Yorumlardan ve tartışmalardan etkilenmeden cevap yazabilmek adına sadece ilk postu okuyup cevap veriyorum.
Ben rahatsız değilim çünkü ilgilenmiyorum. "O"nun 3e alıp süsleyip / 2 roll video çekip 5e satmaya çalıştığı arabaya ya zamanında binmişimdir yada Allah'a şükür bende de o aracı o hale getirebilircek zevk¶&bağlantı&usta vardır. O çakalsa bizde kurtuz.
Takılmamak lazım. Akli salim insanlar zaten arkadaşlık ortamında alıp satıyor yada kendi x bir aracı kovalayıp alıyor ve zevkini sürüyor.
Süsleyip, koşturmadığımdan, 2348787564 tane fotosunu çekip boncuk demediğimden zamanında 206 2.0 hdi'ımı bir corci parasına satamadım. Piyasada "benim" diyen arabayı motor ve mekanik anlamda bozacak kadar iyi kondisyonda olduğu halde.
Zamanında 2.0 Megane'ım vardı. F7R. Onu koşturdum 3-5 video paylaşıldı, arabayı almak istediler benden. Bu da ayrı bir boyut.
Cilalı bol bol foto yada milleti elek eden roll videosu varsa al-satçıda olsan astronotta olsan aracın alıcısı var. Bunun farkında olan kesim de bu site kanalıyla işini görüyor.
1 harf değişikliği amaçlanmıyor binilmek için yapılıp 20 günde satarızzz denmiyor sa emek yoksa bence eKmek tir
Birde 10 liralik arabaya 10 lira harcayip satarken 30 lira istenmiyorsa emektir. 10 liralik arabaya 3 lira harcayip 30 lira isteyen adam ne anlar emekten pehhh..
Emek para ile satilmaz para ile emeğini satanın kovaladığı da ekmektir normal olarak ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ee sonuç ??? Sen bu işlerle mi ugrasıyorsun, üşenmemiş caps yapmışsın aferin![]()
Milletin emegine laf söyleyemezsin, hergün forumda onlarca araç paylasılıyor kimi app plakasına takıp biner, kimi gider pist için araç yükler sana giren çıkan olmadıktan sonra kimseye "hop dur sen emek harcamamışsın" diyemezsin kardeeşş.
bu konu uzamasın, hayırlı aksamlar
Önceki yorumlarda yüz yüze hatta forumdan dahi tanımadığım üyeler benimle birlikte hepsi , size göre emeğin ne demek olduğunu sormuş.
Bahsettiğiniz kişiler , firma sahibi ve bu işte profesyonellemiş kişilerdir. Kendilerini şahsen tanımasamda isimleri duymuşluğum var.
Siz mademki ''eli yatkın her kişinin yapabileceği şeyler'' in emek olduğuna inanmıyorsanız/küçüksüyorsanız, beni bu tarz profesyonel ustalar ile neden kıyaslıyorsunuz ?
Arabalar , forum vs. yi bir kenara bırakalım.
Örneğin ; Bir firmada getir götür işi yapıyorsun , ter paçalarından çıkıyor ve patronun gelip sana ne yaptınki ? Ne emek verdin bunu herkes yapabilir diyor. Patronuna vermek istediğin cevabı duyar gibiyim. Benim yorum yapmama gerek kalmıyor sanırım.
Herkese iyi geceler dilerim...
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Kendi reklamım gibi olacak ama bence emek budur..
http://www.techturkey.com/forum/otom...s-53dn637.html
Yoksa herkesin parayı verip ulaşabileceği ürün&hizmetleri arabaya yansıtmak değil.
Seni kıyaslamadım 'emek' kelimesinin karşılığına denk gelicek örnekleri gösterdim. Seni kıyaslayarak o örneklere hakaret etmek istemem.
Verdiğin örnek çalışmak ve karşılığını almak. Herhalde 1 kere getir götür yapmıyorsun 1 ay boyunca sabah 8 akşam 5 yapıyorsun ki emeğinin karşılığında maaş alıyorsun. Saçma örnek birde o kadar eminsin ki örneğinden güldürdün
Sen APP yapıştırıp, xenon bağlamaya 'emek' diyorsun ben ise 'uğraş' derim. Sakın APP almak için para biriktirdim parayı bastırıp coil yaptıramadım param yoktu. Hiç değilse millet gibi parayı bastırıp yaptırmıyoruz para biriktiriyoruz saçmalığına girme.
Birgün çıkar birisi amerikan park ampülü takıp emek verdik 3 dk da amerikan park taktık der o zaman görürsün.
konu Lip tunikçiler vs Çip tuning'cilere döndü![]()
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Yaşın benden büyük, 1. Biz o aracı 380 beygir diye tanıtmadık o sayfa sahibinin yazım hatasıdır.
Aracı bilinen bi araçki o güçleri yakalamak en azından benim bildiğim kadarıyla biraz zor
2. Biz reklama ihtiyacı olan insanlarda değiliz, aracımız 1 aydır satılık ilanında foruma tanıtım konusunu bugün açalım yarım açalım bi türlü müsait olamadık müsait olduğumuz zamanda konuyu açtık.
Bende anlamadım mesela o jcw de 50. Yıla özel olan nedir? Bende de jcw var bizimki 49. Yıl oluyor o zaman
Araç uzun süredir bizde yaklaşık hemen hemen 1 aydırda ilanda duruyor,
Aracı aldığımız günden bu yana bugün açalım yarın açalım vs. işten güçten bir türlü konusunu açamadık. Bu zamana kısmet oldu konumuzu açtık aracımızı tanıttık. 15 yaşında olan kardeşim ilandaki 50.yıl bi xenon farları yazısından esinlenerek aracın konusunu 50.yıl diye açmış onu ordan düzelttim burdaki tanıtımım da satışımda seni ilgilendirmez ki rahatsız oluyorsan bu forumun bi yöneticisi bi yetkisi mevcut kendilerine bildirirsin onlar da görüşlerine ve kararlarına göre hareket ederler tanıyıp bilmediğiniz insanların arkasından yorum yapmayin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)