2005 focus otomatik komple boyalı tavanında macun çatlağı falan var kilo işi macun sürülmüş. düzgün toplanamamış kısaca. 130 binde otomatik vites motor şanzıman düzgün. 17 liraya alınır mı ?
Printable View
2005 focus otomatik komple boyalı tavanında macun çatlağı falan var kilo işi macun sürülmüş. düzgün toplanamamış kısaca. 130 binde otomatik vites motor şanzıman düzgün. 17 liraya alınır mı ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Beyler e30 alıp swap yapıcaz. Bu nasıl kaporta aksamı vs. Bakan ya da bilen var mı.
araba ilanda yok abi , özelden numaranı at whatsaptan resim atayım.
0554 9779947
Selam
2011 yaris dizelim var. 112bin kmde. Orjinal ekipman araç alınırken tte(toyota team europe) 5cm alçaltma yaylarıyla geldi, yol tutuşu düzgün gayet. 6 ileri manuel, herhangi bir sıkıntısı yok.
Araç çok şükür hiç kaza geçirmedi. Sadece arka tamponuna sürttüler boyandı kaskodan, tramere 600tl o işlendi. Bir de sağ aynasına vurup kaçmışlar, 700tlde o var tramerde. Başka trameri yok, başka hiç bir yerinde ön tampon dahil nokta kadar boyası yok. Değişen zaten yok.
Soğuk motorla yormadım, hep kapatırken turbosunu bekledim. Sigara kullanmıyorum, iç döşemeleri direksiyonu sıfır gibi. 110bin bakımı da dörtnalda yapıldı.
Kaç isteyeyim?
Artık Germany style air 190 yapma niyetim var:)Tr'de ilk sahibi arkadaşım gürcüden aldı full amg araç,içeriye soktuğu araç 190d olduğundan dizel swaplandı.yani amg 190d oldu:)Babasına dahi vermez satma niyetide hiç yok kavga,dövüş zorla almak niyetindeyim.Öldürmeden hakkı nedir?ruhsatta 84 model kaportada hata yok.
Beyler 2004 benzinli fiesta 2 parça lokal boya var değişen yok 120 binde kaca alayim?