User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
98 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Trafik Sigortası 10 Kat Arttı

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş neye göre nasıl oluyor bu iş anlamadım.

Geçen ay 2009 golf için 10 farklı firmadan teklif aldım en ucuzu 900 lira çıktı 1600 lira fiyat veren oldu. Kullanıcı olarak 3 farklı tc den denedik farketmedi

350 liraya kim nasıl yaptırıyor arkideşş
    abi benimde aynı nerdeyse 10 a yakın araba değiştirdim ama hep 1 sene dolmadan sattıgım için poliçeler iptal oluyor

bundan dolayı da her araçta sanki ilk defa yola çıkan biriyle aynı trafiği ödüyorsun üstelik poliçler iptal oldukça mimleniyorsun

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi benimde aynı nerdeyse 10 a yakın araba değiştirdim ama hep 1 sene dolmadan sattıgım için poliçeler iptal oluyor

bundan dolayı da her araçta sanki ilk defa yola çıkan biriyle aynı trafiği ödüyorsun üstelik poliçler iptal oldukça mimleniyorsun
    poliçe iptal olmaz sattıktan sonra aracı sigortacınıza yollarsınız poliçeyi iptal eder kalan bakiyeyi de hesabınıza aktarır yada elden verir. siz iptal etmezseniz alan kişiye hediyeniz olur. bildiğim kadarıylada siz iptal ettikten sonra 10-15 gün gibi bi süresi var o sırada kazaya karışsa bile sizin poliçe devrede sanırsam. iptal olan mimlenen ne anlayamadım?

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

%20 indirim gözüküyor babamda. Plakası 06. Benim aracımda 06 plaka sigortası 230 lira araç f30
    Babanızın 7.kademe yani %20 hasarsızlık kademesi mevcutmuş ve babanızın yaşından dolayı güzel bir fiyata yaptırmışsınız
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeri gelmisken sormak istiyorum umarim fazlada konuyu dagitmam kusura bakmayin...
    -19 yasinda ustume olan bir arabaya pertim var.(2012 yilinda 250 sigorta 1150 kasko yaptirmistim)
    -Plaka 50(nevsehir),Aracizel 2012 Golf6 idi
    -Simdi yeni arabam ise Babamin ustune,Eylulde 2.yilini doldurcak.Cok sukur kaza falan yok

Soruma gelmek istiyorum simdi:
    -19 yasinda pertim var
    -Neredeyse 2 yildir ustume arac yok
    -Arabayi babamin ustunden kendi ustume almak istiyorum,Plakayi ise 50(Nevsehir) de 01'e cevirmek istiyorum..
    -Sizce ne kadar artar kasko ve sigorta?Mesela ilk arabama 250ye sigota yaptirmistm sene 2012de 1000lirayi rahat gecermi ?
    -Bir diger konu ise kasko 1150 liraya yaptirmistim sene 2012 de simdi 3 kusurleri bulurmu?
    -Eninde sonunda bir sekilde ustume bir araba olcak bir sekilde baslamalimi yoksa su an icin yanlis zamanmi?

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nereye gidecek çok merak ediyorum...

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen bi kız arkadaşım 2500 TL' ye Asya marka bi motor aldı kıza en ucuz trafik sigortası 850 TL çıktı bu nasıl bi saçmalıktır.

Ben bundan önceki aracıma ilk 870 lira çıktı bağrış çağrışla 650' ye indirttim, şimdi ki İ20' ye 643 TL' ye yaptırdım. Babam ticari araca bile maks 400 tl ödedi ya.

Çok büyük saçmalık gerçekten.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 tl yaptırdım dün civic 1.4
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeri gelmisken sormak istiyorum umarim fazlada konuyu dagitmam kusura bakmayin...
    -19 yasinda ustume olan bir arabaya pertim var.(2012 yilinda 250 sigorta 1150 kasko yaptirmistim)
    -Simdi yeni arabam ise Babamin ustune,Eylulde 2.yilini doldurcak.Cok sukur kaza falan yok

