User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Macbook air kullanıcıları ?

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de macbook prodan yanayım
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ev arkadasi aldi macbook air, 4gb ramli olandan alma derim, onun haricinde guzel alet 3milyar veriyorsun sonucta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mac mutluluktur.

Uzun sarj, kitlenme donma olayi neredeyse sifira yakin, akran kapat uykuda ac aninda acilsin bekleme derdi yok. Mac alipta pisman olani duymadim gormedim. Oyun icin yapilmis bir bilgisayar degil kesinlikle. Oyun disinda tum taleplerine pc ye gore daha iyi cevap verecektir.
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldım arkadaşlar

Şu an güncellemeleri yapıyorum. Dedim almışken magic mouse ile birlikte alayım onu da aldım canavar gibi oldu

Bakalım zamanla alışırım önce kısayolları bulup öğrenmem gerekiyor sonrası akar gider
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mac a alismam biraz zaman aliyor ama alisinca vazgecemezsin gule gule kullan.

TLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun, takıldığın yerde pm atarsın abi yılların mac kullanıcısıyım
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bir şey sormak sormak istiyorum Macbook'lar hakkında.Aslında bilgisayarlar ile aram çok iyidir fakat 2011 Late Macbook Pro da yaşadığım flash sorunundan bahsetmek istiyorum.Bilgisayarı aldığımda sistemde Yosemite (güncel en son os ) yüklü idi.Fakat okuduğum yorumlara edindiğim bilgilere göre Mavericks de daha performanslı ve sorunsuz bir kullanım alacabileceğim yazmaktaydı ve Mavericks kurulum kalıbını indirerek Yosemite den Mavericks'e downgrde ettim sistemi.Fakat şöyle bir sorun var ne zaman internetten bir video izlesem (misal twitch de takip ettiğim streamerlerin yayınları vb.) bilgisayarın iStat yazılımı ile gözlemdiğim 45-50 arası sıcaklığı çok geçmeden 70-80 leri görüyor.Bu duruma bazen bilgisayar kendisi müdahale ediyor ve beyaz hata ekranı vererek restart ediyor veya bazen olduğu gibi donuyor.Demek istediğim Mac de flash la ilgili bir uyumsuzluk mu söz konusu yoksa benim bilgisayarda mı bir hata var ? Bunun bir çözümü mevcut mu ? Kusura bakmayın uzun oldu ama teşekkür ederim şimdiden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mac a alismam biraz zaman aliyor ama alisinca vazgecemezsin gule gule kullan.
    En fazla bir hafta sonra jet gibi kullanırım şimdiden sevdim teşekkür ederim

Alıntı Tbekler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, takıldığın yerde pm atarsın abi yılların mac kullanıcısıyım
    Tamamdır anlaştık

