Olsun farketmez, Vw dandiktir. Arıza yapar..
Olsun farketmez, Vw dandiktir. Arıza yapar..
manuel a5'te geldi basima, anahtari zor veriyordu, son zamanlarda artik hic vermemeye basladi, bi parcasini degistirdiler gecti. ancak 3 sene oncesi bahsettigim ne parcanin ne oldugunu hatirliyorum ne nekadar tuttugunu..
doayen!
Aracınız sıfır mı?
Yada bu araçları bayiden alırken araç hakkında bilgi verilmiyor mu?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Aracın garantisi bitti fakat iyi niyet garantisi devam ediyor , araç şuan 50.000km de genel bakımları dışında ilk defa servise gidişim, kontak yeri arızalanmış 650tl + işçilik diyolar tabi bu ham fiyatı indirim yapılacak daha servise gidemedim detaylı öğrenip yazıcam
Araca daha müdahele yapılmamış sadece kutup başlarını söküp elektriği kesmişler anahtar hala kontakta Parça öğleden sonra gelecekmiş, gün içinde yapıp teslim edecekler
Alın vw, durduk yere 650tllik olunanahtar çıkmıyor ne yaa, pompa sıkıştı para ver bıçak kesmiyor para ver gibi, anahtar çıkmıyor para ver
yine iyi, Allah dsg sorunu vermesin.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Garantiden değiştirmeşleri lazım bu parçayı, o parça içinde garanti 2yılmı süresi. Nasıl bozulabilir ki o?
İyi niyet garantisi kaps***** girmesi için mail attılar, muhtemelen iyi niyet garantisinden değişecek
Değişmesi lazım bence kesinlikle, bu tür parça garantisi daha uzun olması lazım mekanik aksamdan.
Arkadaşlar ben aracı kötülemek için yazmadım 3 yıldır beetle a biniyorum bu 2.beetlem her bindiğimde iyikide almışım diyorum, arızayı paylaşmak istedim çünkü serviste kronik dendi, aynı durumu yaşayan arkadaşları merak ettim, birde arıza kendini belli ediyor 1 hafta önceden zor çıkma zor dönme vs gibi , bu durumu yaşayan erken teşhisle servise gitsin sonra yolda kalabilirsiniz
Bazı vw düşmanlarının sayesinde vw in adı b.ka çıktı. Serzenişim ondan.
Fakat ne hikmetse ilk 7 ayda en çok satan marka vw oldu. Bu işte bir tezat var sanki? Ya millet biçbirşey anlamıyor bu işten ya da bizimkiler çok anlıyor..
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29731740.asp
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)