ben de macbook prodan yanayım
ben de macbook prodan yanayım
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Benim ev arkadasi aldi macbook air, 4gb ramli olandan alma derim, onun haricinde guzel alet 3milyar veriyorsun sonucta![]()
Mac mutluluktur.
Uzun sarj, kitlenme donma olayi neredeyse sifira yakin, akran kapat uykuda ac aninda acilsin bekleme derdi yok. Mac alipta pisman olani duymadim gormedim. Oyun icin yapilmis bir bilgisayar degil kesinlikle. Oyun disinda tum taleplerine pc ye gore daha iyi cevap verecektir.
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Aldım arkadaşlar![]()
Şu an güncellemeleri yapıyorum. Dedim almışken magic mouse ile birlikte alayım onu da aldım canavar gibi oldu![]()
Bakalım zamanla alışırım önce kısayolları bulup öğrenmem gerekiyor sonrası akar gider
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Ben de bir şey sormak sormak istiyorum Macbook'lar hakkında.Aslında bilgisayarlar ile aram çok iyidir fakat 2011 Late Macbook Pro da yaşadığım flash sorunundan bahsetmek istiyorum.Bilgisayarı aldığımda sistemde Yosemite (güncel en son os ) yüklü idi.Fakat okuduğum yorumlara edindiğim bilgilere göre Mavericks de daha performanslı ve sorunsuz bir kullanım alacabileceğim yazmaktaydı ve Mavericks kurulum kalıbını indirerek Yosemite den Mavericks'e downgrde ettim sistemi.Fakat şöyle bir sorun var ne zaman internetten bir video izlesem (misal twitch de takip ettiğim streamerlerin yayınları vb.) bilgisayarın iStat yazılımı ile gözlemdiğim 45-50 arası sıcaklığı çok geçmeden 70-80 leri görüyor.Bu duruma bazen bilgisayar kendisi müdahale ediyor ve beyaz hata ekranı vererek restart ediyor veya bazen olduğu gibi donuyor.Demek istediğim Mac de flash la ilgili bir uyumsuzluk mu söz konusu yoksa benim bilgisayarda mı bir hata var ? Bunun bir çözümü mevcut mu ? Kusura bakmayın uzun oldu ama teşekkür ederim şimdiden.
Yosemite yazılırken maverickste varolmayan bir sürü yazılımla beraber yazıldı. Şöyle diyeyim telefondaki çağrıyı macbook'unuzdan falan görebiliyorsunuz, yanıtlayabiliyorsunuz bunun gibi bir çok özellik eklediler, e durum böyle olunca sistemin stabilliğide kayboldu, mavericks sade bi sistemdi. Evet mavericks çok daha hızlı ve stabil bunun sebebi belli.
Yaşadığınız probleme gelince bu yazılımsal bi problem gibi geldi bana. Yosemitede aynı problemi yaşadınız mı?
Açıkçası Yosemite fazla kullanmadım aldıktan 10-15 gün sonra zaten bu süreç genelde makinenin nasıl bir kullanımı olduğunu kısayollar adına nelerin farklı olduğunu kısacası kurcalama ile geçirdiğim bir süreçti ve Mavericks'in daha seri olduğunu okuyunca direkt dönüş yaptım.Gerçekten de daha seri çalıştığını gözlemledim cihazın.Tek sorunum dediğim gibi Flash Player in işlemciyi çok yorduğunu (OS'da) ısındırmasının normal olduğunu okudum forumlarda ama sormak istedim acaba herkes de mi böyledir yada bu tarz bir sorun yaşayan var mıdır diye ? Sanırım tekrardan Yosemite geçişi yapacağım sizin de söyleminiz ile fakat Apple'ın politikasını biliyorsunuzdur yeni yazılımlar eski ürünleri öldürür çünkü adam retina Macbook satacakBu yüzden sistemi güncellemeyi hiç istemesem de eğer sorunu çözerse güncelleyeceğim.
oyun konusunu hiç bilmiyorum
onun dışında tek kelimeyle TAŞ gibi bilgisayar
Şimdi de yeni bir olaya el atıyorum.
http://www.teknoblog.com/duet-ipad-m...i-ekran-87530/
bunu yapan var mıdır ?
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Bu batarya ömrü ile ilgili bilgisi olan var mıdır ? sistem denetimlerinden güç kısmına gelince pili takip edeyim dedim maksimum enerji kapasitesi mi öyle bir seçenek vardı. En son baktığımda 7400 küsürlerden 7300lere düşmüş. Bu zamanla düşüyor hatta nette bi ss gördüm 4000 lere gelmiş. Kalibre etmek gibi bir şey okumuştum. Öyle mi yapmak gerekir ? Yoksa böyle giderse sıfıra kadar gidecek![]()
Bu arada pcden çok memnunum acayip keyifli. Tek sıkıntım haricinin içindekileri öbür pcden buna atmak oluyor. Kendi formatına çevirdiği için mecbur 16 gb usb bellek ile tek tek taşıyorumKanser ediyor o da
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
beyler macbook air'a iphone u bağladım ama fotoğrafları ancak içe aktar diye kaydedebiliyorum. Normal klasör olarak bulamadım gitti
900 tane fotoyu kopyaladım oradan 187 mb gösteriyor kaydettiğim yerde. Orjinal fotoları nasıl kesip alabilirim ? Ayar etti gece gece![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
iyisi ne kadar diye bakiyim dedim pro 15 inc güzeli 9bin tl![]()
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)