Peki bu askercelli ve kamerasız telefonu aldığımızda acemilikte kullanabiliyormuyuz?
Peki bu askercelli ve kamerasız telefonu aldığımızda acemilikte kullanabiliyormuyuz?
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Son tarih 15 ağustos yazıyor , bı tarihten sonra şubat celbine kalıyor asal'ın sitesinde yer alan bilgiye göre..bende kasımda gidiyorum.28 ekimde birlikler açıklanacak hayırlısı olur inşallah
Bana şubede 31 ağustos son dediler. Üstteki tarihi onun için yazdım.
Açık Öğretim AÖF konusunu bitirdim şimdi sıra bu konu da Level atlıyorum techturkey de![]()
358/1 olarak gittim.. Şubatta gittim ben , kasım candır .. hiçbirşey almayın yanınıza
AynenArkadaşlar şu son başvuru tarihini netleştirecek birileri varmı? Şubedekiler ağustosun sonu dedi, nettede öyle yazıyor. Fakat asalın sitesinde ben bulamadım, sabahtan beri netin başında birşeylerle uğraşıyorum kafa gitti iyice. Bana sağlam yerden bilgi lazım, şehir dışına çıkıcam. Eğer 15 ağustos sonsa yarın gerekli işlemleri halletmeye çalışacağım.
İkinci grup çıkma ihtimalide var arkadaşlar.. aralık 15te teslim olursunuz eğer öyle olursa.. bunuda aklınızda bulundurun
Kasım iyidir bende 357 k/d gittim kasımda Forumdan arkadaşlarla aynı otobüste gittik hatta gayet keyifli oldu. Kasım bence en temizi yazın burda olup tatil yapmak var kışın askerden dönmek kötü. Hemen işe de girmessin evde otur otur canı sıkılıyo adamın tatile gideyim desen oda yok. Herkes için hayırlısı olsun üzerinden bi yükü atıyo gerçekten insan.
Sana en sağlam bilgiyi askerlik şubesi verir.Ben ağustos başında yaptırdım işlemleri 30 u sondu sanırım. Erken başvurmakta fayda var son güne beklersen. Sistem kotayı dolduracak ve seni 2. gruba atacaktır.(Bunu söyleyen benim komutanımdı) Özellikle küçük bir şehirdeyseniz nekadar erken tamamlarsanız işlemleri okadar iyi. Çünkü o askerlik şubesine verilen kotalar az oluyor. Örneğin kastamonu devrekani askerlik şubesine diyorki sen bu döneme bana 200 asker ver maksimum gibi.
Kasım banada ideal geldi, dediğiniz gibi nisanda burdayız. Kışın gün çabuk geçer diyor herkes o yüzden kasımda gitmek istiyorum. Yarın halletmeye çalışıcam hayırlısı bakalım![]()
Tecili bugün bozdurdum arkadaşlar, 2 adet diploma ve transkript fotokopisi gerekiyor. Bu arada tecil bozdurma işlemleri 31 Ağustosa kadar uzatılmış, yani yazdığım tarih doğruymuş.
askeriyenin sitesini inceledim biraz.
tecil bittikten sonra 3 ay içinde işlemleri yapmamız gerekiyormuş. 3 ay içinde işlemler yaptıktan sonra bir sonraki döneme bizi sevk ediyorlarmış.
benim tecil 31 martta bitiyor. 3 ay bekleyip (bu durumda bakaya kalmıyor) şubeye gidicem. Temmuz 1 de işlemleri yaptırınca da kasıma askere yollayacaklar.
hile hurdaya gerek kalmadı güzel oldu bu iş
Ağustos da güzel dönem onada yetişirsem sıkıntı yok
bu konuya kola cekirdek girmek gibisi yokgidecek arkadaslara Allah kolaylik ve sabir versin.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
evet kasımda gitmek en iyisi bence nisanda dönüyorsunuz.Kış olduğu için hava erken kararıyor zaman çabuk geçiyor 353 kd kasım da gitmiştim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)