Ama öneri varsa şimdi öneri alabilirim her konuda ? Mesela app store dan güzel uygulama vs çok kurcalama şansım olmadı.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRIX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de bir şey sormak sormak istiyorum Macbook'lar hakkında.Aslında bilgisayarlar ile aram çok iyidir fakat 2011 Late Macbook Pro da yaşadığım flash sorunundan bahsetmek istiyorum.Bilgisayarı aldığımda sistemde Yosemite (güncel en son os ) yüklü idi.Fakat okuduğum yorumlara edindiğim bilgilere göre Mavericks de daha performanslı ve sorunsuz bir kullanım alacabileceğim yazmaktaydı ve Mavericks kurulum kalıbını indirerek Yosemite den Mavericks'e downgrde ettim sistemi.Fakat şöyle bir sorun var ne zaman internetten bir video izlesem (misal twitch de takip ettiğim streamerlerin yayınları vb.) bilgisayarın iStat yazılımı ile gözlemdiğim 45-50 arası sıcaklığı çok geçmeden 70-80 leri görüyor.Bu duruma bazen bilgisayar kendisi müdahale ediyor ve beyaz hata ekranı vererek restart ediyor veya bazen olduğu gibi donuyor.Demek istediğim Mac de flash la ilgili bir uyumsuzluk mu söz konusu yoksa benim bilgisayarda mı bir hata var ? Bunun bir çözümü mevcut mu ? Kusura bakmayın uzun oldu ama teşekkür ederim şimdiden.
    Yosemite yazılırken maverickste varolmayan bir sürü yazılımla beraber yazıldı. Şöyle diyeyim telefondaki çağrıyı macbook'unuzdan falan görebiliyorsunuz, yanıtlayabiliyorsunuz bunun gibi bir çok özellik eklediler, e durum böyle olunca sistemin stabilliğide kayboldu, mavericks sade bi sistemdi. Evet mavericks çok daha hızlı ve stabil bunun sebebi belli.
    Yaşadığınız probleme gelince bu yazılımsal bi problem gibi geldi bana. Yosemitede aynı problemi yaşadınız mı?
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yosemite yazılırken maverickste varolmayan bir sürü yazılımla beraber yazıldı. Şöyle diyeyim telefondaki çağrıyı macbook'unuzdan falan görebiliyorsunuz, yanıtlayabiliyorsunuz bunun gibi bir çok özellik eklediler, e durum böyle olunca sistemin stabilliğide kayboldu, mavericks sade bi sistemdi. Evet mavericks çok daha hızlı ve stabil bunun sebebi belli.
    Yaşadığınız probleme gelince bu yazılımsal bi problem gibi geldi bana. Yosemitede aynı problemi yaşadınız mı?
    Açıkçası Yosemite fazla kullanmadım aldıktan 10-15 gün sonra zaten bu süreç genelde makinenin nasıl bir kullanımı olduğunu kısayollar adına nelerin farklı olduğunu kısacası kurcalama ile geçirdiğim bir süreçti ve Mavericks'in daha seri olduğunu okuyunca direkt dönüş yaptım.Gerçekten de daha seri çalıştığını gözlemledim cihazın.Tek sorunum dediğim gibi Flash Player in işlemciyi çok yorduğunu (OS'da) ısındırmasının normal olduğunu okudum forumlarda ama sormak istedim acaba herkes de mi böyledir yada bu tarz bir sorun yaşayan var mıdır diye ? Sanırım tekrardan Yosemite geçişi yapacağım sizin de söyleminiz ile fakat Apple'ın politikasını biliyorsunuzdur yeni yazılımlar eski ürünleri öldürür çünkü adam retina Macbook satacak Bu yüzden sistemi güncellemeyi hiç istemesem de eğer sorunu çözerse güncelleyeceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası Yosemite fazla kullanmadım aldıktan 10-15 gün sonra zaten bu süreç genelde makinenin nasıl bir kullanımı olduğunu kısayollar adına nelerin farklı olduğunu kısacası kurcalama ile geçirdiğim bir süreçti ve Mavericks'in daha seri olduğunu okuyunca direkt dönüş yaptım.Gerçekten de daha seri çalıştığını gözlemledim cihazın.Tek sorunum dediğim gibi Flash Player in işlemciyi çok yorduğunu (OS'da) ısındırmasının normal olduğunu okudum forumlarda ama sormak istedim acaba herkes de mi böyledir yada bu tarz bir sorun yaşayan var mıdır diye ? Sanırım tekrardan Yosemite geçişi yapacağım sizin de söyleminiz ile fakat Apple'ın politikasını biliyorsunuzdur yeni yazılımlar eski ürünleri öldürür çünkü adam retina Macbook satacak Bu yüzden sistemi güncellemeyi hiç istemesem de eğer sorunu çözerse güncelleyeceğim.
    Yosemiteyi 2008 ve üstü bütün Apple ürünleri destekliyor, mac pro, imac, air...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yosemiteyi 2008 ve üstü bütün Apple ürünleri destekliyor, mac pro, imac, air...
    Hocam desteklemesi önemli değil ios 8 i iphone 4s de çalıştırıyor 6 Plus ta ama aynı performans ile mi çalıştırıyor ? Benim derdim elimde ki makineyi kasmadan seri stabil şekilde kullanabilmek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oyun konusunu hiç bilmiyorum
    onun dışında tek kelimeyle TAŞ gibi bilgisayar

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Termal macunu yenilemeyi deneyin o kadar eski cihazda ihtiyac vardır. Birde açmışken içini temizleyin belki tozlanmıs olabilir gpu devreye girincede kasıyordur sıcaktan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi de yeni bir olaya el atıyorum.

http://www.teknoblog.com/duet-ipad-m...i-ekran-87530/

bunu yapan var mıdır ?
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu batarya ömrü ile ilgili bilgisi olan var mıdır ? sistem denetimlerinden güç kısmına gelince pili takip edeyim dedim maksimum enerji kapasitesi mi öyle bir seçenek vardı. En son baktığımda 7400 küsürlerden 7300lere düşmüş. Bu zamanla düşüyor hatta nette bi ss gördüm 4000 lere gelmiş. Kalibre etmek gibi bir şey okumuştum. Öyle mi yapmak gerekir ? Yoksa böyle giderse sıfıra kadar gidecek

Bu arada pcden çok memnunum acayip keyifli. Tek sıkıntım haricinin içindekileri öbür pcden buna atmak oluyor. Kendi formatına çevirdiği için mecbur 16 gb usb bellek ile tek tek taşıyorum Kanser ediyor o da
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi de yeni bir olaya el atıyorum.

http://www.teknoblog.com/duet-ipad-m...i-ekran-87530/

bunu yapan var mıdır ?

Mac minin yanına yapıyorum. Mini de 2 ekran daha mantıklı. Biraz kasıyor duet. Çümkü ipad in çözünürlüğü daha yüksek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler macbook air'a iphone u bağladım ama fotoğrafları ancak içe aktar diye kaydedebiliyorum. Normal klasör olarak bulamadım gitti

900 tane fotoyu kopyaladım oradan 187 mb gösteriyor kaydettiğim yerde. Orjinal fotoları nasıl kesip alabilirim ? Ayar etti gece gece
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

MuratCan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyisi ne kadar diye bakiyim dedim pro 15 inc güzeli 9bin tl
    MCT 106
    '11 GP evo dizel ===>
    '02 Corsa C GSI 1.8 ===>

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)