merhaba ilandaki araç kaporta motor sıfır yapılmış ama tek kapı bi araç :S istanbulda
ss taki ise görüldüğü üzere biraz kaporta masrafı var üstelik gaziantepte
yorumlarınızı alabilir miyim teşekkürler.
Loading site please wait...
![]()
merhaba ilandaki araç kaporta motor sıfır yapılmış ama tek kapı bi araç :S istanbulda
ss taki ise görüldüğü üzere biraz kaporta masrafı var üstelik gaziantepte
yorumlarınızı alabilir miyim teşekkürler.
![]()
Tamamen meraktan soruyorum, bu şekilde bir Ferrari toplanmaya kalksa düzgünce ne kadar tutar?
saf saf konusmayın beyler bu arac toplanmaz toplanmaya kalksa ederinden fazla para yer mantıksız
bu arac tek işe yarar
şasi numarası alınır gurcu den gelen ferroya çakılır
al sana misler gibi bir ferrari
thats it
Acil...
İlk sahibinden , Hatasız , Boyasız tramersiz kozmetik olarak eksikleri var aracın sadece. Kaça alınır ön arka jant tampon boyanıp pasta cila güzel bakımdan sonra ne yapar sizce veya binmeye nasıl olur demirbaş olarak kalsa ???
km bazında güzel dediğiniz gibi 25 li rakamlara alınır . Ama ömürlük binilecekse hayırlısı olsun şimdiden. Daha öncede kullandım çok güzel araç.
Accord hızlı bir piyasası yok ama o paralar bu tarz arabada yok
Uzun soluklu binilcekse bence alınabilir
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
2012 Model 160'lık beyaz manuel hatasız boyasız 55.000 km de scirocco piyasası nedir acaba kaça alınır Rocco cu abiler ve ya bilgisi olanlar bir fikir verebilir mi acaba ?
Araçta cam tavan yok .
Merhaba 2009 model honda civic dream siyah renk arabada 3 parça boya var değişen yok 3 tane hasar kaydı var birisi 3571-3673-çarpma olarak benzinli komple yetkili bayi bakımlı ne kadar eder acaba hasar kaydı düşündürüyor beni sadece kaç kadar alınır acaba ??
Dream 2008 model 3500 hasar kayıtlısını evveli gün 31.000tl ye almadım. Alınırmıydı? Görrceli tabi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu paralara epey kaliteli ve prestijli bir araba. Tam bir f/p arabası , ancak satarken sıkıntı illa ki yaşatacaktırAyrıcada otomatikleri öyle problemli bir şanzıman değildir.
Yedek parçası gayette kolay bulunur. Motorundan elektroniğinden şasesine kadar çoğu parçası bravo ile aynıdır. 3 tane bravo kullandım , 2 si uzun süreliydi , en ufak sıkıntı yaşamadım.
Klima abs Yok güvenlik paket değil 2000 model Honda civic sedan 1.4 s 195 bin km de tüp takılmamış benzinli
3 parça boya var sağ arka çamurluk sol arka çamurluk ve bagaj onun dışında orjinal sizce bu araba kaça alınır kaça satılır? Sahibi acil satılık 25 bin yazmış 24 e bırakçam dedi telefonda ama bana çok fazla geldi fiyatı sizce kaça alırsam kar ettirir ve klima abs yok sizce satılır mı?
18 e almıştım bundan 2 sene önce hemen hemen aynı araç beyazdı
Ben 2 sene önce almadım bu araçtan diğer arkadaş almış ben fikrimi söyledim kendin yazmışsın en boşu diye bende eğer 24-25 vereceksen git 1.6 ies al dedim ama anladığım sen kararını vermişsin hayırlısı olsun şimdiden iki post yukarıda bi abimiz 2 kasa üstünü 31 almamış sen oradan bedel biç işte ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)