Ya normalde takasa alacağım aracı, normalde aracina 45 istiyor sahibi fakat ben onu 40a bile versem zarar etmiyorum. Kafa karisti![]()
1 kerede sorayim hepsi ciksin aradan
Leon FR 140 lik
Manuel
2013
30.000 km
Cam tavan navi full+full
Boyasiz kazasiz
2.5 liralik jant var extra
Bu aracin satari nedir ?
Mercedes 190E
1.8 karburatorlu
Manuel
63.000 km
İlk sahibi
Boya degisen kaza hic birsey yok
Araba kiz gibi
Baya amcadan
Baz versiyon
Abs,hidrolik direksiyon, on iki cam otomatik
Sunroof yok
Bu aracin satari nedir ?
Opel corsa 1.4 twinport enjoy
2012 model
Manuel
29.000 km
Boya degisen yok
Extrasi bol
Xenon farlar
Cam filmi
Buyuk ekran navigasyon ve dvd
Koltuk kafalarinda da ekranlar var
Bu aracin satari nedir ?
1998 model passat 1.8t. Comfortline donanım 290 k da. 1sene öncesine kadar tüpsüzdü. Açık yeşil gibi bir renkte değişen yok komple boya var. Sahibi bir aile dostumuz satmayı düşünüyor bende niyetlendim. 26.500e bırakıyor bana aracı. Sizce eder mi? Km yüksek gibi geliyor tek sorun bu. km takıntım yok 225 binde 1.5 dci megane aldım 235 binde sattık ne üfleme ne duman atma vardı ama satarken çok zorlandım. Sizde eder mi?
Opel corsa 1.3 cdti manuel 2007 model orjinal 18.500 km de boya değişen içinde deforme yok. Bu aracı kaça satabilirim?
Ekspertiz sonucu araç full orjinal motor performansı da 81hp çıktı araba normakde 75hplik. Sizce ederi nedir? Yedek anahtar ve kitapçıkları duruyor , istepnesi hiç kullanılmamış
işte bu yüzden km düşürüyorlar. 18 yaşında arabanın 290 binde olması çok normal. ki buda senede 16 bin km ye geliyor. kim 16 bin km yapmıyor ki senede ? arabanın ederine gelirsek komple boyalı olmasından dolayı (rengide önemli) bence 20 lira anca etmesi lazım. ama piyasa çok sapıtık , belki daha fazlada edebilir. satarken km'den dolayı ağır satarsın.
İnsanlara anlatmak zor oluyor. Megane aldıktan sonra benim için km önemi kalmadı. Bakımlı olsun düzgün kullanılmış olsun sorun yok. 230k daki megane satılırken akla karayı seçtim. çok akıl veren oldu km çek diye ama kendimiz ararken km çekilmiş olana küfür ettiğimiz için ve kul hakkına girmek istemediğim için ellemedi. 3-5 aşağı verdik ama sattık. Bu yüzden artık km ye dikkat eder oldum ama sanırım passatı da alacağım![]()
RX8 R3, ne kadar teklif etmeliyim sizce ilanlarda aylardık satılık olanlar var, kazalıların ederi nedir 50K teklif etsek çok mu abartmış oluruz ?
Şu E39 larin ederi nedir ? Sanroof, manuel ve benzin kombinasyonu ile
...
En son e39 satalı 3 sene oldu 97 manuel sunroof yok 180 bin km değişen yoktu 18 e almıştım . Şimdi bir araç buldum 98 otomatik sunroof yok hafıza yok ısıtma var arka perde var business teyp var 220 binde döşemeleri arabanın duruşu felan harika 2. sahibi kaça satar bu araç güncel piyasada
Loading site please wait...
arkadaşlar sizce ne kadara alınır bu araç
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)