2013 çıkışlı 2012 mercedes C180 fascination arabam var ilk sahibiyim 15.000km'de benzerlerine ek tam deri koltuk, anahtarsız çalıştırma gibi ekstraları var. İçi krem ön göğüsün altı direksiyon falan sütlü kahve güzel bir kombinasyonu var. Yazlık alacağımız için satıcam bu aracı ne kadara vermeliyim?
DEĞİŞEN YOK,YARIM PARÇA BOYA VAR ,KAZA YOK
İlan No: 376013333
Loading site please wait...
MEGANE 3 COUPE 2010 !! 43.000KM !!
İlan No: 376043140
Ne olması gerekir fiyatlar?
bimmer.work : VIN Decoder for BMW
bu siteden yapacağınız sorguyla ulaşabilirsiniz.
Alıcıysan 30-32 arası almaya bak eski kasalar son kasadan daha cok para ediyor. Ama yinede ucuk rakamlar vermenin luzumu yok. Ticari araçlara artık eskisi kadar rağbet yok. Çünkü en basiti kıl bi trafik polisine denk gelsen src yok diye8 800 lira ceza yazıyor 90 km yi gecememekte cabası muayene her sene. Artık muayneden de geçmek sıkıntı. O yüzden bunları söyle pazarlık yaparken
dediğine ben çok şaşırdım abi fiyat analizi yaparkende, ama sahibinden.com yanıltıyor piyasa fiyatlarını inceliyim derken.
çok teşekkür ederim, araç bir ticaret sonucu bize geçicek anladığım kadarıyla bana bu bu bu özelliklerdeki aracın fiyatını öğren dediler ama piyasa dediğim gibi olmuş anasının nikahı bende hiç anlamam alım-satım işinden![]()
abi eski kasa için bu fiyatlara çok derdim doblo sonuçta derdim ama dağın görünen yüzü öyle değilmiş, çok teşekkür ederim.
TR - B13
2014 model 90.000 km de beyaz 520i. Fabrikasyon m sport premium. kazasız belasız. kaça almalıyız
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abiler 97 sanruf klima vs dolu 106 lucid indash egzozlu tek parça değişenli ile tek parça degişenli temiz bi 206 rc takasında 106 üste ne kadar vermeli şu anki piyasada.
Konuya tam uygun değil kusuruma bakmayın ama yardıma ihtiyacımız var şimdiden teşekkürler
BMW E90 320d LCI
arkadaşlar bu aracın ederi nedir al-sat yapmıcam kendım bınıcem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)