User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yunus Polis Olmak Hk.

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocukluk hayalinb anlıyorum dostum, ama hedefi neden daha yüksek tutmuyorsun mühendis vs gibi? Kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın polisliği kötülemiyorum ama, çok polis arkadaşım var ve kuzenim polis, itle köpekle soysuzlu ugrasacak duracaksın yarın bir gün evleneceksin eşinin ailenin aklı devamlı sende olacak aman bişey oldu aman öldümü kaldımı gibi mesela.. Bence diyorum bak dediğim gibi yorumumu beğenmeyenlerde olacak olabilir ama hedefi daha yüksek tutmalısın.. Hayalini gerçekleştirmek istiyorsanda eğer gideceksin Polisliğe..

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanımda Eşimin Teyzesinin oğlu Oturuyor; Kendisi Yunus.. yani istesen denk getiremezdin kardeşim hatta bende bu konuya yazmak istesem tek kelime karalayamazdım şanslısın

1. Pomem daha mantıklı diyor kendisi zira hem kendi istediğin bölümü okursun ve yunus olamazsanda geri dönme ihtimalin olur der.

2. Sivilce izi sorun olmaz der.

3. Rütbe farkı olmaz der maaşta 50-100 tl bişey oynuyormuş.. Esas fark emeklilikte oluyormuş..

4. Yunus olacaksan hiç bulaşma diyor zira, karakol Görevi yapmadan kimseyi yunus olarak görevlendirmezlermiş, ayrıca yunus, trafik, v.s. olma insiyatifi senin elinde değil üstünün kararına bağlıymış, ancak sen isteğini arz edebiliyormuşsun.. Yunus olma hayaliyle girip Narkotik yada Hırsızlıkta emekli olma ihtimalinde su götürmez imiş..

Dışardan Havalı göründüğüne bakma der kendisi, zorunluluk olunca motor kullanmanında keyfi kalmıyormuş..
    Son olarak iyi düşün seçeceğin meslegi en ince ayrıntısına kadar araştırıp öğren der gelecekteki meslekdaşın

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi kac post okudum herkes sanırım flan yazmış kesin bilgi vermemis.kardeşim ben polisim. Okuldan çıkınca direkt yunus olabilirsin ama her ilde yunus yok.örn.Çorum.
    2013 de Kastamonu pmyo dan mezun olup kura da ankara ceken 54 kişiden 40ı direk yunus oldu. Motor ehliyeti önemli değil.emniyet verir sana. Mesleğe girince 15gun kadar kurs verirler sonra yunus olursun. Motoru üst devren kullanır.sen artçı olursun. Vs. Merak ettiğin bsey varsa pm atabilirsin.
    Ayrıca bu tavsiyemi dinle. Eğer imkanin varsa sakın gelme bu teşkilata. Cok yorulursun hem fiziki hem psikolojik
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerekli açıklamalar yapılmış büyüklerimiz tarafından. ben sadece şunu söyleyeceğim artık 2 yıllık pmyo bitirdikden sonra direk polis olmuyorsun. bu sene içinde benım 5 tane arkadaşımla bırlıkde 1800 kişiyi sadece hükümet-cemaat kavgasına elediler. bitirdiğinde polis olamazsan daha büyük hayal kırıklığı yaşarsın ve bidaha polislikle ilgili hiç birşeye başvuramazsın bunuda düşün. benim sana tavsiyem ygsye çalışmaya başlamandan yana olur rakiplerin çoktan başladı

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde bir çok polis arkadaşım var yaşları şuan için genç olmasına rağmen bazen isyan ediyorlar çünkü tatilleri dinlenmeleri pek yok.Hep emir altındalar mecburi doğu görevleri oluyor iyi araştır derim bir yandan iyi bir yandan kötü bir meslek bence

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerekli açıklamalar yapılmış büyüklerimiz tarafından. ben sadece şunu söyleyeceğim artık 2 yıllık pmyo bitirdikden sonra direk polis olmuyorsun. bu sene içinde benım 5 tane arkadaşımla bırlıkde 1800 kişiyi sadece hükümet-cemaat kavgasına elediler. bitirdiğinde polis olamazsan daha büyük hayal kırıklığı yaşarsın ve bidaha polislikle ilgili hiç birşeye başvuramazsın bunuda düşün. benim sana tavsiyem ygsye çalışmaya başlamandan yana olur rakiplerin çoktan başladı

bak onu unutmusum arkadaşım 2 yıllığı bitirdi pmyo cemaat olayından dolayı malesef polis olamadı ve bu yasa yeni cıktı..

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim, polisler bu devletin marabasıdır, en rezil-yetkisiz-üvey evladıdır. Bakma sokaklarda polislerin kasıla kasıla yürüdüğüne hepsi rütbeliler yada mülki idare amirleri karşısında el-pençe divan duruyorlar
    Baban mi v.y senmi ? Bi oku biyerlere gel sonra polise rezil de. Senin gbi delikanlilar rahat uyusun diye biz çalışıyoruz. Ayrıca amir Müdüre el pençe yi sen gbi insanlar polis olunca yapıyor. Rezil seni
    SWAT

mertypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Rec.O teşekkür ederim @Çöllü abi başka bir bölüm tutturup, okuyup, elime diplomamı aldıktan sonra pomemden de girmeyi düşünebilirim ama zaman kaybetmeyip liseden sonra girmek daha mantıklı gibi çünkü pmyolar kapatılacakmış forumdan bir abiyle de irtibat kurdum zaman kaybetmeyip seneye hemen pmyodan polis daha sonrada yunus olabileceğimi söyledi. Önümdeki hedef yunus olmakken başka bir şey okuyup olmamaktansa direkt polis olup çalışıp yunus olmak daha çok aklıma yattı. Zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim yunus abime de selam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @suk3b3 abi ben izmirde yaşıyorum burdan pmyo okusam çıkar çıkmaz yunus olabiliyor muyum? (Memur, çevik kuvvet vs olmadan)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baban mi v.y senmi ? Bi oku biyerlere gel sonra polise rezil de. Senin gbi delikanlilar rahat uyusun diye biz çalışıyoruz. Ayrıca amir Müdüre el pençe yi sen gbi insanlar polis olunca yapıyor. Rezil seni
    Ben bu yaşıma kadar gördüğümü yazdım, postun yukarısını da okursan hepsiyle abi-kardeş ilişkilerim var hala görüştüklerim abilerim var. Git istersen babi-aliye orada nöbetçi arkadaşları 10 dk izle.
    Bazı polislerin en büyük sıkıntısı bu lafı-cümleyi anlamadan bodozlama dalıyorsunuz. Bende memur çocuğum, polisliğin dışarıdan görüldüğü gibi kolay olmadığını devletin polise karşı tutumunu yazdım asker gibi "vatan evladı" mantığı yok polislere karşı. Bir sorun olursa en kolay harcanan-umursanmayan-sendika bile kurmasına izin verilmeyen teşkilattan bahsediyorum. İçindesin teşkilatın yanan izinleri-mesai kavramını-12/24'u benden iyi biliyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ygsden barajı geçip 2 yıl okuyup "biyerlere" gelmeyi çok önemli bir şey gibi düşünüyorsan, ben asla "biyerlere" gelemem.

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okulunu bitir ve ufak ufak ticarete başla, bir şeyler al sat, dükkan aç, pazarlamacılık yap... 10 yıl sonra mutlaka yaptığın işin karşılığını almaya başlamış ve rahata kavuşmuş olursun...

Polis olursan; 55 yaşında da polissin ve maaşa talim edersin, maddi ve sosyal imkanın gelişmez.

İyi düşün, polislik mesleği dışarıdan göründüğü gibi değil, boşuna vakit ve nakit harcama bu yolda.

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 yillik bolum okuyordum, fen bilgisi öğretmenliği. baktim atamasi zor, şükür ki kurtuldum 3. sinifta. bir kez daha oss ye girdim 2 yillik tıbbi görüntüleme teknikerligi kazandim. kpss'den de 84 85 puan aldim 2.5 yildir devlet memuruyum. çalıştığım hastanenin karsisnda karakol var, ve orda calisan polis arkadaslar daha bir kac yıldır isin icinde olmalarina ragmen senin bolum nasil kazanilir vs sorular soruyorlar. anliycagin polislik, askerlik gercekten zor isler.

gel sen 2 yillik da olsa atamasi olan bi saglik bolumu yaz eger ilgi alanina giriyorsa, sonra lisans tamamlamak ve yuksek lisans vs derken yukselmek senin elinde.

hakkinda hayirlisi
    TB4BSA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @veliazak abi ticaret demişsin de zaten babamın şirketi var ticaret istesem kendi dükkanımda çalışırım abi ben polis olmak istiyorum ailemde destekçi polis olmayan insanların yapma etme demesini pek anlamıyorum hayırlısı olsun
    @tayfuns deniz işletmeciliğini kazanabilirsem ikilemde kalırım zaten hayırlısı abi teşekkür ederim

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    motor kullancam gezicem derseniz hemen motor verceklerini sanmam size artçı falan olursunuz bencede başka bir bölüm kazanın girin baktınız polisliklik dışardan göründüğü gibi değilmiş sonra başınızı duvara vurmayın
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yunus Polis: İlk maaşı ile rayban ve jöle alan, keyfi çevirme yapan polis,ego tatmini yuzde 100

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hani diğer illerde nasıl bilmiyorum ama bizim burada yunuslar sanki özellikle seçilmiş artist ve bulutlarda uçan kıl tipler öyleki kendi camialarında bile sevilmiyorlar (1 cinayet masası-1 güvenlik şube ve 1 trafikçi abim aynı düşüncede sevilmediklerini söyledi)Hakkında hayırlısı olsun umarım istediğin makam gelirsin

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-Pmyo illa alım yapacak diye bir kaide yok bu sene son dakika da alım yaptılar, bu sene tasarı ile kaç PMYO kapandı söyleyebilir misin, kaç tanesi dönüştürüldü, bu sene mezun olacak 1700 kişinin mülakattan elendiğini biliyor musun?
    dipnot: pomem 9 aylık değil 6 aylıktır, son değişiklik ile o zorunlulukta kalktı.
    2-5 metre mesafeden eşgal belli olmayacak diye yazıyor yönetmelik, biraz tabiri kime göre çok kime göre azdır.
    3- rütbe açısından mezun olduğunda derecede fark var, pomem ve pmyo ların + ve - leri çok fazla, mesleğe seçilmek nedir? Şubeye seçimde sadece torpil oynar.
    4- pmyo ilk kazan, sonra mezun ol mülakatı geç, sonra torpil bul yunusluğa geç diyeceğim, daha pmyo dan mezun olanların %90 çevikte çalıştığını bilmiyor musun?

Not'una cevap dahi vermiyorum 12/24 nedir desem bilmezsin. Türkiye'nin en adaletsiz kurumunda çalışmayı planlıyorsun boş ver hiç şansını dahi deneme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlarınız için teşekkür ederim konuştuğum insanlar ya kesinlikle yunus ol keyifli iştir yada sakın bulaşma aklından bile geçirme diyor biraz kafam karıştı bu sene bakıcam düşünücem ama işin zorluğunu göze aldım ve istiyorum tek kafamı karıştıran şey polis olup yunus olamamak memur veya çevikte kalmak tekrardan teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)