301 sembol elize linea , bizden uzak allaha yakın olsun :)
Printable View
2015 Polo 1.2 tsi Dsg boyasız servis bakımlı uzatılmış garanti var 58k km’de. Cam tavanlı beyaz kaça satar ?
75’e hatasız bulursanız haber bekliyorum, 2 depoda benden hediye
@sevo16
Bi arkadaşım var 122lik var onu satacak gibi, eğer sataraa sizi kuvvetle muhtemel görüştürürm, fiyat hakkı bence
Rocco Manuel olmasından dolayı yavaş gidiyo bide White edition janttan dolayı araba bi garip duruyor White editiona karşı bi antipati var
Doğrudur hocam jant vs kişisel zevkler ama alırken danıştığımızda herkes 2.el garantisi bitmiş dsg den uzak dur diyor satarken bi bakıyoruz dsg daha çok tutuluyor
2014 scirocco 160 dsg stok hata boya yok 40 bin km de 80 e verdim nisan ayında oradan üç aşağı beş yukarı hesap yapabilirsiniz
Şuan rocco gibi arabaların piyasası durgun, fluence 301 cliolar ateş ediyor bayram öncesi köyden turşu getirmelik arabalar satılıyor bayramdan sonra her türlü gider.
Sciroccoda manuel daha ağır satıyor ama cam tavan xenon var illa satılır bir şekilde ama 70 üstü bekletebilir biraz.
Şuan araç alanlar keyfi değilde mecburiyetten alıyorlar. 4 kapı piyasası olan temiz aile arabası bandında fiyatı mantıklı olan veya hafif yüksekte olsa affetmiyo kimse bayram üzeri hemen gidiyor .
Mercedes - Benz / E / E 250 CGI / BlueEfficiency Avantgarde / E250 CGI AMG BAYİİ CIKIŞLI sahibinden.comda - 523344044
şu aracın ikinci eli nasıldır bilen varmı 125-130 civarı anlaşıcam elimde kalırmı hasar kaydı vs??
320 i sport line makyajlı - makyajsız yada c180 amg 2014-2015 ne verilmeli düşük km düşünüyorum.Yurt dışına çıkmazsam almak istediğim 2 araç , sport line almamın sebebi biraz oynıcak olmam ...
70 bin km altında ,160'lık,mavi renk,tavanlı,düz vites Rocco'ya genel çerçevede kaç lira verilir?Birkaç kez baktım,çok uçuk geldi fiyatlar ve vazgeçtim.Lakin son sayfadaki fiyat yorumlarını okuyunca tekrar bir sorayım dedim.
Modelin önemi yok.
Tamam dolu ama fiyat hakikaten saçma. 2.4lerin piyasası vergiden kaynaklı olarak oldukça yavaş. Onun yerine şöyle bir araç tercih ederdim ben.
2015 Volvo XC60 2.0 D4 249.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 578672833
Konunun başlığını ''Alırken vurayım kafasına, satarken kitleriz birisine'' tarzında değiştirseniz daha iyi olur :D Biri bi araç paylaşıyor, biri de çıkıp diyor ki o paraya daha modellisine binerim, cevabı yiyen kişide diyor ki varsa o paraya o modelden 2-3tane alıcam :D :D bu nasıl muhabbet ya
4 çeker konusu olunca yorum yapamıyorum tabi ki. Ağabey bu arada XC60 daha önce kullandın mı bilmiyorum, elektrikli direksiyon bayağı hissiz, rahatsız edebilir. Bi test edip sonra ilan kovalamak daha mantıklı olacaktır.
Paylaştığın 2.4 de sonradan R line yüksek ihtimalle. Özellikle arka gri difüzöre dikkat edersen yamuk takıldığı rahatlıkla belli oluyor.
arkadaşlar mrb lar 2011 model mini cooperS 1.6 benzin otomatik 148 binde..6000 tl hasar kaydı var kaskodan radyotör değiştirilmiş kaldırım taşına çarpmış bunun haricinde 1 parçasında lokal boya mevcut..beyaz panoramik tavan ambiance paket vs mevcut renk beyaz..acil yardımcı olursanız sevinirim.
2010 model fiesta. Beyaz renk. 1.4 Tdci dizel. 175 bin km.
Kaput ve arka çamurluk değişik. Sag iki kapı boyalı. Trend paket. Kac liraya satılır ? Dr. Bayandan çıkma araç
Bizim araç;
Volkswagen / Golf / 1.6 TDi / BlueMotion Highline / Sahibinden VW Golf 1.6 TDI Highline Dsg+Cam Tavan sahibinden.comda - 580330255
Takas gönderen araç;
Opel / Insignia / 1.6 CDTI / Cosmo / FİYAT DUŞTU +KOLTUK+DİREKSİYON ISITMA+HAYALET EKRAN+BAKIMIYENİ sahibinden.comda - 542068695
Beyler golfe takas olarak İnsignia takas geldi İnsignia hakkında pek bilgim yok sizce mantikli olurmu ? İnsignianin genel problemleri nedir niyetimiz Passat yada Tiguan yani VW daha genis bir araca geçmek memnun kalmazsak İnsigniayı elden çıkartmak dahamı zaman alır ?
2017 opel corsa enjoy
1.4 benzinli
otomatık
90 hp
3500 km
led gunduz farları+park sensoru var extra
cizik dahil yok alsam satarı nedir bu arabanın ?