Yiğit abi haklı, birde araba çok yorgun duruyor artı içi döşemesi ne alemde ?
Arka stop kırılmış mesela, 200.000'e dayanmış araç çok fazla km. bence.
Printable View
2015 model 12 binde i30 1.4 bluedrive ne kadar eder? pert kaydı var sağ arka kapı değişik başka boya değişen yok
2013 Model 20500 km de 6000 TL tramer kaydına sahip ( kaput değişik - çamurluk boyalı ) Beyaz Renk - DSG - 160 HP - Panoramik Cam Tavan opsiyonlarına sahip Scirocco'nun ederi nedir üstadlarım yanıtlar iseniz sevinirim.
Teşekkürler.
2008 ambition a3 sportback otomatik vites - 39 bin km'deydi henüz- aracımla kaza yaptım, muhtemelen perte ayrılacak.Aracın kasko poliçesinde pert olması halinde kasko değeri üst limittir maddesi var.O da 47500 lira, biraz daha fazla etmez miydi ?
aracın motoru nedir
Sahibinden neyse alacagin 1 2 ustu altıdir bilginize
Benimki oyle oldu en azindan
Lan yiğit ne adamsın hahaha :)
2008 nissan navara 4x2 sunrooflu deri döşemeli bel altı çizikten boyalı 180.000 de hasar kayıdı yok 2009 era + 99 ile takas önerdim kabul etti bana navara 30.000 e gelmiş olucak 30 üstüne bu araç gidermi ?
2001 BMW 320D E46 230bin küsür km'de değişensiz masrafı yok fiyat aralığı nedir motoru yürürü sağlıklı ?
Connecting Site...
bu sel hasarlı araçlar ne kadar masraf gerektiriyor ki?
Biz sel hasarlı aveo aldık güzel rakama. Çalışır yürür şekildeydi sıkıntı yaşamadık.
Ama söz konusu audi olunca dünya elektronik şey var, neresi arızalı bilinmez. Nereye kadar su aldı bilmiyorsun.
Aracı çalışır yürür teslim ediyorlarsa güzel de, bu şekilde büyük kumar bence.
Parça fiyatları hakkında bilgim yok ama elektronik hem masraflı olur hem de ayar tutmaz kanser eder adamı.
Aracım bu Connecting Site...
Bu araca takas yolladım kabul etti Connecting Site...
Üste ne kadar vermeli ?