Ben de öncelikle 2. ellere yönelmiştim Fiorino bakarken.
Öncelikle Bipper'lar son partiydi, bi daha gelmeyecek diye ölü fiyatına verdikleri için sıfırların oldukça uygun olduğunu gördüm. Bipper kalmadığı için Fiorino'ya yöneldim ve sıfırlarda ciddi indirim artı olarak da faizsiz kredi olduğunu görünce sıfır aldım. Piyasayı araştırmayanlar 2.elleri ucuz diye alıyor ancak sıfırını almak çok daha mantıklı.
40-45 arası var mı ekmek yediricek araç![]()
Loading site please wait...
Binmek için alıcam, ne kadara kadar alınır? Kolay satılırmı? İkinci eli nasıldır?
siteden bir arkadaş aynısının tıpkısını iç/dış/yürüyen s-line olarak full + full dedikleri cinsten, çakılı olanını aldıcidden bu kadar fullunu ben de görmemiştim, taba deri direksiyon vs ... konusunu açar yakında.
aracı inceleme fırsatım oldu, bence audi A1'de bile kaliteden ödün vermemiş, bagajı ufak ama 1-2 kişi iseniz, arka koltukları da kullanırsanız fazla fazla yeterli. arkadaşımın dediğine göre gidişi tsi'lar kadar hissettirmiyormuş ama katalog verilerine bakarsak a1'in gidişi bence gayet tatminkar, yakıt tüketimi gayet güzel, 2.eli de bence hızlı
özetle, ilandaki araç alınır mı alınır, ilan denildiği gibiyse 50bin tl eder gözümde, fazlası sizin elinizde![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
O arkadaş kaça aldı?
Vallahi bakıyorum piyasada saçma sapan arabalara o paraları isteniyor ve gerçekten bunların yol tutuşu olsun, yakıtı olsun gidişi olsun çok çok güzel diyorlar. Bu arabanın mekatronik, kavrama falan yeni değişmiş.
Benim amacım 50 gibi bir rakama almakBen biraz A1' lere pusuya yatayım en iyisi
![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)