Arkadaşlar konuyla alakasız olabilir belki ancak en azından ederini vs bilen arkadaşlar olduğu için sormak istedim ;
Kısa vadede ne tarz bir araç önerirsiniz ? İçimize sinen istediğimiz arabayı bulana kadar , ayağımızı yerden kesicek , ha diyince 1 hafta içinde satabileceğimiz marka/model ne olabilir ? Kar ettirebilecek en azından zarar ettirmiyecek ne önerirsiniz ? Şuan için istediğim araç olmadığı için 1 ay 2 ay belki daha kısa bir süre işe git gel amaçlı bir araba lazım , içime sinen bir araçta ilana düşünce ha diyince satmam gereken.
ABO TRADING
STR
@Berkan teşekkür ederim , vag grubuna uzak olduğum için ayrıntılı olarak piyasasını bilmiyorum. Polo belki mantıklı olabilir nelere dikkat etmem gerekir , en hızlı hangi yıl modeli satılabilir , 1.4 dizel mi dersiniz , 1.6 dizel mi dsg ? veya düşük hacim benzinli de olabilir. KM olarak en yüksek ne düşünebilirim , yarın bir gün hemen satacağımı da göz önünde bulundurursak.
Kiralamayı çok düşündüm , linea vs 2000 küsür den veriyorlar aylık olarak çevremde ki insanlarda kiralayacağına bir tane al-sat araba al dediler , en kiralamaya vereceğin parayı düşersin satarken hemen gider dediler bu yüzden banada mantıklı geldi. 2 bin lira aylık kira vereceğime aldığım aracı 2 bin altına versem hemen gidebilir diye düşünüyorum tabi burada hangi araçta olacağı önemli. Neler hızlı gidiyor , neler peynir ekmek gibi gidiyor onları tespit etmem lazım. Aklımdakiler ; 1.5 dci edc şanzımanlı icon paket yani full clio , düşük kmleri 50 bin lira civarında veya arkadaşın dediği gibi polo , punto olabilir.
ABO TRADING
STR
Klasik reno elektrik beyin olarak masraf açar 1.5 dizeli iyidir 1.9 a bulaşma.benim aldığım lagunada da şuan Ön kapı camı açılmıyor motorları bozuk. merkezi kilit çalışmıyor. Bi de ön takımları ciddi pahalıdır mercekler iyi göstermez. Bu aldığımız 2. Laguna 3 olucak. gerçekten sanayide kolu olana binilecek araba. Çok rahattır uzun yolda yormaz motor biraz kalkısta ağır kalır ama az yakar arka koltuklar efsane geniştir
Laguna 3'lerde kol çıkarma sorunu yaşandı bolca. Çok fazla motoru değişen araba oldu bu sebeple.
Şöyle bi bakındımda aracımı satmış olsaydım seninle el sıkışmıştık çoktan abi25 e cok mantıklı bi araç .
Coruier lar nasıl gidiyo piyasada 2016 full ticarı olanı var bende 1.6 95 hp yıl başından sonra satıcam sanırım . Şimdilik işimı görüyo .Hakim gibisin abi piyasaya 56 ya satarmı ki son fiyat artışlarından sonra . Km 8 binde . Sıfırı 62 .
otomobil ruhsatlıysa şayet 55 tl eder
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)