Herkese merhaba. Clio clio diye bakınırken 2006 cıkışlı bir cabrio gözümüze çarptı özellikle gidip görmek istedim açtım üstünü bindim yok böyle bir keyif. Hayatımda ilk defa araba kullanırken zevk aldığımı hissettim inesim gelmedi![]()
Şimdi gelelim asıl mevzuya araç soldan kazalı çok sorun etmiyorum 9 yaşında araba olabilir onun dışında ufak tefek kusurları var. Mesela tente kapanırken bir tarafa hafif bir müdahele edip kapatıyor. Ayarlattırıcam dedi nasıl oluyor bilmiyorum?
Araç 130 bin kmde 17 bin kmdir biniyormuş lpg takmış. Alırken %96 motor verimliliği çıkmış.
3. Sahibiyim dedi. 1. Sahibi Aydın'dan 2. Sahibi İstanbul'dan diye söyledi. Belki arabayı bilen eden vardır diye de yazmak istedim.
1 yıl gibi kısa bir süre binmiş bana çok az geldi açıkçası. Şahsen ben 3 yıl binerim diye düşünüyorum.
Not: Bursa'da ben miniden anlarım her türlü olayını öğreniriz diyebilecek yardımcı olabilecek varsa çok süper olur. Çünkü benim sıfır aldığım 2012 model grande puntodan on kat daha tok geldi arabayorumlayamam yani.
Haftaya expertiz yaptıracağım. Bunun ustası kılı tüyü kimdir nedir yrdımcı olabilirseniz sevinirim. Araç şu an ilanda 39500 istiyor. Yeşil renkli.
Not: Bir zamanlar yaklaşık bu kmde bir cooperdan çok büyük kazık yiyen komple motoru yaptıran biri vardı. Ondan da huylandım
Selamlar