Abi ölücülük kişiye göre çok değişken birşeydir aslında ama işin görülsün yinede bir fikir vereyim 50-55 Alınır bence
Printable View
Renault / Clio / 1.5 dCi / Touch / SAHİBİNDEN RENAULT CLiO 4 TOUCH 1.5DCİ sahibinden.comda - 596623368
aracın muhtelif yerlerinde günlük kullanıma bağlı çizikler var şöför koltuğunda sigara yanığı var onun harici gözüme çarpan birşey olmadı kaç paraya alınmalı sizce binici için
Renault / Clio / 1.5 dCi / Icon / Renault Clio 4 İcon 90 HP Dizel sahibinden.comda - 590412546
birde bu araç var ama km çok iyi ancak 2013 model olması kafa karıştırıyor buna ne teklif edilmeli yine binici için
Renault / Clio / 1.5 dCi / Touch / SAHİBİNDEN RENAULT CLiO 4 TOUCH 1.5DCİ sahibinden.comda - 596623368
aracın muhtelif yerlerinde günlük kullanıma bağlı çizikler var şöför koltuğunda sigara yanığı var onun harici gözüme çarpan birşey olmadı kaç paraya alınmalı sizce binici için
Renault / Clio / 1.5 dCi / Icon / Renault Clio 4 İcon 90 HP Dizel sahibinden.comda - 590412546
birde bu araç var ama km çok iyi ancak 2013 model olması kafa karıştırıyor buna ne teklif edilmeli yine binici için
binici için diyorum ama max 1 1.5 sene biniyorum araçlarıma o yüzden 2013 model olan kafa karıştırıyor
@sevo16 Öncelikle siyah clio 4 almayın piyasada hiç rağbet görmez ben beğenmedim ilk aracı .
İkinci araç kondisyon renk km olarak çok iyi durumda istediği fiyat çok uçuk bir rakam bu rakamlara clio alırmıyım almam eğer benzin takıntınız yoksa 2013 2014 golf 7 1.2 tsi midline plus bakarım yakıttada üzmez aşşağı yukarı bu fiytalara bulunur en azından fikir olur
Benzinli araç düşünmüyorum şuan hocam dizel günlük kullanılacak bir araç arıyorum bende bu paraları clioya vermem diyordum ama piyasası bu maalesef
3 parça değişen var kaput sag çamurluk ve kapı
Renault / Clio / 1.8 / RSi / İKİNCİ SAHİBİNDEN SORUNSUZ MASRAFSIZ BAKIMLI RSİ sahibinden.comda - 537823853
geçmişi bellii bunun dışında bişeyyok kaça alınır bu fiyat normal mi ?
2007 Jetta 1.4 TSI 170hp DSG
115.000km ilk sahibi, lacivert içi bej, 1.5 parça boya değişen yok. 2000TL Tramer. Yetkili servis bakımlı gayet düzgün bir araç. Alacak verecek meselesi.
Kaça satar?
2008 Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline 150 bin km'de siyah bir parça boyalı tramer 1000 tl ?
Kaça satar bu araç ?
arkadaşlar mrb..honda civic ies 2001 model 90 binde gümüş gri (gp değil )araç hatasız full stok ama komple güneş yanığı var sizce araç sahibine ne teklif etmeliyim alış ve satış rakam ne görür?...:)
Manuelse 30-31.5 aralığı otomatikse 32-33.5 aralığında bir rakam sadece km'sinden dolayı düşünülebilir. Gp'nin olmaması büyük dezavantaj, güneş yanığı zaten başlı başına bir b*k.
Satarken manuelse denk getirebilirsen 32-33 gider. Otomatikse bir ihtimal 34-35'leri görürsün..
2005 BMW 5.30d 200k km’de bagaj kapağı lokal boyalı. Sunroof,ısıtma mevcut. Biniciye ne satar bu araç?
Beyler acil. 2 parça değişen 3 parça boyalı 2014 Yeni kasa makyajlı Jetta 1.6 TDİ DSG TRENDLİNE 150.000 km servis bakılım Tramer 3000 Kaça gider
Beyler 2013 model dizel otomatik cam tavan led paket kırmızı leon. Hasar kaydı yok iki yanı boyalı. Km 130 bin. Kaça alsak mantıklı olur ? 79 istiyorlar 75 e yakın rakamlara alınır mı ?
İlan kapanmış hocam o yıla göre o araba 50-55 arası ediyor sanırım.
2013 , Hatasız boyasız tramersiz 113.000km ilk el servis bakımlı , kırmızı renk 1.6 tdi polo kaça satar full orjinal film dahi yok servis bakımlı
ACİL...
2008 520d Premium 240bin km, değişensiz bir kaç parça boyalı bmw kaça satar?
Sorry, you have been blocked
kaça alınır :)
araçta tık ses yoktu bence cok başını ağrıtmaz 163 lük ünite
2012 model 50K cam tavanlı polo gti ne kadar eder?
Sorry, you have been blocked
Araç hakkında ki yorumlarınız nedir? Alınır mı ?
Dün araştırırken dikkatimi çekti de - Sorunu vs var mı citroen c3'lerin?
Aile aracı olarak kullanılacak, 60 max sınır
Kozyatağı - Y Bosna arası gidilecek :)
Şirkete ilk girdiğimde işlek bir caddede çalıştığımız için ikinci sıraya park eden şirket mensuplarının araçlarını çömez olarak ben çekerdim. Ağır toplar haricinde genelde PSA grubuna binildiği için çok tecrübem oldu.
-Şanzımanları gerçekten kötü. Elinle debriyaja basmadan vites geçirmeye çalışırken çıkan ses gibi berbat..
-'92 model 580 binde Saddam kasa Corollalarda daha sağlam trim vardı. Hem leş gibi plastik kokar, hem de cırıl cırıl öter..
-Yol tutuş diye bir şey yok onu unutalım. Balansı müthişten öte yapılsa da 120'yi 180 gibi hissettirir.
-Yüksek model için f/p arabası olabilir. 55 bin lira gibi rakamlara alınıp tatlı bi yazılımla çok rahat 30 kuruş civarı yakarsınız.
-Bakımları çok masraflı değil.
-Kısada yazılımlısıyla küçük sürprizler yapılabilir :)
Son olarak ben olsam bu paraya gider 2004-2006 Civic ES7 alırım. Deri koltuk, düşük km, kalite opsiyonları bir arada çok çok rahat bulabilirsiniz hem de arabaya biniyorum dersiniz.
Alınır mı alınır ama. 55 liraya dizel arabada yüksek modelde pek kalmadı artık..
2014 Polo 1.4 Dizel Bluemotion Manuel 15.000 km' de Kırmızı renk, araçta sol 2 kapı duvara sürtmeden ötürü değişmiş ve dolu tamiri görmüş. 10.000 hasar kaydı çıkıyor toplamda. Ne kadara alınır ne kadara satılır?