yok artık.. o fiyata ağır hasar kayıtlı bile yok. Ağır hasar kayıtlılar 165.000 den başlıyor , hasar kayıtlılar ise 190.000 den başlıyor.
Audi A3 A3 Cabrio 1.4 TFSI Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Printable View
yok artık.. o fiyata ağır hasar kayıtlı bile yok. Ağır hasar kayıtlılar 165.000 den başlıyor , hasar kayıtlılar ise 190.000 den başlıyor.
Audi A3 A3 Cabrio 1.4 TFSI Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Geçen yaz sattım 154 bine şu patlak piyasada kalkıpta o kadar para bağlamazdım diyerek fiyat söyledim yoksa tabi tercih sizin artı şans meselesi. Eğer o arabanın 220’ye satılacağına garanti gözüyle bakıyorsanız kısa sürede 200’e alın tabi
Geçen yaz sattım yazdığım fiyatıda üstte yazdım geçen pazartesi başlamadık bu işe
2001 model fiat brava sağ iki kapı işlemli boyalı direk şase sağlam muhtelif yerleri boyalı klimalı ön iki cam otomatik elx paket değişeni var mı sormadım dış görünüşü gayet derli toplu kaça alınır bugünkü piyasada bunlar italyan geçiyor galiba satış konusunda zorlanır mıyım
araç tanıdık kaporta ustasında 35 bin gibi bir fiyat istiyor tamir ettikten sonra vadeli alma şansımda var
Konu başlığına uygun olarak aşağıdaki araç gerçek anlamda bu parayı eder mi yoksa şişirme mi?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...76346451/detay
Selamlar forum ahalisi.
2019 model Kia Ceed Elegance 1.6 crdi dizel otomatik sunrofsuz füme renk 33.000 km’de kazasız boyasız aracın güncel piyasası nedir ? Alacak karşılığı alacağım.