Baska markalara 25 hp istiyorum 45 istemiyorum diyin paraniz cebinizde kalsin arabaniz bozulmasin beyin bedava![]()
iyide GKO' kardeşim aslında daha sakin bir şekilde okursan ben zaten burada yazılan akabinde yazdıklarıma sürekli muhalefet gören, herkesin illa tersimi söylemek için yırtındığı kişi oluyorum.
saygılı birşekilde dedimki yazılımın iyisi yada güçlüsü değil bak sağlıklısı superchipste vaad edilen değerlerdir, bunu hangi arkadaş nasıl o bundan daha iyi yada bu ondan daha iyi yada tutuluyor yok tutulmuyor yok işi bittiye götürdüyse bana değil ona sor sıkıntı ne diye derim
diyorum ya aynı arkadaşa eminim gök mavi desem hayır pembe diyecek o sebeble ben artık alıştım
superchipsin kötü olduğu, 17 yaşında çocukların 2004 yılında superchipste çalıştını iddia ettiği forumda ben ne desem boş halka açık bir forum burası ters düşende çıkacak, saygı duyanda.
siz yazı anlamında tersleri görüyor olabilirsiniz ama mesajlarımda teşekküler,farklı yorumlar,beğendiler gayet sıkça geliyor birkaç arkadaşımız yerimde bile ziyaret edip tarafımca birkaç mekanik sorununu bile çözdü.
hem o bana ben ona ters düşeceğizki , tartışıp değerlendirecezki doğrular bulunsun,muhabet olsun,tadı tuzu olsun nee öyle memur gibimi olalım![]()
veeeeeeee SONUNNNDAAAAA!!!!
AĞLIYORUMSONUNDA bir arkadaşımız anladı, memleketimin adamı başka oluyor işte
![]()
hay ağzına,eline sağlık, şüküürrrr anlatılmak istenileni birde sen yazki belki benden çıkınca millet gıcık oluyor senden çıkınca bu yazı aaa evet diyebilirler bir şans![]()
Aynen öyle katılıyorum. Superchips riske girmeden max. performansı verecek light yazılım yapıyor diyebiliriz. Ben riske girerim arabam yürüsün diyorsanız farklı yerlere yönelebilirsiniz. Ben aracıma kontak dahi basılmadan al yazılımın hayırlı olsun denilip , 5 km sonra teklemeye başlayan , sonrasında yoğun duman atma sıkıntısı yaşayan ve sorunu çözemeyen , subap eğildi demelere kadar giden sıkıntılar yaşamış biri olarak kurumsal firmayı bu saatten sonra her zaman tercih ederim.
Birde Supercihps eskiden iyiydi ne demek onu anlayamadım , herkes kendini geliştirirken bu adamlar armut mu topladı ? Hiç mi ar&ge yapmadı , teknoloji yatırımı yapmadı ve kendini geliştirmedi ?
Ben en iyisi superchips demiyorum , diyecek kadar tecrübe etmedim. Gerçi burada yazılımın Y sini dahi yaptırmadan yorum yapanlarda muhakkak vardır da biz yine çizgimizi aşmayalım. Lokal firmalarda da yetenekli arkadaşların yaptıkları referanslarda şüphesizdir ancak ne kadar riskli iş yaparsan o kadar sıkıntı ihtimali yükselir.
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Ecufest i çok öven var. Hayırlı olsun.
Ben dizel arabamı Paşaoğlu Bekir'e yazdırdım. Polo GTI ımı ilk Dr.ecu sonra sildirip. Powershop costum yaptırdım. İkisinden de çok memnunum. İkisi de yalan dolan söylemeden karşısındakini kandırmadan iş yapan ve yaptığı işin arkasında duran kişiler. Aslında konunun özeti senin aracından ne istediğine bağlı.
Eğer standart dizele%30 Hp %50 tork istersen hepsi sana yardımcı olacaktır. Marka bağımsız. Ama bunun üzerine çıkacaksan o zaman tercihleri önemli.
Özel bir şeyler istiyorsan. Dizel konusunda Paşaoğlu ve Megachip bence tatminkar olacaktır.
Yazilimcilar kime iyiler onu soylim.100k tl lik araba goturup 50 tl lik modifiye imkaniniz varsa yani onu reklam edebilecekseniz kanka pampa oluyosunuz.
