User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: "0" 520i ve z4 almak konusunda yardım

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sene sonu yada yeni 5 biraz gelmeden önce cılgın donanımlarla uygun fiyatlı 5ler dökülecektir. mesela makyaj gelmeden hemen önce 40.yıl adında sattıgı 3ler gibi.
    Aynen..

4 GC olacaksa da 418i olmamalı o 3 silindir sesi duyulmamalı derim, 5 yeni kasa gelecek bile olsa üstündeki destroked 1.6 motorun yazılım ile neler yaptığı 997TT Murat abi video paylaşmıştı, + olarak 4 ne kadar dolu olursa olsun 5 te olan bazı şeyler hala 4 te yok, misal yalıtım ve konfor gibi abi

Ben şahsen o rakamları verebilecek durumum olsa tereddütsüz 520i Premium alırım.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 serisinin kur yükselmesine karşın 0 daki ciddi değer kaybı. Borusanın iyice fiyat düşmesi beni iğreti etti. Dediğiniz gibi hazirandan bu yana fiyatları 7-8 bin tl gerilemiş kur 20 kuruş artarken. Yani gidici bir kasa. Tamam motoru süper. Tipi hala güncel. M teknik yapıldımıda tadından yenmez.

Ama gel gelelim 4 serisi m teknik olarak çok ama çok daha ilgi çekici. Kırmızı deri döşemeli hali muhteşem görmenizi tavsiye ederim. Ben cc den geçiş yapacağım için GC konsepti bana daha yakın geliyor. Birde okadar yaşlanmadıkki aq bu ne iş ya
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    direksiz alıştın tabi o zaman 4 hayırlı olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)