87’ye kadar alınır
Printable View
Valla güzel araç normalde 1.3 dizellerde sunroof bulmak çok zor. Kazası belası yoksa alinir. Vites geçişleri rahattır gidişi gokart gibidir tatlı bir yazılımla on numara olur. 50yi masaya koy al gitsin. Ben 1.5 sene önce boş dizeli 45e vermiştim piyasanin uçuşu dikkate alınirsa 50 normal
söylediğine göre sadece ön tamponda boya varmış. 50 liraya düzgün dizel coupe bişey bulunamadığı da göz önüne alınırsa fiyatı bencede güzel. Carium' da yapılmış bakımları, baskı balatası volanı değişmiş. Direksiyon kutusunuda yaptırmış. Sadece biraz dolu eziği varmış.
102’ye golftutkusu forumundaki gece mavi olan araç satıldı biliyorsun dsg onun donanımıda u led cam tavan durban geri görüş apple car’mıydı o donanım vardı 6 bindeydi o yüzden ben pek fiyat söylemesem daha iyi olur para veren müşteriyle anlaşmaya bakardım yerinde olsam
Bence o yüzden değil defalarca 105 verdiler vermedim derken benim favorimdeydi ve 100 bine kadar düşürdüğünü günlük olarak iyi biliyorum sonra yükseltiyordu düşürüyordu baktı olmuyor o yüzden elini ilk tutana verdi. Çünkü aynı şekilde aynı forumdan bi abi daha var 415603542 bu ilan 8 ay önce 123-125 arasıydı rakamı müşteri olduk güzel bişey söyle alalım dedik uçtu kaçtı sonra 115’e düşürdüm diye mesaj attı forumdan yok abi dedik senin malın sende kalsın daha ne kadar düşürebilirim diyede sitem etti hatta neyse sonra 110’a düşürdü baktı yine olmadı 109’a indi şimdide yine bir inşyor bi çıkıyor bana göre 105 veren olsa yol yemek noter masraflarınıda kendi karşılar. Bir şey satmaya niyetlenildiyse iki sene ilanda tutmanın anlamı yok edeceği rakamı veriyorlar zaten bizim millet ama he dur demekki daha fazla ediyor dediği için bu durumlardayız. Benim son dört arabam kaldı ilgilendiğim sattıktan sonra bir daha yapmıyorum kesin kararla bu fiyatlarla bu alıcı-satıcı çevresiyle bu işler yürümez “bence”
Bu attığın ilanı biliyorum bi ilanı daha var 123 mü ne yazıyor orda da aynı araba.Değişik bi düşünce yapısı.Hayırlısı olsun senin içinde.
Bu arada düşünen varsa 2015 golf var highline 1.6 110 luk tdi dsg 18 binde hatasız . Eski sahibi pek kullanmamış aracı .
Çam tavan yok. Auto hold alcantra bixenon ıvır zıvır var .
108 e bırakırım. Al satcıya diğil biniciye gider araba çok temiz.
2012 model e90 m paket 320d xenon sunroof ekran var 130k km de boyasız binmek için ne kadara alınır ?
Selam
2007 civic elegance siyah - fabrikasyon deri / lpg yok / 114.000km / otm
Bagaj değişik sol arka çamurluk boya / serviste yapılmış
Ocakta zam geliyo *****, acaba ne eder 1 ocak sonrası