bu arbalar 15 16 idi hangi ara 31 gördü arkadaşlar ne eder bu alet
Opel / Astra / 1.6 / Coupe / Fiyat duştu ! 2003 astra coupe farkınız olsun sahibinden.comda - 660318021
Printable View
bu arbalar 15 16 idi hangi ara 31 gördü arkadaşlar ne eder bu alet
Opel / Astra / 1.6 / Coupe / Fiyat duştu ! 2003 astra coupe farkınız olsun sahibinden.comda - 660318021
BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / ORJİNAL SAHİBİNDEN BMW sahibinden.comda - 657205169
Araç hakkında görüşleriniz nelerdir ? sizce yürütülebilir mi?
yürütmekten kastın performans ise pek bişey bekleme ama günlük kullanım istiyorsan uygun bi araç. sıkıntı pek yaşamazsın. en fazla elektrik elektronik oda büyük şehirde sorun olmaz bence ama ben buna bu parayı vermezdım aynı paralara dolusu bulunur ama araç güzelmiş
2015 model gümüş gri focus 1.6 trend x sağ arka çamurlukta boya var km 40 bin.kaça alınır?
techturkey uzman ekibine danışmadan bu işe girilmez.
yakın arkadaşım bu arabayı kafasına takmış durumda, gece gündüz sayıklıyor.. R 172 kasa olarak sahibinden üzerindeki en ucuz araç , mutlaka hasar kaydı vs.'si vardır buna eminim.
aracın plakası 3 harf 3 rakam , yani galerici alırken plaka değişikliği de istemiş, eski plakası üzerinden hasarlarına baktıracağız o kısım ayrı.
galeriyi tanıyan eden , aracın geçmişini bilen var mıdır.. böyle bir araca ne kadar teklif etmek gerekir?
Mercedes - Benz / SLK / 200 Kompressor / 2004 MODEL SLK 200 sahibinden.comda - 659359660
1.6 dizeldi unutmuşum :) 59-60 arası almaya bak bana düşmedi hiç ama piyasası olan araba özellikle 1.6 sini soruyorlar bana
Opel Corsa 1.3 cdti essentia. 2007 model gümüş gri 210k km. Kaça alınmalı sizce ? Boya değişen yok (tavanda güneş yanığı mevcut)
Ford / Fiesta / 1.6 / Collection / HATASIZ BOYASIZ DEĞİŞENSİZ KAZASIZ ORJİNAL 69.000 KM OTOMATİK sahibinden.comda - 665897736
Annem için düşünüyorum. Yakıtı fazladır diye tahmin ediyorum. Otomatiği nasıldır? Piyasasını bilen arkadaşlar fiyat konusunda bir şey söyleyebilirler mi ?
tavanlı, farsız ve lagossuz CAV'lı 65binde 2012 kırmızı scirocco ederi nedir? 2 parça boya var sadece.
yazmayı unutmuşum araç dsg ve 160lık.
Abiler kardeşler acil fikir verebilirmisiniz..2012 13 cıkışli astra j seda 1.4 turbo manuel boyasız 40 binde ne eder kaça satılır. Piyasası nasıl sedanların turboların yaza kalmadan satarım çünkü . ? Fikir bekliyorum
75-80 bin bandında uygun kelepir araçlarınız alınır :D
Bu günler çok fazla yaziyorum konuya kusura bakmayın .
2017 çıkışlı 2016 yeni kasa (şu önü ledli olanlardan) symbol hatasız 54 binde joy pakey . Ne eder kaça satar . Aracın en büyük artısı sahibinden olması şirket yada kiralama çıkması değil . Trimler de çizik pek yani içinde .
@makif84 abi teşkkürler bu arada, 1.4t otomatik baktım manuel çok ağır gidiyo gibi geldi. Otomatik olunca da bütçemi zorladı. Symbol alıp geçicem sanırım.
2015 cikisli 2014 A3 SLine dizel otomatik. Full dogus bakimli, kayitli. Cam tavan, siyah. Boya degisen tramer yok. 39.000km. Ilk sahibinden ne kadara satilmali?
bu araç kaça kadar alınırsa faydalı olur
Opel / Astra / 1.6 / Edition Plus / İLK SAHİBİNDEN HATASIZ BOYASIZ 11 BİN EXTRALI EDİTİON PLUS ASTRA sahibinden.comda - 670097302
Arkabamızın bir aracı var. Onu alayım diye 206'mı satayım diyorum şu sıra.
Mevcutta piyasa allak pullak bir hal aldı ve açıkçası şu an hiç hakim değilim.
Benim araba güncelde ne eder sizce?
2001 206 quicksilver 2.0 hdi
hybrid turbo (fe-ka)
dp&egzoz (Fidex)
yazılım (Dr. Ecu Maslak)
Bronz debriyaj (Ankara)
Akü (bosch) lastikler (goodyear eagle sport) yeni
Otomobil (2 yılda 1 muayene)
Kazası belası yok. Benden önce sağ önden tıklamışlar sadece.
Tavan hariç 1.5 yıl önce boyatım ama ön tampon boya ister.
Döşeme destek kısımlarında eskimeler var:
Motor kusursuz
Şanzıman kusursuz
Yürüyen kusursuz
KW coilover
365k km
Bilmeyen arkadaşlar için konu linkini atayım
http://www.techturkey.com/forum/otom...hlight=55by707