylandı şükür ki . Ben girerken tüm mülakatlar aynı gün içinde olmuştu görevli ihtiyacı çok olduğu için. şimdi değişti mi bilmiyorum .
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm aşamalardan geçtiyse beklemek gerekli isim soyisim neydi kardeşinin pazartesi istanbulda olacam yardımcı olurum.
    Vtec

Gokmen Erbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dışarıdan arkadaşlar değişik şeyler yazmış. 5 yıldır uçuyorum ve torpil vs görmedim(referans olabilir anca), bu işe uygun değilseniz zaten uzun sürmez maceranız. ingilizcesi iyi olan havada kapılmaz. DO&CO iyi bir alternatif olabilir ama söz eden arkadaşım etraftan duyduğu bir şeyler yazmış. do&co'dan kabine geçmiş ve geçmek için uğraşan bir sürü arkadaşım var. üst mevkilerde olanı da var hatta... ama yine söylüyorum güzel bir alternatif, iyi bir B planı do&co.

düşünen arkadaşlar için söylüyorum, başvurduğunuz işi doğru kaynaklardan çok iyi araştırın. yanlış bildiğinizi, emin olmadığınızı yok sayın ve araştırın. Mülakat sürecini sadece ingilizce olarak düşünmeyin. son mülakatlar nasıl yapılyor bilmiyorum ama, iş görüşmesinde ne giyilir, nasıl konuşulur, ikna edilir, inandırılır, güven verilir vs.. bunlara odaklanmak lazım.

bu işin bir kısım zorlukları var, yorucu, programlı ama düzensiz, bolca seyahat gerektiren, ailenizden günlerce uzak kalmanızın gerekebileceği, insan ilişkilerinin ve grup çalışmasının ön plana çıktığı, ülkemizin en büyük ve dünyanın hemen her yerine bayrağımızı taşıyan bir şirketi temsil edeceğiniz bir ciddi bir meslek. en az bu kadar da artısı var ama onlara girmeyeyim hiç gelince görürsünüz zaten konu şaşmasın.

hep sorulur nasıl girerim ingilizce mi çalışayım nabayım falan diye.. inanın bildiğim bir yol olsa kendi etrafımdakileri sokardım sizden önce. bu yanlış bir soru. odaklanın ve iyi araştırın. düşünen arkadaşlara başarılar dilerim.

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk başta iş için bekleyenlere Allah yardımcıları olsun diyelim inşallah olur. Havacılık sektöründe çok eski olmasamda 7 yıldır işin içindeyim. Bu işi yapan herkesin kenarda hayalidir THY bünyesinde çalışmak. Çünki milliyetçilik duygularımızda bunu gerektirir Özel firmalarımızda var Türk olarak tabi ama böyle oluyor işte. Ben şöyle söylim torpil var malesefki var ama bunun günümüzdeki adı yukarıdaki post'ta söylendiği gibi '' Referans '' tır. Bir kartvizitle olan hemde... Kendimden bu kadar emin olmamın sebebide çalıstığım sirketlerden birinde THY'nın eski yönetim kurulu başkanlarından birisi ile zamanında aynı yerde calısıyor olmamdı. Sadece 15 kişi için ilan açtıklarından mı bahsediyim, işlerin nasıl döndüğünden mi. Ben şahsi olarakta bunu yaşadım ve bana söylenen birebir şu cümle, hemde yayvan bir ağızla '' Şimdieeaaa... burası THY öle herkes giremez. Ancak Başkbakan, milletvekili tanıdığın olcakki rahatça girebilesin '' denmişti. Allah sizi inandırsın bunu söyleyende orada 30 yılı aşkındır yöneticilik yapan birisi. İsim vermekten kaçınmayı tercih ettim konu kalkıp başka yerlere gitmesin diye. Şimdi soranda olur bunca insan torpilmi diye ? Hayır tabikide değildir, fakat malesef gidişhat böyle. Ama bunca olan şeyde tesadüf olamaz. Kalkıp kimseninde evet ben torpille girdim demesinide beklemiyorum açıkçası İnşallah kardeşiniz işe alınır hakkınızda hayırlısı olsun tekrardan.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    torpil varmı yokmu bilmiyorum ama THY yabancıların bizi tanıdığı, bizim kendimizi en çok yansıtğımız , kendimizi gösterdiğimiz bir kurum olmalı öyle diyede düşünüyorum.

sık sık yurtdışına gideniniz varmı bilmem ama ben çok sık gidiyorum ve diyebilirimki THY bindiğim birçok havayolundan daha kaliteli.

uçaklar temiz ve yeni (uluslar arası uçuların çoğunda) hostesler güzel,eğitimli ve kibar, ikramlar bol, yemek bazen güzek bazen kral özellikle tatlılar.

