Fikir verebilecek kimse yok mu arkadaşlar?
Printable View
bu arbalar 15 16 idi hangi ara 31 gördü arkadaşlar ne eder bu alet
Opel / Astra / 1.6 / Coupe / Fiyat duştu ! 2003 astra coupe farkınız olsun sahibinden.comda - 660318021
BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / ORJİNAL SAHİBİNDEN BMW sahibinden.comda - 657205169
Araç hakkında görüşleriniz nelerdir ? sizce yürütülebilir mi?
yürütmekten kastın performans ise pek bişey bekleme ama günlük kullanım istiyorsan uygun bi araç. sıkıntı pek yaşamazsın. en fazla elektrik elektronik oda büyük şehirde sorun olmaz bence ama ben buna bu parayı vermezdım aynı paralara dolusu bulunur ama araç güzelmiş
2015 model gümüş gri focus 1.6 trend x sağ arka çamurlukta boya var km 40 bin.kaça alınır?
techturkey uzman ekibine danışmadan bu işe girilmez.
yakın arkadaşım bu arabayı kafasına takmış durumda, gece gündüz sayıklıyor.. R 172 kasa olarak sahibinden üzerindeki en ucuz araç , mutlaka hasar kaydı vs.'si vardır buna eminim.
aracın plakası 3 harf 3 rakam , yani galerici alırken plaka değişikliği de istemiş, eski plakası üzerinden hasarlarına baktıracağız o kısım ayrı.
galeriyi tanıyan eden , aracın geçmişini bilen var mıdır.. böyle bir araca ne kadar teklif etmek gerekir?
Mercedes - Benz / SLK / 200 Kompressor / 2004 MODEL SLK 200 sahibinden.comda - 659359660
1.6 dizeldi unutmuşum :) 59-60 arası almaya bak bana düşmedi hiç ama piyasası olan araba özellikle 1.6 sini soruyorlar bana
Opel Corsa 1.3 cdti essentia. 2007 model gümüş gri 210k km. Kaça alınmalı sizce ? Boya değişen yok (tavanda güneş yanığı mevcut)
Ford / Fiesta / 1.6 / Collection / HATASIZ BOYASIZ DEĞİŞENSİZ KAZASIZ ORJİNAL 69.000 KM OTOMATİK sahibinden.comda - 665897736
Annem için düşünüyorum. Yakıtı fazladır diye tahmin ediyorum. Otomatiği nasıldır? Piyasasını bilen arkadaşlar fiyat konusunda bir şey söyleyebilirler mi ?
tavanlı, farsız ve lagossuz CAV'lı 65binde 2012 kırmızı scirocco ederi nedir? 2 parça boya var sadece.