32 çok düşük kaçmaz mı? 7500 teklif etti karşı taraf ama bilemedim, cam tavan falan olsa alınıp kullanılır aslında.
Printable View
caddy 36.500 e gitti ekspertiz falan yapıldı sabah satış vereceğim. pejo 39 gördü vermedim. 40 verene hayırlı olsun deriz :D era olmadı :D
caddy 2 gün detayda kaldı :D :D
önceki hali
https://i.hizliresim.com/YO6Y4A.jpg
sonraki hali
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
şu edit gelse iyi olur , pejoya 42 verene hayırlı olur deriz yazacaktım :D kafa beyin kalmadı koşturmaktan arkadaş D:
Araba diri ise boyalar yanda ise 18-20 arası satar.
39 verdim geçen hafta doğuşta 2300 liraya kayışlar balatalar her şey değişmiş onu görünce yok dedi son 39250 trilyonluk herif 250 peşine düşünce bende vermedim almadım sebebide şu şöför koltuğunda yırtık var sırtlıkta konsoldaki bardaklık kırık serviste bile yok tedarik edemiyoruz dedi bulamıyoruz falan sağında göçükler kaportada çizikler ona rağmen. Herkes esnaf olamıyor harbiden tekstilci bi dayı valla yazık :D
2017 1.2 tsi Polo dsg comfortline 17k km’de bir çamurluk boyalı kaça satar?
2014 1.5 dizel fluence touch manuel 82k km’de bir çamurluk boyalı kaça satar?
2012 110 binde ford focus 3 titanium 1.6 dizel hb 6 ileri smart paket sunroof kendi kendine park sony müzik sistemi vs var değişen boya yok ne eder , kaça alınır kaça satılır ?