2014 model 1.4 85 hp Seat İbiza reference sıfır almıştım ilk günden bu yana titizlikle kullandım şuan 41K km' de en ufak hata, boya ve hasar kaydı olmayan aracım sizce ne kadar eder?
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Passat B8 manuel benzin hakkında ne düşünüyorsunuz?
Trendline 106 Comfortline 122 bin sıfır fiyatı
2. El 1 sene kullanılmış 10.000 KM hatasızlara ne kadar vermeliyim?
Megane Icon veya Gt-Line 2014-2015 arası 1.5 edc biniciye kaçar gider?
Bahsettiğim iki donanımda da xenon far, sunroof var. Cam tavanlı olanlar nadir oluyor. Onu bulursam onun da fiyatını sorarım
Polo 1.2 tsı dsg allstar kaç para yapar beyler kaça satılıyor bu arabalar ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Honda civic euro 1997 model 1.4
Komple yeni boyalı sağ ön çamurluk değişik 230 binde. Klimalı Sunrooflu. Kaça Satar?
2012 PASSAT CC 2.0 TDİ-2.0 TDİ 100.000 km hatasız boyasız. Kaça alınır kaça satar beyler acil !
2011 Punto EVO 1.4 Dynamic paket, dijital klima çelik jant var Gri renk 106.300 km' de 2 parça boyalı demiş 1500 TL tramerli araç ne kadara satılır? Benim araçla takas teklifi etti, kaça alsam kaça satarım? Para kazanmak değil amacım, benim araç 45000 civarlarına gitse yeter.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)