e180 ve 520i 1.6 lt lerin fiyatını düşmesini bekleyen mezarcı tayfa naber?
5 kasaya net 2 sene var.
5 de ki 1.6 motor keske raflara kalkmasa. Hatta 3 ve 4 kasayada koysalar....
E serisi muhtemelen seneye makyaj yiyecek ya da yenilenecek. Ring'de spy shot var..
5 serisi de aynı şekilde.. Tabi yeni motorlar ekleniyor. 3lt D 265hp-620nm / 3lt 326hp 450nm /4.4lt 450hp 650nm
http://www.worldcarfans.com/11507099...he-nurburgring
E serisi bastan asagi yenilenicek ve bircok yeni tech aksesuar ve guvenlik onlemi olucak....
Umarim 1.6 benzinlileri bmw kadar canli ve basarili olur...
F10 2011 de çıktı yollara,7 senede bi kasa değiştiğine göre kemiksiz 2-2.5 senesi var yeni 5 in.E ise 2009 da yenilendi,tahminime göre yeni yılın başlarında yeni kasayı görebiliriz.E için açıkcası bol oyuncaklı S yavrusu bi tasarım bekliyorum,Amg paket bir yeni e180,bmw ci beni bile heyecanlandırmaya başladı,kısmet.
yalnız yeni E yıkım olmuş, muhteşem duruyor. 5 daha agresif ve kaslı olmuş. Her ikisi de gayet başarılı.
Gençler 5 serisi 2010 da yollara çıktı. Sahibindende 2010 ları mevcut. 7 sene bile olsa yine önümüzdeki yıl yani 2016 da yenisini göreceğiz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Evet 5 kasa 2010 modeli var ancak kasim 2009 da tanitildi,ertesi ay once benzinli ve dizel olarak 3 versiyonu geldi.
Hatta okadar cok turmustu ki ben 3,5 ay beklemistim. 64€ ya ortalama paket 520d aliniyordu....
5 harika güzel bir araba ama e imkanı varsa hiç düşünülmez şuanki kasa bile yeterince güzel yenisi ayrı bir dünya olur, tam kıvamında bir araba, gerekli lüksü var günlükte biner gezerim.
Yeni E ciddi basarisiz malesef. İc mekan ve girece disi. Makyajla disi topladilar ama ici hala vasat. Kullanisi ve plastik kaliteside...
Guncel olarak 5 acik ara iyi ancak yeni E ciddi iddiali geliyor.
C serisi sansayonunda gelirse É direkt güncel 5 serisi satışlarını keser
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Biraz hort olucak kusura bakmayın 5 20 i agresif kullanımda nedir nasıldır veya daha düşük model yılı 5 20 d mi bakmalıyım teşşekürler
Kusura bakmayın buda duruma göre almayı düşündüğüm araç nosu 237388605
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)