uçak oldukça donanımlı,herkesin kendi ekranı vs.

hiç o kral ilan edilen lufthansaya,klme bindinizmi? sadece gülüyorum

o sebeble bu kadar devletinde özendiği bu imajı eğer gerçektende torpil ile hallediyorlarsa yazıkmış üzüldüm eğer gerçek ise
    Emirates la uçtunuz mu

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emirates cok farkli adamlarda para gani cunku ucaklari highline donanim gibi dusunun ful +full

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ondan sordum işte, thy iyi de en iyisi değil emiratesin normali bile efsane businessında neler dönüyodur hayal bile edemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ife eğlence konusunda thy tr de zaten en iyisi zaten rakibide yok. dünyadada baya iyi yerde en azından yarışabiliyoruz. araplarda para *** olunca yarışmak zor oluyor tabi. thy nin 777 lerdeki first class'ı falan ben gördüm yuh dedim ama emirates napıyodur bilmiyorum

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ondan sordum işte, thy iyi de en iyisi değil emiratesin normali bile efsane businessında neler dönüyodur hayal bile edemiyorum
    businessta kabin amiri krema getiriyo
    1:45
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

alperaslann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sene yer hizmetleri kazandım Thk üni'de. Konuyu görünce çekindim biraz açıkcası. Herkesin hakkında hayırlısı

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben suan cince okuyorum 3. Sinif. Ingilizcem cok iyi seviyede ve almancam da var orta seviyede. Baska dil ogrenmemin faydasi oluyor mu peki ? Mezun olunca dusunebilirim bu yuzden soruyorum.

ercan26esk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasipte varsa o olur yeterki prosedürü izleyelim...

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DO&CO için daha detaylı bilgiyi nerden alabiliriz . Nasıl başvurulur , ingilizce seviyesi ne istenir bunlar hakkında ?
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ılanlar secret cv de oluyor yada kendı sıtelerınde

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesım 3 dil bılıyor snavlarıfa gectı çocugu almadılar boy pos yerınde yani torpılsız zor
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

gkhnyds - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kaç bıyıklı abla gördüm uçuş esnasında. işte o zaman torpil döndüğüne inandım
    tsi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mülakatlarda 2. Dil çok büyük bir artı ama japoncacı arklar var japonyadan nalet etmiş durumdalar hayatları orda geçiyo örnek vermek gerekirse ayrıca lise mezunları ya da üni öğrencileride başvuruyodu bir ara takip edin derim güzel bi meslek
    Vtec

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oralarda da harcırah sağlammış sanırım =)
    Instagram: mutusgarage

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk başta iş için bekleyenlere Allah yardımcıları olsun diyelim inşallah olur. Havacılık sektöründe çok eski olmasamda 7 yıldır işin içindeyim. Bu işi yapan herkesin kenarda hayalidir THY bünyesinde çalışmak. Çünki milliyetçilik duygularımızda bunu gerektirir Özel firmalarımızda var Türk olarak tabi ama böyle oluyor işte. Ben şöyle söylim torpil var malesefki var ama bunun günümüzdeki adı yukarıdaki post'ta söylendiği gibi '' Referans '' tır. Bir kartvizitle olan hemde... Kendimden bu kadar emin olmamın sebebide çalıstığım sirketlerden birinde THY'nın eski yönetim kurulu başkanlarından birisi ile zamanında aynı yerde calısıyor olmamdı. Sadece 15 kişi için ilan açtıklarından mı bahsediyim, işlerin nasıl döndüğünden mi. Ben şahsi olarakta bunu yaşadım ve bana söylenen birebir şu cümle, hemde yayvan bir ağızla '' Şimdieeaaa... burası THY öle herkes giremez. Ancak Başkbakan, milletvekili tanıdığın olcakki rahatça girebilesin '' denmişti. Allah sizi inandırsın bunu söyleyende orada 30 yılı aşkındır yöneticilik yapan birisi. İsim vermekten kaçınmayı tercih ettim konu kalkıp başka yerlere gitmesin diye. Şimdi soranda olur bunca insan torpilmi diye ? Hayır tabikide değildir, fakat malesef gidişhat böyle. Ama bunca olan şeyde tesadüf olamaz. Kalkıp kimseninde evet ben torpille girdim demesinide beklemiyorum açıkçası İnşallah kardeşiniz işe alınır hakkınızda hayırlısı olsun tekrardan.
    Yahu TÜBİTAK'ın başına hayvanat bahçesi müdürünü geçiren adamlar THY demi torpil yapmıycaklar? Bu arada zaytung haberi değil ilk başta inanmakta zorluk çekmiştim makaraya alıyorlar diye ama durum aynen böyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)