Bir baska yazilimci tipi de, modifiyeci benden uzak dursun 90 hp yi 120 hp yapayim oda kafasi rahat binsin bende o baska araba alana kadar gorusmeyeyim tipidir.Gunumuzde custom bu iki kafada.Iyilermi masallah gercekten is olarak guzel.Biliyorum onlarda yogun ama musteri musteridir.
Ben bugune kadar dr ecu,ecufast, revoyla bilirim
Acik acik soylim dr.ecu cok yogundu pek bakmadi.Hane peki tamam modundaydi ozgun abi hep bana.Allah musterisini arttirsin ama bi dyno icin 5 saat bekledigim oldu.Isini guzel yapiyor diyorlar.Bi kere aracimdaki bi sorun icin gitmistim hallolmadi.Bi daha gitsem halledermiydi veya mekanikmiydi bilmiyorum ama ugrasmadim bende.Bide yag alma meselesi var basaksehirden ciktim abi yag varmi dedim var gel dedi maslaga gittim yokmus dediEn azindan bi ozur dileyebilirdi ne diyim .
Ecufast Alper bugune kadar hic uzmedi a8 den superb ye envai cesit yazilim yaptirdim sikinti yasamadim bi sikinti yasadim onuda dr.ecuyagoturdum oda halledemedi iste oyle kullandim bende.
Su andada revo var golf r imda.Oda bir onceki sahibinden yadigar.Bende hazir varken degismedim.Revoda iyidir, ama baycuyu bulun oburkulerle pek iletisime gecmemeye calisin.Ben revo veya ecufast i tavsiye ediyorum
Rica ederim ben fanatik olarak degilde nacizane her yasadigimi musteri olarak anlattim.Ozgun abide kirilmasin okursa.Yaptigi isede lafim olmadi cunku bir is yaptirmadim.Zaten sorunlu bir arabayla gittim cozulmedi.Ben genel tutumuna yazdim yorumumu
Hazır herkes burdayken bende sürekli merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum.
2008 model 2.5cc 170lik sorento kullanıyorum. yakıt konusunda anamı ağlatıyo. arabamızı seviyoruz satmakta istemiyoruz ve yazılımı denemek istiyoruz.
Buraya kadar herşey tamam. Aklıma takılan soru ise;
Acaba otomatik vitesli arabalarda şanzımana bi sıkıntı verir mi ? şanzımanı kucağıma alıp eve gelir miyim ?
Bilgili veya daha önce sorentoya yazılım yapmış arkadaşlardan yardım bekliyorum
turkiyedeki her firmanin iyi oldugu araclar var, ben sahsen sahip oldugum aracin markasi icin hangi firma daha iyiyse o firmayi kullaniyorum.
doayen!
Konusu açılmışken hemen ufak bir soru sıkıştırayım araya ben de konu sahibinden izin alarak,
İsim yapmış iki yazılım firması var, belki binlerce arabaya yazılım yapmışlardır iki taraf da. Biri aracınıza yazılım yapmıyorum 'Bizim firmamız bu araca yazılım yapma taraftarı değil.' diyor diğeri yapıyorum değerler şu fiyat şu diyor. Bunun sebebi riske girmek istememesi midir yoksa her yazılım firması her arabaya yazılım yapamaz mı?
-İki tarafla da herhangi bir tanışıklığım yok, kişisel bir husumetten kaynaklı değil yapmamasının sebebi.-
Modifiyenin nasıl garantisi olmaz ya? Bunu diyen çakal esnafın ta kendisidir.
http://undergroundracing.com/ferrari-f430.html
Adamlar gücünü ikiye üçe katlamış 2 yıl 24 bin km garanti veriyor. Üstelik bu motorlar 8-9bin devir çeviriyor ve çok az bir km den sonra zaten bir çok parçası değişen araçlar. Şimdi normal arabaya 20 hp katıp da o araç patlıyorsa herkes şapkasını bi önüne koyup düşünsün.
Diyeceksiniz ki modifiyenin ücretine bak. Ücret de arabanın çeyreği kadar ya var ya yok. Sırf bu forumda kaç kişi arabasına bi araba parası daha döküp de sorunlu olan aracı yüzünden konu açtı.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)