-19 yasinda pertim var
    -Arabayi babamin ustunden kendi ustume almak istiyorum,Plakayi ise 50(Nevsehir) de 01'e cevirmek istiyorum..
    -Sizce ne kadar artar kasko ve sigorta?Mesela ilk arabama 250ye sigota yaptirmistm sene 2012de 1000lirayi rahat gecermi ?
    -Bir diger konu ise kasko 1150 liraya yaptirmistim sene 2012 de simdi 3 kusurleri bulurmu?
    -Eninde sonunda bir sekilde ustume bir araba olcak bir sekilde baslamalimi yoksa su an icin yanlis zamanmi?
    Bence hiç çevirme öyle kalsın
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 3-4 ayda bir alıp sattığım için her seferinde bir öncekinden yüksek çıkıyor en son mitoya 927 ye yaptırdım trafiği
    vallaha ne olacak böyle anlamış değilim. bende kiralama firması olduğum için kendi arabalarımı da broker a yaptırıyorum ama yine de her araba da biraz daha yüksek çıkıyor...
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de gtc yi eşimin üzerine aldım 196 tl tuttu. ama geçen sefer c2 de 600 tl ödededim ne biçim bir iş anlamış değilim...
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen ay aldıgım 150 cc honda motora 380 lira trafik sigortası cıkınca sok olmustum. Sigortacı cok yakın arkadasım tüm araclarımı o yapar özel indirim filanda kullanır. Abi zam geldi en ucuzu bu dedi 5 farklı yerden teklif alarak yaptı. 500 lira dahi cıkan vardı. Soygunculuktan baska birsey değil.
    ☻/
    /▌
    / \

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

%20 indirim gözüküyor babamda. Plakası 06. Benim aracımda 06 plaka sigortası 230 lira araç f30
    F30 ' a indirimli 475 TL çıkarabildik. Sizin çok iyi çıkmış

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

-19 yasinda pertim var
    valla bende düsünüyormda 30'a kadar niyetim yok 30dan sonra gecirirm artık
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen ay polo gti aldım 2013 model ( kasım çıkışlı). Araç babamın üstüne , sigortayı 300 liraya yaptırdık . Eğer benim üzerime olsaydı 700-800 çıkarmış sigortacının söylediğine göre.

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik sigortaları maddi hasarların yanı sıra kan parası da ödediği için trilyonlarca teminat veriyor, bu paralar olması gereken seviyeler. Her sene bir ucuzcu şirket çıkıp ikinci sene zarar ediyor. Umarım bundan sonra tüm şirketlerin fiyatları yakın ilerler piyasa düzelir. Millet 15 yerden fiyat alıyor acenteler birbirlerine poliçe paslaşıyorlar kimin nereye sigorta yaptırdığı belli değil.

Trafik sigortalarında 7 basamak tarife var, ilk kez yaptıran 4. basamaktan yaptırır hasar almazsa her yıl bir kademe iner 5-6-7 ye kadar. 7. basamak sadece %20 olarak düşünmeyin tarife olarak ciddi fark eder. Hasar alıp 3-2-1 basamaklara çıkanların işi zor tabi fiyatlar oldukça artıyor. ufak tefek 200 300 liraya yaptırabilecek hasarları cepten karşılamakta fayda var.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    180 e yaptırıyordum sigortayı bu sene 280 oldu Benzin Mazottan sonra sigorta ve kaskoda üfleyecek demekki araç sahiplerini bundan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi üzerime olan pcx e geçen sene 250 tl ye yaptırdım
    bikaç ay önce 2015 600rr ı pederin üstüne aldım 100tl sigorta 1880 tl kasko yaptırdım.çok karışık bi düzen var sigorta kasko fiyatlarında.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de 2008-2010 yılları arası tarihini bile tam hatırlamadığım bi kazam var. Bundan dolayı bi sonraki poliçe yüzde 10 mu 15 mi ne surprimli gelmişti. Kasko da afaki rakamlara çıkınca o gün bugündür babamın üzerine araçlar. Şu an 2006 a3 trafik sigortasını 260 liraya yaptırdık (bu arada pazartesi günkü fiyat 287 idi aynı firma) ama bundan sonraki araçları üstüme almak istiyorum. Acaba kaç senede sıfırlanıyor, ya da risk basamağı değişiyor?

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul plakalı ne araba alınır artık ne motor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)